סיכום שבועי!

סיכום שבועי! ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת השבוע: אלבום השבוע: משהו טוב/רע שקרה השבוע: קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: ציטוט: השבוע במילה אחת: תכנונים לשבוע הבא: מתנגן בראש/בפלייליסט: תמונת השבוע: עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: שבוע טוב

שבוע דה יוזד ממשיך. ../images/Emo99.gif ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של דה יוזד: הרבההההה
בעיקר: The taste of ink Poetic Tragedy I caught fire All that i've got Cut up angels It's hard to say Paralyzed Devil beside you וזהוD:
שיר השבוע לא של דה יוזד: הרבה של HIM בלייב. *-*
בעיקר Sleepwalking past hope
להקת השבוע: דה יוזד!@$^#
מה זה, התקף של שבועיים;; וגם הימ. D:
אלבום השבוע: In love and death.
משהו טוב/רע שקרה השבוע: לאזוכרת.
קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: קליפים של דה יוזד סרט- אין כמו בבית [שוב
], יום ראשון הקדוש, מבול של צרות, תקפצו לי, מילים ולחן. סדרה- הפיג'מות, מאצ'ו.
ציטוט: אין לי כוח, תקראו אצל מכר. XD
השבוע במילה אחת: מעצבן. כל הלילות לא ישנתי. ;;
תכנונים לשבוע הבא: נמנמ, שומדבר מיוחד.
מתנגן בראש/בפלייליסט: HIM - Rip Out The Wings Of A Butterfly (Live)
תמונת השבוע: אין.
עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: כלום. D: שבוע נפלא.

Micro Cuts.../images/Emo219.gif

שיר השבוע של דה יוזד: All That I've Got I Caught Fire On My Own Poetic Tragedy The Back of Your Mouth שיר השבוע לא של דה יוזד: Deicide-Death to Jesus להקת השבוע: The Used אלבום השבוע: The Used-In Love and Death The Used-The Used קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: The Used-All That I've Got,אין לי כוח ללינק,אני מאמינה שכולם יודעים איך הוא הולך. השבוע במילה אחת: מעצבן. תכנונים לשבוע הבא: כלום. מתנגן בראש/בפלייליסט: Muse-Knights of Cydonia Live. אני מתה עליהם.
תמונת השבוע: בו.

dashaYO

New member
אורגזמה של פרה

שיר השבוע של דה יוזד: Bulimic שיר השבוע לא של דה יוזד: Xamd Lost Memories - Shut Up And Explode Sum 41 - With Me |: Katy Perry - I Kissed A Girl Aiden - The Last Sunrise (Dusk Mix) להקת השבוע: . אלבום השבוע: . משהו טוב/רע שקרה השבוע: היה דיי עמוס בדברים מעפנים >< יענו ימי הולדת, יציאות וכל החרא כאילו שיש לי כוח לזוזזזז קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סרט- שיגעון של קולג' סדרה- קורי בבית הלבן333> וסקינס ציטוט: "כשנפוליאון הוגלה ומת הרופאים חתכו לו את הזין והביאו אותו לכומר שלו. אל תשאלו אותי למה... היום יש 3 אנשים בעולם שטוענים שבבעלותם הזין של נפוליאון. השאלה האמיתית היא לא אצל מי יש את הזין האמיתי של נפוליאון, אלא של מי שני האחרים? " השבוע במילה אחת: גיי תכנונים לשבוע הבא: אין מתנגן בראש/בפלייליסט: katy perry - ur so gay תמונת השבוע: :-O עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: LifeSucksXcore

../images/Emo79.gif עונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של דה יוזד: The Used - Listening The Used - Pretty Handsome Awkward The Used - Wake The Dead The Used - The Taste Of Ink The Used - I Caught Fire (In Your Eyes)
שיר השבוע לא של דה יוזד: Blessthefall - Guys Like You Make Us Look Bad Disturbed - Down With the Sickness Avenged Sevenfold - Beast And The Harlot Avenged Sevenfold - Burn It Down Avenged Sevenfold - Bat Country Avenged Sevenfold - Betrayed Avenged Sevenfold - Unholy Confessions Escape The Fate - Make Up Three Days Grace - Wake Up
להקת השבוע: לא היה משו מיוחד
אלבום השבוע: כנ"ל :]
משהו טוב/רע שקרה השבוע: טוב- הייתי בשוק עם אימא ואחי [
] וקניתי תיק, 2 כובעים, מחזיק מפתחות, חולצה ועגילים ^^ + אימא הביאה לי 400 ש"ח ונשאר לי 250 חח רע- משעמם וחם |:
קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: כל מיני סירטונים של אוונג'ד .. סרט- אל תתעסקו עם הזוהן, מועדון קרב, איך להיפטר מבחור ב-10 ימים ומלחמת האופל 2 סדרה- הישרדות מיקרונזיה
, ILNY2, OC, פרדייז הוטל - אני יודעת מי ינצח בתוכניות
ציטוט:
השבוע במילה אחת: משעמם וחם |:
תכנונים לשבוע הבא: לא דעת
מתנגן בראש/בפלייליסט: Escape The Fate - My Apocalypse
תמונת השבוע: בעלי/גיסה של עדי
עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: נמאס לי

שבוע טוב[:

שיר השבוע של דה יוזד: 801 underground שיר השבוע לא של דה יוזד: hole - awful korn - coming undone sex pistols - bodies jimi hendrix - voodo child להקת השבוע: קורן אלבום השבוע:
משהו טוב/רע שקרה השבוע: טוב ורע- מלא ימי הולדתXDD קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סדרות- עקרות בית נואשות, הכי גאים שיש
, סקס והעיר סרט- יומן נעורים, הרד קנדי ציטוט: "מה 40 שקל מונית?!? טוב יאללה אדווה תורידי חולצה.." השבוע במילה אחת: מאגניב תכנונים לשבוע הבא: להמשיך להיות מאגניבה מתנגן בראש/בפלייליסט: שם לא קריא - בולט פור מיי ואלנטיין תמונת השבוע: תודה שירDDDD: עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: למה כולם נולדו בחופש יא רבאק!! עברתי שניים יש לי עוד פאקינג 3 ימי הולדת להיות מוכנה אליהם כספית!

עקרות בית נואשות רק בגלל גייל, הא?!../images/Emo11.gif

סתם.
ושיואו, התמונה. *_* בבקשה שיר!
בהצלחה עם גיוס הכסף לשאר ימי ההולדת.
והציטוט משעשע.

[בעיקר בגלל גיילD:]

חחחחחחח עזבי כבר השלמתי עם העובדה שהולכים לרוקן תכסף שאין לי על הימי הולדת עד סוף החופש XD חברות שלי יקרות o_o חחחחח.. כן די שידלנו את חברה שלי להשתמש בכישוריה [o______o] כדי לצאת בזול
בסוף הלכנו ברגל אבל היי ראינו את אושרי כהן באוטו! משתלם להיות ראשל"צי! ..>_>.

מה זה מי זה?|: ../images/Emo223.gif

אסי כהן! מסודרים! ארץ נהדרת! מאסי וגורי.
טיהי. |מחבת|

עונה.../images/Emo152.gif

שיר השבוע של דה יוזד: פשוט כל השירים, באמת. עדי הדביקה אותי בהתקף!
שיר השבוע לא של דה יוזד: Escape The Fate - Cellar Door Escape The Fate - MakeUp Escape The Fate - There's No Sympathy For The Dead Marilyn Manson - Tainted Love MCR-Sleep לייב. *_* Pencey Prep -Yesterday Seether - Rise Above This Taking Back Sunday - Liar Taking Back Sunday - MakeDamnSure The 69 Eyes - Grey The 69 Eyes and Ville Valo - Wasting the Dawn אביב גפן-הילד של כולנו - שיר שאביב כתב על גלעד שליט. מצמרר ומדהים.
אביב גפן-אמש אביב גפן- הרואין אביב גפן- לא יכולתי להציל אותך אביב גפן- לילות לבנים אביב גפן- המכתב אביב גפן- אני פרפר אביב גפן- השכבת אותי בעשר ועוד כלכך הרבה שירים שלו. להקת השבוע: The Used My Chemical Romance Escape The Fate אביב גפן
וכן, אני מודעת לזה שהוא זמר.
אלבום השבוע: אביב גפן-זה רק אור הירח אביב גפן-רק שירי אהבה The Used-Lies For The Liars !
וגם שאר האלבומים. ^^ משהו טוב/רע שקרה השבוע:
הויכוח הטיפשי עם ידיד שלי הסתיים ולא היה מתח כמו שחשבתי שיהיה.
הרגע חזרתי ממסעדה ומהתנחלות אצל חברה עם עוד ילדים. ^^
הסרט הזה עם הזוהן משעמם, עוד שנייה נרדמתי.
חברות שלי חזרו מטורקיה. התגעגעתי בטירוף!
הייתי כבר פעמיים בחדר עושר ועשיתי אימון טוב. ^^
גילתי שהעבודת קיץ בתנ"ך היא רשות
או שמזרימים אותי.O=
העונה השלישית של הג"ש מתקדמת!
העונה הרביעית של הג"ש תקועה.
קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: הכי גאים שיש.
התמכרות שלא נגמרת. *_* ציטוט: Lindsay: I want wrinkles, I want to have grey hair, I want Gus to make me a grandmother. I want to grow old with Melanie. Brian: Do you want me to puke right here? חחחחחחח כמה צחקתי כשהוא אמר את זה.
השבוע במילה אחת: מספק.
תכנונים לשבוע הבא: לנסוע לתל אביב יום שני בעזרת השם! חדר כושר. להתחיל ת'עבודה במת'. מתנגן בראש/בפלייליסט:
תמונת השבוע: מתוקים. *_* עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: עוד פחות מחודש נגמר החופש. O= אני חוששת לקראת העלייה לי"ב.

למעלה