סיכום פעילות+התפקדות יולי
.

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך

little WhiSper

New member
רוצה קורות חיים?

אמא שלי בת"א בשנתיים שלוש האחרונות, אני רק בשנה.

קיץ בא. ../images/Emo42.gif

שם: נופר. גיל: 17. לנצח. מיקום: אריאל סיטי. אייסיקיו: 311774971 מוזמנים לפה חתיכים. אני מחפשת חבר.
מסנג'ר: [email protected] - גם לשם מוזמנים
בלוג/אתר אישי: שקט... שיר החודש של היהודים: אין לך מקום [זה החודש יצא, נכון?] שיר החודש לא של היהודים: חור בלבנה - רוקפור. דיסק החודש: שילה הנדירים, וגם מתוק שחור. סרט החודש: מי היה בקולנוע בכלל....
ספר החודש: האמת, שלא יצא לי כל כך לקרוא... תכנית טלויזיה של החודש: זה דווקא יצא לי [בורה שכמותי.] אממ. כוכב נולד? ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מפורטה): אין לי תוכניות חוץ מפורטה.
. סתם. אמממ. מסיבת גיוס ללי החתיכה :) תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

eliavtu

New member
July Morning

שם: ג'ולי גיל: 18 מיקום: קריית שמונה אייסיקיו: מת מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: http://myspace.com/eliavtu <הוא ממש מעפן, אין בו כלום, אבל שיהיה..> שיר החודש של היהודים: לעוף אולי אנ'ערף שיר החודש לא של היהודים: צליל מכוון - בביצוע של ירמי קפלן וגידי גוב, אני לא רוקד כשעצוב - החברים של נטאשה דיסק החודש: החברים של נטאשה - רדיו בלה בלה, ללא ספק. סרט החודש: שמש נצחית בראש צלול
ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש: כוכב נולד (?) היחידה שראיתי.. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מפורטה): ואוו אממ.. אביתר בפטריה יום חמישי, יום אחרי הופעה של אפרת בזאפה עם הדס, ב-12 הופעת השקה לאלבום החדש של גבע אלון, להתחיל לעבוד, לסיים עם הבגרויות, אביתר ואחיו מאיר בזאפה ב- 24, וקצת שטויות.. <איזה חודש כיףף מצפה ליי, הלוואי שכל זה אכן יתממש> תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

=]

התפקדות יולי: שם: הוד גיל: 16.5 מיקום: חדר שלי אייסיקיו: 248597499 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים:
שיר החודש לא של היהודים: רונה קינן- הפעם האחרונה,חמי רודנר-אולי בכל זאת סאלי דיסק החודש: חמי רודנר-מכונת השירים הגדולה סרט החודש:
ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש:
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מפורטה): לאדעת.. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

קיץ ../images/Emo99.gif

שם: פנינה גיל: 17 מיקום: כדור הארץ אייסיקיו: 308078756 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: אין לך מקום, באופן מפתיע.. שיר החודש לא של היהודים: mika-love today דיסק החודש:
סרט החודש: אמממממממ............ שודדי הקריביים-סוף העולם. ספר החודש: עדן-יעל הדיה תכנית טלויזיה של החודש: האנטומיה של גריי, ללא ספק
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מפורטה): לעבוד הרבה ואולי לעבור טסט סוף סוף. אם אפשר איזה הופעה או שתיים (לאו דווקא היהודים.) תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אני לא מאמינה שזה נגמר :( :( (התמונה מהערב סיום.)

TancH

New member
איזה כוסית

נראלי אני מכירה אותך נראלי שזו תמונה מהמסיבת סיום שלי גם. =]

mooshki

New member
עלית על זה שאת מכירה אותה מתמונה וכינוי

גאוני! בואי נראה אותך עולה על זה שאת מכירה אותי חהחחהההההה

TancH

New member
אני צחקתי

זה קל פורום היהודים ואת דבוקה לאור אז את אמממממממממ אממממממממממממממממממ נעמה

TancH

New member
חוץ מהחפירות בהחלט

כמה המורים חפרו חלאס!! אבל המערכונים היו מצחיקים!!! והסרט בכלל....

אלל תתחצף, לא דובר על הטקס בברקוביץ'.

חוצמזה אתם העתקתם הכל! אז שקט.

למעלה