סיכום שבועי + שרשור חיובי

xXx Lilo xXx

New member
או מגניב. רביעי אני שם...../images/Emo29.gif

שמעתי שאוף שימחס(סימחס?!)?! יש מצב ככה קוראים להם? וקניידלך באים גם להופיע. הם לא היו כבר?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הם באים כל שנה. ../images/Emo141.gif

חחחחחחחחח זה קינדרלך, לא קניידלך.
"everybody wants משיח, everybody wants! everybody wants משיח, ש-ש-ש-ש-שיבוא." XDDDDDDD ונראה לי שזה סימחעס.

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo12.gif למה מפחיד? הוא כזה פשוש../images/Emo99.gif

ותודה XD

May Music

New member
עוווונה

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: אין שיר השבוע לא של פראמור: here comes the sun נראלי. של הביטלס קליפ השבוע: אין להקה/אומן השבוע: אין אלבום השבוע: אין משהו חיובי שקרה השבוע: אממ חופש משהו שלילי שקרה השבוע: הגרמנים עזבו]: סדרה\סרט\ספר השבוע: קאטרינה. התחלתי לקרוא לספרות... ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: אין המאכל שעשה לכם את השבוע: תפוח XD או הארוחה שאחרי הצום ולשאלה המתחלפת: צמתם? כן אם כן- איך היה? סבבה כזה. חוץ מהסוף אם לא- מה עשיתם במקום?----- שיהיה לכם סופ"ש מגניב ^^" גמלך שרשור שבועי ראשון- עבודה\אתר במחשבים שני- מועצת נוער? שלישי-חופש רביעי-חופש חמישי-חופש שישי-חופש שבת-חופש אני מקווה שבאחד מימי החופש אני אהיה בת"א שבוע נפלא לכולם:)

oo ELLA oo

New member
../images/Emo204.gifעונה DD:

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: מיסרי ביזנס
שיר השבוע לא של פראמור: Avril lavigne -runaway my chemical romance-carner my chemical romance- the ghost of you Linkin park-breakin the habit קליפ השבוע:אין
להקה/אומן השבוע: אבריל ומכ"ר 3> אלבום השבוע: אין >< משהו חיובי שקרה השבוע:חופש כיפור XD ויצאתי מלא
משהו שלילי שקרה השבוע:איבדתי ת'מפתח של הלוקר
סדרה\סרט\ספר השבוע:כמעט מלאכים D: ציטוט השבוע: חברה שלי :" האייסי מתקיע לי ת'מחשב " XDDDD תמונת השבוע:אין לי כוח המאכל שעשה לכם את השבוע:אממ.....שניצל
ולשאלה המתחלפת: צמתם?לא
אם כן- איך היה? >< אם לא- מה עשיתם במקום? כל מה שאסור XD שיהיה לכם סופ"ש מגניב ^^" גם לך
שרשור שבועי ראשון-לימודים >< שני-חופש שלישי-חופש רביעי-חופש חמישי-חופש שישי-לאדעת .. שבת-כנ"ל "^^

נסטי XD

New member
אבא שלי מכריח אותי לישון.. XSSSSSS

שיר השבוע של פראמור: החדש ופנסס שיר השבוע לא של פראמור: trapt- echo קליפ השבוע: "הקול האמיתי של בריטני" XDDDD להקה/אומן השבוע: trapt אלבום השבוע: החדש של מטאליקה משהו חיובי שקרה השבוע: יום כיפור, אילת משהו שלילי שקרה השבוע: כל השאר XD סדרה\סרט\ספר השבוע: סדרה-עקרות בית נואשות, סרט-מת לצעוק 5 וספר- קיץ אחד ביחד ציטוט השבוע: יש הרבה ~אני וחברות הולכות על כביש ריק~ חברה 1:"היי, תראו הנה מכונית בלתי נראית!" אני:"איפה?" ~מדברות על מה נעשה שנהייה גדולות~ ערבה:"נראה לי סטסי, שתהי גדולה תהיי אלימה." סטסי:"כה, נראה לי אני אעבוד במאפיה" אני:" יאי! אז תכיני לי בורקסים!" סטסי:"אם יגמר לי הכסף אני אהייה זונה" XDDD היו עוד...אבל יקח זמן עד שאני אזכר אז אני אפרוש..XD תמונת השבוע: "העצלות הורגת, אבל למי יש כוח למות?" המאכל שעשה לכם את השבוע: ספגטי ברוטב אדום ולשאלה המתחלפת: צמתם? כה אם כן- איך היה?קל אם לא- מה עשיתם במקום? -- שיהיה לכם סופ"ש מגניב ^^" שרשור שבועי ראשון- חופש || רואה מת לצעוק 5 שני- עם המשפוחה שלישי- כנ"ל רביעי- כנ"ל חמישי-כנ"ל שישי-כנ"ל שבת- מתחילה לעשות את עבודות המבחנים שנתנו לנו..

xXx Lilo xXx

New member
מת לצעוק 5? אה?../images/Emo29.gif

על מה זה 5 תזכירי לי? או שלא ראיתי אותו בכלל.

נסטי XD

New member
חדש, חברה שלי הורידה

תכלס, אחד הגרועים...בגלל שלא יצאו כמעט סרטי אימה, אז הם צחקו על נרניה, קליק, וכאלה..

Earth to Bella

New member
הייתי בטוחה שעניתי../images/Emo12.gif [גם: תקראו!]

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: Breathe שיר השבוע לא של פראמור: Harder Than You Know- Escape The Fate On To The Next One- Escape The Fate You're So Beautiful- Escape The Fate 10 Miles Wide של Escape The Fate Ashley- Escape The Fate Let It Go- Escape The Fate My Apocalypse- Escape The Fate Cellar Door- Escape The Fate To Hell And Back- Blessthefall Black Rose Dying- Blessthefall
Higinia- Blessthefall Guys Like You Make Us Look Bad- Blessthefall Tastes Like Kevin Bacon- IWRESTLEDABEARONCE Down Goes Another One- Mcfly Lies- Mcfly Escape From Here- Madina Lake אלה- היהודים ג'קי- היהודים המאה העשרים- היהודים גניבה- היהודים מקום אחר אקוסטי- היהודים מלחמה שקטה לייב- היהודים (נוסטלגיה רצינית) (יואו חפרתי!) קליפ השבוע: - להקה/אומן השבוע: ETF
אלבום השבוע: This War Is Ours- Escape The Fate משהו חיובי שקרה השבוע: חזרה מסקוטלנד ובילויים עם חברים, והרבה
משהו שלילי שקרה השבוע: מצבי רוח סדרה\סרט\ספר השבוע: ספר- "הנעלמים"\הרלן קובן שסיימתי, "היער"\הרלן קובן שהתחלתי :) ציטוט השבוע: כל מיני רגעים מצחיקים כזה שאני לא זוכרת בעל פה D: תמונת השבוע: BEAU? חחחחחח על הדסקטופ שלי
המאכל שעשה לכם את השבוע: פיצה אומייגאדדדד ולשאלה המתחלפת: צמתם? לא אם כן- איך היה? - אם לא- מה עשיתם במקום? אכלתי? חחח סתומרת גם אם הייתי צמה נגיד הייתי יוצאת עם חברים זה לא משנה שיהיה לכם סופ"ש מגניב ^^" שרשור שבועי ראשון- עבודה | אימון D: שני- אימון בוקר | ערב חג שלישי- כלום
| בטח כושר או משהו כדי לא להיות בטטה
רביעי- אימון חמישי- אימון שישי- מסיבת גיוס לחברה ועוד ילדה מהשכבה שבת- ישנה נראלי. שבוע די משעמם

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif קראתי!

תמיד רציתי לכתוב את זהD: אהבתי את התמונה^^.

Emergency Exit

New member
סכמ''ששש.../images/Emo204.gif

שיר השבוע של פראמור: brigther שיר השבוע לא של פראמור: the lady and her heart - surprises The flood -Escape the fate Something - Escape the fate קליפ השבוע: Thriving Ivory - Angels on the Moon להקה/אומן השבוע: אפרת גוש, פראמור, אסקייפ משהו חיובי שקרה השבוע: צמתי ואז אכלתי והיה טעים חח \ ישלי טבע נאות \ טיול נגמר \ קיבלנו מחברות צוותתת
משהו שלילי שקרה השבוע: הטיול היה מעייף וקקה \ חניכה בכתה מלאא \ פצעים בפה
סדרה\סרט\ספר השבוע: איך פגשתי את אמא \ טווילייט
\ כסף קטלני ציטוט השבוע:
בכיתה המורה: "חומי.. אהה, כימים.." ירדן: "סיון למה אמרת חומי? או שזו היתה המורה?" סיון: "זו היתה המורה.." המורה: "אז מה אמרנו? חומרים חומי.. הא, כימיים.." סיון ואני: "רואה!"
בטיול: חניכה מספרת בדיחה: "העורב אמר לעורבת אני אקרע לך ת'צורה. העורבת אמרה לו 'קרע קרע' " *אני מתלהבת ועושה קולות של עורב ונקרעת* תמונת השבוע:
(אני השניה מימין^_^) המאכל שעשה לכם את השבוע: מיץ ענביםםם
ולשאלה המתחלפת: צמתם? השתדלתי אם כן- איך היה? אחלה ומה עוד עשיתי? הכנתי מושמושים לטיול בשישישבת לחניכות

היי! ../images/Emo141.gif

את קוראת טוויילייט?
באנגלית כאילו? הזמנתי מאמזון את כל הסאגה, אני מחכה שזה יגיע#@%!@%@^. [ראית את הטריילר של הסרט?
הוא נראה מדהים.]

למעלה