סיכום פעילות+התפקדות יולי
.

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך
את הקטע עם הלהקה הצבאית (מה הקשר בין

להקה צבאית לתיבת נוח!?), אפילו ההעמדה והסדר שירים היה כמו שלנו!!!! ואת הקטע עם ה'בנות, יש מספיק ממני לכולם'.

bazmaster

New member
אוקי...אבל אנחנו עשינו את זה יותר טוב../images/Emo13.gif

חחחחח

ממש (אבל ממש!) לא! פשוט מעתיקנים וזהו.

מה שאוטומטי הופך את שלכם לפחות יפה או מעניין!

על הפנים איתי

שם:שני גיל:17 מיקום:ת"א אייסיקיו:285811338 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים:אין לך מקום שיר החודש לא של היהודים: יור לוב אלון יס נוט אינף דיסק החודש: סרט החודש: אמא חורגת ספר החודש:ההיסטוריונית תכנית טלויזיה של החודש: סיינפלד ואחים ואחיות ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מפורטה): פורטה
סתם..ים, רישון בע"ה [אמן אמן
] חופש בעיקר תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

נו טוב....

התפקדות יולי: שם:יפית גיל:18 מיקום:בת ים אייסיקיו:261468559 מסנג'ר:yafit_291@hotmail/com בלוג/אתר אישי:אה? שיר החודש של היהודים:הזמן שלך שיר החודש לא של היהודים:ילדים של החיים-שלום חנוך דיסק החודש:הג'ירפות משוחח עם כיסא סרט החודש:ממנטו ספר החודש:אין תכנית טלויזיה של החודש:הבורר ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מפורטה):למצוא עבודה או לשדוד בנק תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):אמנם זה לא במקום שעשה לי ת'חודש אבל קבלו את האחיינית של גיסתי הדבר הכי מתוק ויפה שנולד בעולם

reiya

New member
מזל של מרק ../images/Emo4.gif

התפקדות יולי: שם:ראיה גיל:16 וחצי מיקום:עדיין לא השתנה. אייסיקיו:227753496 מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי:\ שיר החודש של היהודים:\ שיר החודש לא של היהודים:אצלך בעולם\אביתר+מאיר בנאי. דיסק החודש:דיסק שרנקס צרב לי.
סרט החודש:\ ספר החודש:כשתהיי לי הסכין\דויד גרוסמן. תכנית טלויזיה של החודש:\ ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מפורטה):פורטה :p מחר מגהדת',יום סטודנט חוזר אולי,תקוות וציפיות לכנרת,מוש במעבדה אולי וכו'.. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

../images/Emo153.gif

שם: נופרץ. גיל: 15 עוד מעט. מיקום: ב"ש S: אייסיקיו: 296685303 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: פה. שיר החודש של היהודים: הימים שלנו. שיר החודש לא של היהודים: יש הרבה.. נראה לי שלראות את האור/אפרת גוש. דיסק החודש: של יוני בלוך. סרט החודש: שרק? ספר החודש: האלכימאי. תכנית טלויזיה של החודש: האלופה חעח. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מפורטה): לטרון, קומזיץ, עבודה, ת"א, ק.גת, אשדוד, שוב עבודה, לאסוף כמה שיותר בקבוקים :) אני צילמתי את התמונה.

Tom 7

New member
גם את מאלה שאוספים בקבוקים? חח

חס וחלילה אין שום משהו רע בזה..

MarkDeen

New member
חם על הירח..

שם: מרק גיל: 17 מיקום: ירושלים אייסיקיו: 250419773 מסנג'ר: [email protected] שיר החודש של היהודים: אין לך מקום. שיר החודש לא של היהודים: חם על הירח-ברי סחרוף, השמועה-מרסדס בנד, הרגלים רעים-יוני בלוך. דיסק החודש: יוני בלוך-הרגלים רעים. סרט החודש: פורסט גאמפ. ספר החודש:
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מפורטה): להרוויח מלא כסף מהקייטנה, יום הסטודנט ברביעי, מתישהו ים, כנרת. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):-------------->

שחוררר

New member
פשוט מפחיד אחי

אם הייתי עונה על השאלון כמעט כל מה שרשמת זהה למחשבה שלי. מרסדס בנד, יוני בלוך, ברי, הדיסק, הסרט. להרוויח מהקייטנה.. אתה שחור במקרה? :p שבוע טוב.

MarkDeen

New member
יותר בקטע של לבן..

אבל סחטן על הטעם הזהה! שבוע מעולה.

izzys

New member
כל תקווה מובילה לייאוש שלך.

התפקדות יולי: שם: מור שיץ. גיל: 16+. מיקום: חיפה. אייסיקיו: 291-170-281. מסנג'ר: [email protected] שיר החודש של היהודים: בטח אין לך מקום. שיר החודש לא של היהודים: להיות- הבנות נחמה, כל מבט - דידי ארז. דיסק החודש: אוסף המוזיקה המגוונת משהו בחדר עריכה. סרט החודש: הסודות. ספר החודש: אולי הגיע הזמן להתחיל לקרוא
. תכנית טלויזיה של החודש: ה ב ו ר ר ! ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מפורטה): מה שיבוא. אבל כשגרה הרבה מוזיקה ועבודה. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

תומע79

New member
../images/Emo34.gifמתפקדת ../images/Emo195.gif

התפקדות יולי: שם: תום :) גיל: עוד חודשיים 18 מיקום: ראשון לציון אייסיקיו: 166999119 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: אין שיר החודש לא של היהודים: סינרגיה-תראי זה אני,שלומי שבת וירון כהן-מלאך שלי,רוקפור-חור בלבנה. דיסק החודש: אביתר בנאי-עומד על נייר סרט החודש: אין ספר החודש: אם יש גן עדן תכנית טלויזיה של החודש: חברים והאלופה. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מפורטה): לדעת אם עברתי את הגיבוש או לא. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): תמונה שלי על מדים מהגיבוש :)

כבר לא כ"כ קל לקבל בפורום הזה מקום ראשון=/

התפקדות יולי: שם: יוני גיל: 18+ מיקום: מרכז אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: אין לך מקום שיר החודש לא של היהודים: שבתות וחגים דיסק החודש: יהודית רביץ והפילהרמונית סרט החודש: שרק 3 ספר החודש: שעות מתות תכנית טלויזיה של החודש: אופרה (ככה זה כשיש שלושה ערוצים שאחד מהם הוא ערוץ אחד...) ציפיות/בילויים לחודש הקרוב (חוץ מפורטה): איזה פורטה... הוא לא ייצא החודש... לא יודעת... לטייל... תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אולי אח"כ...

למעלה