אאאני. [שנייה? ../images/Emo3.gif]
סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: Decode. שיר השבוע לא של פראמור: נממ. יש המוןןן. Dashboard Confessional: Currents, Ghost Of A Good Thing, Reasons To Believe. Fightstar: Unfamiliar Ceiling, You&I, Grand Unification. The Click Five: The Reason Why, When I'm Gone, Pop Princess,Just The Girl. Breaking Benjemin-The Diary Of Jane (Acoustic) Linkin Park-Hands Held High.
סינרגיה: מרגיש אחר, להשלים, טוב לי לבד, צועקים על אהבה, מתי את חוזרת. קליפ השבוע: סינרגיה-טוב לי לבד. למרות שהוא מעפן. XD להקה/אומן השבוע: דשבורד ופייטסטאר
. אלבום השבוע: סינרגיה-השתקפות. The Click Five-Modern Minds And Pastimes. משהו חיובי שקרה השבוע: חופש? משהו שלילי שקרה השבוע: הממ. ערב התעוררות מעפן לגמרי. סדרה\סרט\ספר השבוע: סדרה-האנטומיה של גריי
. הירוז
. סרט-10 דברים שאני שונאת אצלך
. ספר-עולם ללא קץ של קן פולט. כל הסאגה של Twillight בדרך אליי!!! DDD: ציטוט השבוע: בטח יהיה אחרי השבת.
תמונת השבוע: מהירה. המאכל שעשה לכם את השבוע: אפשר משקה?
לימונדה
. ולשאלה המתחלפת: צמתם?
ברור! אם כן- איך היה? קלללל. אחד הצומות הקלים. אם לא- מה עשיתם במקום? ... שיהיה לכם סופ"ש מגניב ^^" גם לך.
שרשור שבועי ראשון-
גשר! קוסמטיקאית. קניון הזהב עם בתדודה. שני-ערב חג. בטח כלום. >< הו, עושה שיעורי בית וכאלה. שלישי-חג. במוצ"ח הולכת לאח שלי לראות הירוז.
בטח יוצאת עם חברות לחג היין. רביעי-טיול לכפר גלעדי עם המשפחה. חמישי-כפר גלעדי. שישי-כפר גלעדי. שבת-כפר גלעדי.