סיכום קבוצה III

אגב לא בטוח שהיא לא תהיה בגמר

החוק הוא שמתוך כל המתעמלות שהעפילו לגמר, רק שתיים מכל מדינה יכולות להתחרות. לא מחייב שדווקא השתיים הטובות ביותר. למרתה יש זכות להחליט שדווקא רייזמן ווויבר למשל יתחרו.
לא שמעתי שאי פעם דבר כזה קרה, וסביר להניח שזה גם לא יקרה, אבל עדין, תמיד יש פעם ראשונה...

trilliane

Well-known member
מנהל
זה לא יהיה הוגן כלפי חברותיה לנבחרת

ברור

לא נראה לי שיש סיכוי שזה יקרה.
אבל טכנית זה יכול לקרות.
זה גם יכול לקרות אם אחת מהן חס וחלילה תיפצע או תחלה כמובן. מה שכמובן כולם מקווים שלא יקרה.

cubano1

New member
זה היה קורה הרבה בעידן ברה"מ

קשה לי מאד להאמין שזה יקרה היום בארה"ב

נעממהה

New member
זכור לי משהו מסדני

אני זוכרת שזמולוצ'יקובה פספסה במוקדמות ולא הגיעה לגמר בקפיצות. לפניה מרוסיה היו קורקינה ולובזניוק (אחת המתעמלות האהובות עלי בכל הזמנים!). היה ברור שזמולוצ'יקובה טובה יותר וקורקינה וויתרה על מקומה. בסוף זמולוצ'יקובה זכתה בזהב ולובזניוק בארד...

Tammie

New member
נכון.

אבל למיטב הבנתי זו הייתה קורקינה שויתרה, ולא המאמן שהוציא אותה.
פה אני בספק עם רייזמן או דאגלס יוותרו....

בכל מקרה המתעמלת היא זו ש"מוותרת"

המאמן (או ראש המשלחת, או האיגוד הלאומי, או הוועדה הלאומית או וואט-אבר) הם שאומרים למתעמלת מה לעשות.
מארגני התחרות רושמים אוטומטית לגמר את שתי המתעמלות בעלות הציונים הגבוהים ביותר.
אח"כ אחת המתעמלות יכולה להגיד שהיא מוותרת.
זה לא שבאים ושואלים את המאמן את מי הוא רוצה להכניס.
אבל אם מרתה נגיד מחליטה שדאגלס נגיד לא צריכה להיות בגמר, או שהיא התחצפה אליה למשל, היא תגיד לדאגלס להגיד שהיא מוותרת. דאגלס כנראה תהיה חייבת לציית למרתה, כי היא בוודאי חתומה על איזה מסמך שהיא צריכה להישמע להוראות ראש הוועדה...
אבל כאמור כולנו תמימי דעים שסנריו כזה הוא דמיוני.

trilliane

Well-known member
מנהל
אבל בקפיצות, לא בקרב רב, נכון?

כי אני זוכרת את קורקינה בקרב רב...

Tammie

New member
כן, כן בקפיצות.

עד היום זמולודצ'יקובה היא אחת הקופצות האהובות עלי :)

podko

New member
נועה טעות בידך

אין לשום מדינה בחירה, גמר הקרב רב הוא שמי ולפי מיקום. זכורים לי מקרים שבהם מדינות רצו להחליף מתעמלת ונדרשו לאישור רפואי שהמתעמלת שהם מוציאים חולה/פצועה

למעלה