סיכום שבועי + שרשור חיובי

באמת?! ../images/Emo141.gif

פסאז' חיים קרוב לבית שלך?
איפה את גרה? >< חחח כן, קוראים לו ככה. מגניב. I'll check it out. ;)

xXx Lilo xXx

New member
יודעת איפה זה מגה בעיר?../images/Emo29.gif

רחוב ברניצקי פינת דרובין ניראה לי. אז אני בביניין ליד XD לאדעת להסביר...

../images/Emo12.gif ../images/Emo141.gif

גדוללללל, אח שלי גר בהירשפלד. XD זה ממשממש קרוב למגה. [
פסאז' חיים לא כזה קרוב לשם.]

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif מה זה קצת אחרי?

אפשר ללכת ברגל? |סורי על היותי קרציה|

xXx Lilo xXx

New member
חחח כן.../images/Emo29.gif

אבל אם הגעת לסוף הרחוב כדי לעבור לגן העיר, הלכת רחוק מידי XD

../images/Emo6.gif ../images/Emo141.gif

למה, יש שם עכשיו שלט חדש, ורוד כזה. XD הוא בולט. וגם המאבטח הזקן הזה די בולט. XDDD

Emergency Exit

New member
ג'יפה - אחלה חנות.

קצת יקרה אבל יש שם נייקי ואדידס וואנס כאלה יפות
ומדקות משוגעותתתתתת D:

xXx Lilo xXx

New member
אעעאעאע יש להם שם ואנס מלא נק'../images/Emo29.gif

וזה היה מגניב בצורה מטורפתתתתתתתתתתתתת אבל יקר יותר ממה שאת מתארת לך X_X"

Johnni456

New member
אין לי כוח לסכמ"ש ../images/Emo122.gif../images/Emo79.gif

אולי אח"כ.... שרשור שבועי ראשון- ת"א D: שני- ארוחת חג עם המשפחה שלישי- יוסי יפה (טיול כזה ע"ש מישהו שמת... מישהו בא?
) רביעי- יוסי
חמישי- יוסי שישי- יוסי
שבת- SOS [?] אם יהיה לי כוח ><

אאאני. [שנייה? ../images/Emo3.gif]

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: Decode. שיר השבוע לא של פראמור: נממ. יש המוןןן. Dashboard Confessional: Currents, Ghost Of A Good Thing, Reasons To Believe. Fightstar: Unfamiliar Ceiling, You&I, Grand Unification. The Click Five: The Reason Why, When I'm Gone, Pop Princess,Just The Girl. Breaking Benjemin-The Diary Of Jane (Acoustic) Linkin Park-Hands Held High.
סינרגיה: מרגיש אחר, להשלים, טוב לי לבד, צועקים על אהבה, מתי את חוזרת. קליפ השבוע: סינרגיה-טוב לי לבד. למרות שהוא מעפן. XD להקה/אומן השבוע: דשבורד ופייטסטאר
. אלבום השבוע: סינרגיה-השתקפות. The Click Five-Modern Minds And Pastimes. משהו חיובי שקרה השבוע: חופש? משהו שלילי שקרה השבוע: הממ. ערב התעוררות מעפן לגמרי. סדרה\סרט\ספר השבוע: סדרה-האנטומיה של גריי
. הירוז
. סרט-10 דברים שאני שונאת אצלך
. ספר-עולם ללא קץ של קן פולט. כל הסאגה של Twillight בדרך אליי!!! DDD: ציטוט השבוע: בטח יהיה אחרי השבת.
תמונת השבוע: מהירה. המאכל שעשה לכם את השבוע: אפשר משקה?
לימונדה
. ולשאלה המתחלפת: צמתם?
ברור! אם כן- איך היה? קלללל. אחד הצומות הקלים. אם לא- מה עשיתם במקום? ... שיהיה לכם סופ"ש מגניב ^^" גם לך.
שרשור שבועי ראשון-גשר! קוסמטיקאית. קניון הזהב עם בתדודה. שני-ערב חג. בטח כלום. >< הו, עושה שיעורי בית וכאלה. שלישי-חג. במוצ"ח הולכת לאח שלי לראות הירוז.
בטח יוצאת עם חברות לחג היין. רביעי-טיול לכפר גלעדי עם המשפחה. חמישי-כפר גלעדי. שישי-כפר גלעדי. שבת-כפר גלעדי.

ציטוטים. ../images/Emo3.gif ../images/Emo141.gif

~האח הגדול [
] ביקש שכל אחד יגיד את מי הוא רוצה להדיח מהבית~ בן דוד שלי לאחותו: "עדי, אני מצטער, אבל את מודחת מהבית.
" ~אחרי כמה דקות~ אני: "איך אתם מסתדרים איתה?" [עם עדי] בן דוד שלי: "ניסינו להדיח אותה אבל לא הלך
". ~הייתה הפסקת חשמל כשהייתי אצלם~ ~פתאום יש חושך~ בן דוד שלי צועק מהחדר: "אבל למה?!?!" ~סטייל גרי מהפיג'מות~ "בשביל מה, בשביל מה אני צריך את זה עכשיו?!"
~דודה שלי התקשרה לפלאפון של הבת שלה [בת דודה שלי-מעיין] ואחותה [אלה] ענתה לה~ אלה: "שלום, מדברת המזכירה של מעיין. במה אני יכולה לעזור?" דודה שלי: "מה קרה, כמה מזכירות יש למעיין?" אלה: "שלוש." דודה שלי: "עם מי אני מדברת?" אלה: "סווטלנה." דודה שלי: "אה, טוב, את יכולה לשאול אותה מתי היא באה אליי?" אלה: "אמאאא, איך את לא מזהה את הבת שלך?!" דודה שלי: "סווטלנה, על מה את מדברת?
"
~עדי אשכנזי בפרק על הורות~ "יש ילדים כאלה מה זה מעצבנים: 'אימא. אימא. אימא. אימא. אימא. אימא. אימא.' 'מה? מה? מה?!?!?!'"
"נכון אמהות אף פעם לא ישנות? הן רק עוצמות עין, או נשענות על המקרר. רק לדקה!" XDDDDDD וואו, מגה-חפירה. XDDD

האא! ../images/Emo141.gif

עוד בדיחות מצחיקות ששמעתי השבוע: "מה אתיופיות עושות ביום הכיפורים? צמות." XDDDDDDDDDDDDD [זה קרש אבל זה מצחיק!
] "למה בכיתה אין פאה וביכורים? כי אין להם שיעור."

למעלה