סיכום פעילות+התפקדות מאי
.

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך

Dug E

New member
סיכום פעילות+התפקדות מאי../images/Emo196.gif.

סיכום פעילות ינואר: הפורומים המועדפים על חברי הפורום בחודש האחרון (04): אביב גפן זיהוי שירים שייגעצ (מה נסגר איתכם?
). רוק ישראלי אריק ברמן חברי הפורום הכי פעילים בחודש האחרון (04): Z A M i (146) יפית פית פית (130) ב י ז י (122) הילדה עם הפעמון (119) little WhiSper (111) התפקדות מאי: שם: גיל: מיקום: אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: שיר החודש לא של היהודים: דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): לא עירבבתי עם ריטה החודש נכון? יופי
.

little WhiSper

New member
../images/Emo117.gifאני.../images/Emo117.gif

שם: אדווה. גיל: 18 מיקום: ת"א. אייסיקיו: מסר מסנג'ר: מסר בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: הזמןשלך. שיר החודש לא של היהודים: leaving on a jetplane. דיסק החודש:בלאקפילד- בלאקפילד2. אוונסנס. סרט החודש: 300 ספר החודש: "ורוניקה מחליטה למות". תכנית טלויזיה של החודש: ממ... אחים ואחיות. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לג בעומר. יום ירושלים [המסע לירושלים!],בגרויותבגרויותבגריות, התמודדות והזמן שעובר. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif אתה יכולת להתקשר אני יכולתי לענות..

שם: שחף-יהונתן.
אייסיקיו: 173107437
מסנג'ר: [email protected]
בלוג/אתר אישי: הבלוג שלי.
שיר החודש של היהודים: תענה לי.
שיר החודש לא של היהודים: חירי, כל השירים של מירי מסיקה.
דיסק החודש: שלום לאמונות - מירי מסיקה.
סרט החודש: בופור.
ספר החודש: השחף - ריצ'רד באך.
תכנית טלויזיה של החודש: אמריקן איידול!!!!!!!!!!11אחדאחד ;[[[
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אולי אולי ל"ג בעומר D:
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

שימו לב, שימו לב ../images/Emo18.gif

שם: אוחנה נופר. גיל: 17. מיקום: אריאל סיטי. אייסיקיו: 311774971 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שה שה שה. שיר החודש של היהודים: סוף העולם. שיר החודש לא של היהודים: אקדח - אביתר בנאי הח'תיך. דיסק החודש: אביתר בנאי - אביתר בנאי. סרט החודש: יש לה ביצים, ראיתי אותו איזה 3 פעמים החודש. ספר החודש: אם יש גן עדן, אני כריסטיאנה פ. תכנית טלויזיה של החודש: האלופה 2
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: דאבל דייט+1 ביום חמישי, אני ,ענבר, זמי, ספיר, ועמרי! הולכים לסינמהסיטי לראות "בופור". בילויים לאח"כ? ללמוד. כל החודש. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): לא תמונה שלי... אבל - בומבמלה
ללא ספק עשה לי ת'חודש.

hadas2401

New member
עד שתעזוב.

שם: הדס גיל: 17 מיקום: ת"א אייסיקיו: לא זוכרת אותו. מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: אין.. שיר החודש לא של היהודים: נלך על - "עכשיו אתה חוזר בחזרה" של מירי מסיקה. דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: לאדעת.. האלופה? ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): ההופעה בסוזן דלל..

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif יאבבה

התפקדות מאי: שם: אדוע גיל: 16.10 מיקום: רמלה אייסיקיו: 147051714 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=364015 שיר החודש של היהודים: שיר החודש לא של היהודים: KillSwitch eNgage- break the silence דיסק החודש: X: סרט החודש: נורביט ספר החודש: לא קוראת בלאט תכנית טלויזיה של החודש: באות'פארק ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: מגנים ובגרויות, והרבה:] תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): לא עירבבתי עם ריטה החודש נכון? יופי.

eliavtu

New member
אריק ברמן ../images/Emo5.gif

התפקדות מאי: שם: אליאב גיל: 18 מיקום: תחשבו רחוק אייסיקיו: אין.. מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: יש לי מייספייס והוא סתם מיותר שיר החודש של היהודים: שיר החודש לא של היהודים: פרפרים <מחודש> - כנסייה, חלומות גדולים - אביב, פעם בחיים - אפרת, ירח במזל עקרב - אלג'יר, נוצה ברוח - רמי, ולא חסר נו.... דיסק החודש: Opeth - Damnation ומלא ערבובים כאלה.. סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: הישרדות, סאות'פארק.. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

ella42

New member
ענתי ../images/Emo2.gif

שם: תמר ( הכינו שלי אחר) גיל:16 מיקום: בחור אייסיקיו:323557704 מסנג'ר:אין בלוג/אתר אישי:אין שיר החודש של היהודים: אמן שיר החודש לא של היהודים: bjork-` joga (ניראה לי רק אני מכירה אותה...) , מאיר אריאל - אודות דיסק החודש: bjork ומרלין מנסון סרט החודש:רקוויאם לחלום, ערט ענק!!! ספר החודש: הינה אני מתחילה תכנית טלויזיה של החודש: השיר שלנו ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: ל"ג! ל"ג! ל"ג! תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

.

שם: ספיר. גיל: 17. מיקום: אריאל. אייסיקיו: 165812003 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: הזמן שלך :/ שיר החודש לא של היהודים: אביתר בנאי - יש לי סיכוי להינצל דיסק החודש: אביתר בנאי - אביתר בנאי סרט החודש: לודעת. ספר החודש: אם יש גן עדן תכנית טלויזיה של החודש: אבודים. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: סינמה סיטי, ל"ג בעומר. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אין לי כוח. מצטערת.

מילי17

New member
כי אלו ימים שאומנות הפכה ליומנות

התפקדות מאי: שם: מילי גיל:19 מיקום: ראשלצ אייסיקיו:273247905 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: myspace שיר החודש של היהודים: קח אותי שיר החודש לא של היהודים: החדש של שאקירה וביונסה . מעלף. דיסק החודש: החדש של נלי LOOSE סרט החודש: מילים ולחן ספר החודש: אנשי הקש תכנית טלויזיה של החודש: המסודרים ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: ימי סטודנט! חרישה. מישהו מגיע בחמישי לת"א?

מאייייייייי ../images/Emo9.gif

שם: הוד גיל: 16+ מיקום: חדרשלי אייסיקיו: 248597499 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים:
שיר החודש לא של היהודים: אימפריות נופלות לאט-חמי רודנר,זה אותו הקיץ-חמי רודנר,תנו לי לשתות-כנסיית השכל,Grace kelly-Mika דיסק החודש: החדש של חמי
סרט החודש: בופור
ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש:
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הממ....לג בעומר,ת"א קצת..אבל החודש ממש לא מבלה הרבה..צריך לחרוש
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

מאי מאי.

שם: ענבר. גיל: 17. מיקום: אריאל. אייסיקיו: 249097482. מסנג'ר: כנראה מת :( בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: מחפש תשובה, סוף העולם. שיר החודש לא של היהודים: אביתר בנאי- אקדח, אבות ובנים. דיסק החודש: אביתר בנאי-אביתר בנאי. אין ספק :p סרט החודש: לא זוכרת, אבל ביום חמישי זה יהיה בופור
ספר החודש: לא קוראת. תכנית טלויזיה של החודש: השיר שלנו
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: ל"ג בעומר, סינמה סיטי, יומולדת ללירון, בנה, מזי ומשחק בגביע של הפועל היום מול סכנין
. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):
לא מצאתי במקום שעשה ת'חודש, אז סתם תמונה ..

LoLi Goddess

New member
אוי זה היה חתיכת לילה כיפי =)

ובופור באמת אחלה סרט... אבל הספר הרבה הרבה הרבה יותר טוב!

and if you listen very hard.

שם: עמרי גיל: 18. מיקום: בית יצחק אייסיקיו: 246568393 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: סוף העולם שיר החודש לא של היהודים: שילה פרבר-רק לנו, אביתר בנאי-תאטרון רוסי/יש לי סיכוי דיסק החודש: אביתר בנאי-הראשון, והדיסק שהכנתי. סרט החודש: לא משהו מיוחד... ספר החודש: התחלתי את ורנויקה רוצה למות תכנית טלויזיה של החודש: אין. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: סינמה סיטי [מאלה המושפעים]. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

למעלה