סיכום פעילות+התפקדות מאי
.

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך
מאימאימאיאמאימאי../images/Emo170.gif

התפקדות מאי: שם:
שני גיל:
17 מיקום:
ת"א אייסיקיו:
285811338 מסנג'ר:
בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים:
תענה לי שיר החודש לא של היהודים:
גירלפרנד
דיסק החודש:
שהכנתי סרט החודש:
אוףף..אני רואה סרטים ושוכחת
ספר החודש:
אם יש גן עדן, האפיפיורית יוהנה תכנית טלויזיה של החודש:
אחים ואחיות ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:
חופש
וכמה מגנים
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש

Matter of fact it's all dark

התפקדות מאי: שם:ניר גיל: עוד חודש 19 מיקום: עזה מסנג'ר:[email protected] -אך לא פועל כעת, איימל או מסרים. בלוג/אתר אישי: http://stage.co.il/a/nirharuvi שיר החודש של היהודים: תענה לי שיר החודש לא של היהודים: רחוק ממך/ברי סחרוף ויהודית רביץ דיסק החודש: מירי מסיקה-שלום לאמונות סרט החודש: קרייזי, חיים של אחרים ספר החודש: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה תכנית טלויזיה של החודש: אבודים התחיל אתמול!!!! ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אילת, שבועות, הופעות תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):אני רוצה כלניות

SNUFKI

New member
../images/Emo15.gif"ובכלל היא, עזוב, היא עם עצמה מסובכת"

התפקדות מאי: שם: לי גיל:18 וחודשיים מיקום:ראשל"צ סיטי אייסיקיו:294336364 מסנג'ר:בלע בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים:where do you go? שיר החודש לא של היהודים:יום חדש נפלא/ אריק ברמן דיסק החודש:אריק ברמן סרט החודש:
ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש:"חברים" ו"דוסון קריק" ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:הרבה מסיבות, חזרות למסיבת סיום, הרבה בגרויות ומגנים וקצת קצת חופש תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):אמממ סתם תמונה

shanchan

New member
היי :)

המ, אני חדשה פה וזה.
שם: שני. גיל: כמעט 17. מיקום: על המיטה, בחדר שלי, טבעון סיטי, אזור חיפה, ישראל (?). אייסיקיו: - מסנג'ר: בפרטי. :) בלוג/אתר אישי: http://israblog.co.il/159712 שיר החודש של היהודים: מחפש תשובה, אני משערת. שיר החודש לא של היהודים: 'אימפריות נופלות לאט' (בביצוע חמי רודנר ודן תורן), 'העצב שלה' (איפה הילד), the kill (30 seconds to mars). דיסק החודש: - סרט החודש: 'השטן לובשת פראדה'. ספר החודש: אמ.. - תכנית טלויזיה של החודש: 'אחים ואחיות'. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: כלמיני.. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): נה. :)

Noam TG

New member
../images/Emo117.gif I Wanna Reach Out And Touch The

שם: נועם גיל: 17 מיקום: ירושלים אייסיקיו: 235233727 מסנג'ר:
בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: כל הסיפור
שיר החודש לא של היהודים: Wild Honey - U2 דיסק החודש: al that you cant leave behind - U2 סרט החודש: כשהארי פגש את סאלי
ספר החודש: catch 22 תכנית טלויזיה של החודש: קת'רין טייט / 3non blondes ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: לג בעומר..

עלי השלכת,כמו דמעות אלוהים..."

התפקדות מאי: שם:עדי גיל:17.2 מיקום:חדר..חח סתם...מושב אייסיקיו:לא פעיל מסנג'ר:p[email protected] בלוג/אתר אישי:נאא עזבו שיר החודש של היהודים:הזמן שלך שיר החודש לא של היהודים:וואיי דווקא החודש יש מלא! דיסק החודש:- סרט החודש:היומן ספר החודש:חחח לצערי הספר לימוד בתנ"ך תכנית טלויזיה של החודש:חברים,סימפסון ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:יותר מידי מתכונות,בגרות באנגלית,מתא"ן,הופעה,הצגה של ידיד,ובעיקרון-חברים! תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):נאא עזבו

reiya

New member
כולנו פרפרים מתים שנמשכים לאור חזק.

התפקדות מאי: שם:ראיה גיל:16.3 מיקום:ירושלים אייסיקיו:227753496 מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי:- שיר החודש של היהודים:עוד מעט. שיר החודש לא של היהודים:janie's got a gun דיסק החודש:אוטוביוגרפיה-כנסיית השכל. סרט החודש:- ספר החודש:טריינספוטינג-אירווין וולש. תכנית טלויזיה של החודש:- ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:ל"ג בעומר,טיול שנתי. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

Tom 7

New member
"your life are open wide"

התפקדות מאי: שם: תום גיל: 15 מיקום: רמה"ש אייסיקיו:255087965 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים:תענה לי, מחפש תשובה, אינטרמת, לפעמים. שיר החודש לא של היהודים: קרן פלס- אם אלה החיים, evanescence- lose control, good enough דיסק החודש:לייב היהודים, TOP- EVANESCECE סרט החודש: המנסרים מטקסס ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש: חברים, נישואים פלוס, עדי אשכנזי. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: ל"ג בעומר, חברים וכו'. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אני.. בפורים

הולצ

New member
D:

שם: רעות גיל: 15 כמעט? מיקום: ראש העין אייסיקיו: אין מסנג'ר: נדפק. בלוג/אתר אישי: - שיר החודש של היהודים: אלה? קצת נוסטלגיה לא הרגה אף אחד P: שיר החודש לא של היהודים: KORN - A.D.I.D.A.S דיסק החודש: אין סרט החודש: ריי ספר החודש: אין תכנית טלויזיה של החודש: סאות'פארק ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: שנטיפי, מוטו מיוזיק תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): איך מעלים לפה תמונות!? שבוע טוב שיהיה לכם [[:

../images/Emo121.gifפרדי על הבוקר:)

שם: שי ג. גיל: 16.9 מיקום: איזור חיפה אייסיקיו:
מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: הזמן שלך שיר החודש לא של היהודים: פרדי על הבוקר/החברים של נטאשה דיסק החודש: רדיו בלה בלה/החברים של נטאשה סרט החודש:
ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש:
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: מתכונות, בגרויות, גדנ"ע ויום הסטודנט בעמק יזראל תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

../images/Emo117.gifמאי../images/Emo177.gif

התפקדות מאי: שם:עדי גיל:22 מיקום:צפון אייסיקיו:165798643 מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים:גניבה שיר החודש לא של היהודים:let love in - כנסיית השכל דיסק החודש: כנסיית השכל - אוטוביוגרפיה סרט החודש: קלטת של מלא פרקים של סימפסונס ספר החודש: לצערי לא יצא לקרוא.. תכנית טלויזיה של החודש: האלופה.. אנערף ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הצגה עם הילדים, עבודה חדשה ומסריחה במיוחד, וחברה טובה חוזרת לארץ(!!)
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש) מהטיול בירושלים:)

hagitos1

New member
מאי..

שם:חגית גיל:15 וחצי מיקום:רחובות אייסיקיו:390865546 מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי:אין לי כח שיר החודש של היהודים:קיל מי שיר החודש לא של היהודים:--- דיסק החודש:---- סרט החודש:מת לצעוק 4 ספר החודש:---- תכנית טלויזיה של החודש:סיינפלד ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:מממ...נופ תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

שעוכי

New member
כולם קוראים בשמי

התפקדות מאי: שם: מאי גיל: 17 ויותר מחצי מיקום: באר טוביה אייסיקיו: 153350466 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: קח אותי גרסת טראנס, וזה לא שיר החודש זה שיר האתמול שיר החודש לא של היהודים: רציתי- סער פדידה! תכנית טלויזיה של החודש: תאמינו או לא + שנות ה70 בשבת בבוקר ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: בגרות בככה וככה וככה תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אתמול

shmuelr

New member
השיר הזה מהאלופה עושה לי עצבים ברמות לא

אנושיות.

ליאןןן

New member
../images/Emo117.gif../images/Emo170.gif

שם: ליאן גיל: 17 מיקום: רעננה אייסיקיו: 262324881 מסנג'ר:
בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: ליפול אקוסטי, בסוף תבכו שיר החודש לא של היהודים: מוש בן ארי - בטח שאבוא, אביתר בנאי - תתחנני אליי/אבות ובנים, אלג'יר - נאמנות ותשוקה/קח את הזעם דיסק החודש: אלג'יר - נאמנות ותשוקה, אביתר בנאי - אביתר בנאי סרט החודש: סטפ אפ ספר החודש: רודף העפיפונים תכנית טלויזיה של החודש: חברים, סאות'פארק ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אין כלכך...שנעמה תבוא. קצת ל"ג בעומר והכנס/הופעה שבוע הבא. חוצמזה רק מיליון ואחת מתכונות
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אין תמונה..אני מתעצלת.

למעלה