עונה.../images/Emo152.gif
שיר השבוע של דה יוזד: פשוט כל השירים, באמת. עדי הדביקה אותי בהתקף!
שיר השבוע לא של דה יוזד: Escape The Fate - Cellar Door Escape The Fate - MakeUp Escape The Fate - There's No Sympathy For The Dead Marilyn Manson - Tainted Love MCR-Sleep לייב. *_* Pencey Prep -Yesterday Seether - Rise Above This Taking Back Sunday - Liar Taking Back Sunday - MakeDamnSure The 69 Eyes - Grey The 69 Eyes and Ville Valo - Wasting the Dawn אביב גפן-הילד של כולנו - שיר שאביב כתב על גלעד שליט. מצמרר ומדהים.
אביב גפן-אמש אביב גפן- הרואין אביב גפן- לא יכולתי להציל אותך אביב גפן- לילות לבנים אביב גפן- המכתב אביב גפן- אני פרפר אביב גפן- השכבת אותי בעשר ועוד כלכך הרבה שירים שלו.
להקת השבוע: The Used My Chemical Romance Escape The Fate אביב גפן
וכן, אני מודעת לזה שהוא זמר.
אלבום השבוע: אביב גפן-זה רק אור הירח אביב גפן-רק שירי אהבה The Used-Lies For The Liars !
וגם שאר האלבומים. ^^
משהו טוב/רע שקרה השבוע:
הויכוח הטיפשי עם ידיד שלי הסתיים ולא היה מתח כמו שחשבתי שיהיה.
הרגע חזרתי ממסעדה ומהתנחלות אצל חברה עם עוד ילדים. ^^
הסרט הזה עם הזוהן משעמם, עוד שנייה נרדמתי.
חברות שלי חזרו מטורקיה. התגעגעתי בטירוף!
הייתי כבר פעמיים בחדר עושר ועשיתי אימון טוב. ^^
גילתי שהעבודת קיץ בתנ"ך היא רשות
או שמזרימים אותי.O=
העונה השלישית של הג"ש מתקדמת!
העונה הרביעית של הג"ש תקועה.
קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: הכי גאים שיש.
התמכרות שלא נגמרת. *_*
ציטוט: Lindsay: I want wrinkles, I want to have grey hair, I want Gus to make me a grandmother. I want to grow old with Melanie. Brian: Do you want me to puke right here? חחחחחחח כמה צחקתי כשהוא אמר את זה.
השבוע במילה אחת: מספק.
תכנונים לשבוע הבא: לנסוע לתל אביב יום שני בעזרת השם! חדר כושר. להתחיל ת'עבודה במת'.
מתנגן בראש/בפלייליסט:
תמונת השבוע: מתוקים. *_*
עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: עוד פחות מחודש נגמר החופש. O= אני חוששת לקראת העלייה לי"ב.