סיכום פעילות+התפקדות מאי
.

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך

benrubin

New member
יאללה נתפקד גם......

התפקדות מאי: שם: בן רובין גיל:22 מיקו ם: אריאל אייסיקיו: 430597096 מסנג'ר:-------- בלוג/אתר אישי:--------- שיר החודש של היהודים: לא אוהב את היהודים שיר החודש לא של היהודים: השביל הזה מתחיל כאן......... "יוצא לאור-אהוד בנאי" דיסק החודש: אהוד בנאי בהופעה סרט החודש: צבי הנינג'ה\בופור ספר החודש: אם יש גן עדן תכנית טלויזיה של החודש: לא רואה טלוויזיה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: יש הרבה! תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:

ביקור אצל עדי בקיבוץ. זהו, אין לך ברירה עכשיו

אהמ..

שם:מדינה גיל:13.5 מיקום:מעלות <_< אייסיקיו: ---- מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי: |לינק|http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=389962 |סלינק| שיר החודש של היהודים:המאה ועשרים שיר החודש לא של היהודים:Children of Bodom-Next In line דיסק החודש:The Black Parede סרט החודש:--- ספר החודש: ---- תכנית טלויזיה של החודש: -- ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לעזוב את הבצפר העכשווי,לתת כאפה למורה,לעשות ניתוח. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש)

The Kinslayer

New member
מתפקד.

שם: דניאל. גיל: 16. מיקום: עזה. אייסיקיו: 328568689 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: ? שיר החודש לא של היהודים: Amy Lee - You דיסק החודש: When The Pawn של פיונה. סרט החודש: ג'יי ובוב השקט מכים שנית. ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש: אחיות ואחיות
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לנוח מהופעות.

ב י ז י

New member
צורח, בורח למקום שלא יציקו לי.

התפקדות מאי: שם:ליזי גיל: כמעט 18 מיקום: לוד אייסיקיו: 258209857 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: מקום אחר שיר החודש לא של היהודים: נמרוד והבודדים- תסתכלי דיסק החודש: נמרוד והבודדים- רשימת שיקלר סרט החודש: בופור ספר החודש: צלה של הרוח [אני באמצע] תכנית טלויזיה של החודש: האלופה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: מוטו מיוזיק, הופעות, שנטיפי, והרבה הרבה לימודים. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): מהופעה של אביב גפן בזאפה. תמונה שאומרת כ"כ הרבה מבחינתי.

izzys

New member
../images/Emo169.gif

התפקדות מאי: שם: מור. גיל: 16. מיקום: חיפה. אייסיקיו: 291-170-281. מסנג'ר: אין צורך. בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: אני חושבת שסוף העולם. שיר החודש לא של היהודים: בתוך הצינורות, קול גלגל, Black hole sun, Best of you. דיסק החודש: כאלבום שלם חגג Jagged Little Pill של אלאניס. סרט החודש: בופור. ספר החודש: לא יצא.
תכנית טלויזיה של החודש: חברים, כמו תמיד. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: מה שיוצא.. אני מרוצה. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): לא.

התפקדות מאי:

שם: שירן גיל: 17 מיקום: אריאל אייסיקיו: 254908083 מסנג'ר: אין לי כוח לרשום בלוג/אתר אישי: בלוג, 413444 שיר החודש של היהודים: אין שיר החודש לא של היהודים: הרבה דיסק החודש: סרט החודש: סאותפארק ספר החודש: אזרחוי <איכ!> תכנית טלויזיה של החודש: סאותפארק סמולוויל.. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: ל"ג בעומר.. הלוואי שלא יהיה משעמם תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

חמדונה

New member
מתפקדת (מחר בגרות בפסיכו)

התפקדות מאי: שם: חמד גיל: 16 ומשהו מיקום: רחובות/רמותמאיר/מזכרתבתיה/ירושלים/תלאביב/אמסטרדם אייסיקיו:262523207 מסנג'ר:תעזבו אותי בלוג/אתר אישי:הא? שיר החודש של היהודים:ג'קי שיר החודש לא של היהודים:MONEY דיסק החודש:דארק סייד אוף דה מון סרט החודש:טריינספוטיג ספר החודש:האוהל האדום (מומלץ) תכנית טלויזיה של החודש:חברים, נו מה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:בגרויות ?

T A L 123

New member
ואין סכין יותר חדה מגעגוע!

שם: טל גיל: 18 מיקום: טבריה :( אייסיקיו: 198814678 מסנג'ר: - בלוג/אתר אישי: - שיר החודש של היהודים: תענה לי,קיל מי שיר החודש לא של היהודים: כל מה ששרנו במסיבת סיום זה כל כך נדבק דיסק החודש: ^ סרט החודש:- ספר החודש:- תכנית טלויזיה של החודש: האלופה אולי.. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לעבור מפה ולגמור עם הרישיון תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אחח הטנגו במסיבת סיום לצלילי השיר "ערב כחול עמוק".............

זמן אור

New member
../images/Emo55.gif

שם: גל גיל: 16 מיקום: חיפה אייסיקיו: 190525706 מסנג'ר: עזבו. בלוג/אתר אישי: --- שיר החודש של היהודים: עידן האלוהים שיר החודש לא של היהודים: קול גלגל, עכשיו תורי, מנגינה יקרה דיסק החודש: מוש- מסע ומתן סרט החודש: 300 ספר החודש: פרא-גבי ניצן תכנית טלויזיה של החודש: חברים
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: מה שיהיה
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

bazmaster

New member
dont you cry tonight...

התפקדות מאי: שם:אמיר גיל:עוד מעט 18 מיקום:נצתר עילית אייסיקיו:345099652 מסנג'ר:אין בלוג/אתר אישי:http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=243337 שיר החודש של היהודים:יובגוטובליבמי שיר החודש לא של היהודים:guns n' roses - don't cry דיסק החודש:בלקפילד 2 סרט החודש:בופור כמובן ספר החודש:אבק-ברק נחמני תכנית טלויזיה של החודש:טופ גיר ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:ל"D בעומר על הירדן
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): חחחחחח תפסתי את הכלב שלי מתעטש חחח

ואת תופסת שבית הקברות זה הדבר הכי פורח במדינה

התפקדות מאי: שם: הילה גיל: 19.4 מיקום: מעבר אייסיקיו: יש אבל לא פעיל מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: אין כזה שיר החודש לא של היהודים: משא ומתן/מוש דיסק החודש: בעיקר אביתר בנאי ומוש (תערובת שירים סרט החודש: אני יודעת שהרבה כתבו אבל ללא ספק "הבופור" ספר החודש: אני באמצע שני ספרים אז אני לא יודעת מה לכתוב תכנית טלויזיה של החודש: לא יצא לי כ"כ לראות טלויזיה בזמן האחרון ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: מאוד מקווה שיהיה מפגש פורום החודש.....(שאוכל לאזור אומץ ולבוא כי אתם אנשים מדהימים בעיניי וחבל לי שאני לא מכירה אתכם קצת יותר מקרוב) תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

תומע79

New member
../images/Emo34.gifמאי! מתפקדת ../images/Emo195.gif

התפקדות מאי: שם:
תום גיל:
עוד 4 חודשים 18 מיקום:
ראשל"צ.. אייסיקיו:
166999119 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים:
לא היה. שיר החודש לא של היהודים:
אם את בעניין-שייגעצ דיסק החודש:
כל הדיסקים באוטו. סרט החודש:
הארי פוטר וגבי האש ספר החודש:
חצוצרה בואדי-בשביל ספרות. תכנית טלויזיה של החודש:
חברים,אי אר,כל ערוץ ריאליטי ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:
לרדת לאילת,בית ריק. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):
קצת רעל.

LoLi Goddess

New member
מתפקדת!

שם: אלה גיל: 19 מיקום: עלי זהב \ חולון אייסיקיו: 218092074 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: לא שיר החודש של היהודים: אם כבר שיר החודש לא של היהודים: anja garbarek - sleep דיסק החודש: של אניה גרברק ואמיליאנה טוריני סרט החודש: בופור ספר החודש: אם יש גן עדן תכנית טלויזיה של החודש: לא ראיתי ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אורבן שלוקלוק מחר, והשאר יהיה ספונטני תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): מחשב של אחי, אין פה תמונות שלי חח

למעלה