סיכום שבועי!

חחחחחח כן, זה עם המשקפי שמש.../images/Emo9.gif

אני ושיר מכורות אליו, נכון שיר?!

../images/Emo122.gifלקחו ממני 5 מבחנות דם היום בבוקר!

שיר השבוע של דה יוזד: אין שיר השבוע לא של דה יוזד: אבריל לאבין - טומורו להקת השבוע: אבריל לאבין חח אלבום השבוע: אבריל לאבין הראשון, לא זוכרת איך קוראים לו XD משהו טוב/רע שקרה השבוע: קניתי מלא בגדים, ואני מתחרטת על כולם. אני אפילו לא יכולה לקבל זיכוי S: קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: הישרדות 12! ציטוט: אין השבוע במילה אחת: עייף תכנונים לשבוע הבא: עבודה, להוציא טופס ירוק, לבדוק את התוצאות של הבדיקות דם. מתנגן בראש/בפלייליסט: וויקד גיים - ת'רי דייז גרייס תמונת השבוע: אין עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: אל תספרו לרופאה שלכם שאתם צמחוניים. זה יגמר לא טוב.

או כמה מוכר עם הבדיקות דם ><"../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

והמ, לט גו זה האלבום הראשון

../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif!

דברים חדים?
איך זה קשור?
(בטח יצאתי דפוקה ולא הבנתי, אבל לא משנה.)

יצאתי מפגרת.../images/Emo69.gif חשבתי שאלמוג שירשרה אליי

ולא הבנתי מה היא רוצה.
פדיחה.

Rose131

New member
חחחח אל תגידו לה שאתם טבעוניים,

שלי כזה הסתכלה על השרשרת של ההארטאגראם, הסתכלה על הצמידים, הסתכלה על אמא שלי ואמרה לה "לא נורא, גם הבן שלי היה משוגע כזה והוא היה צמחוני. זה יעבור לה." פוסטמה
כאילו, היא חמודה, אבל שתשתוק
[כשהיא ראתה את ההארטאגראם פעם ראשונה היא התחילה לספר לנו שהבן שלה גם שומע אופת' והסברתי לה שזה HIM, לא אופת' ואז התחלנו לדבר על הבן שלה.
] [ממני לקחו שבוע שעבר שתי מבחנות והגיעו התוצאות והן אחלהD:]

חחחח איזה רופאה מעצבנת XD

והאמת שהרופאה שלי פשוט מילאה את השאלון הרפואי ששלחו לי מהצבא והיא שאלה אותי אם יש לי רגישות לאוכל כלשהו, אז שאלתי אם צמחונות נחשב XDD

Because Of May

New member
כמה זמן לא סיכמ"שתי!../images/Emo109.gif

ס'כיף זה לחזור D: שיר השבוע של דה יוזד: מייבי ממוריז, בוקס
שיר השבוע לא של דה יוזד: המון של אוונג'ד, בעיקר: The Beast and the Harlot Bat Contry Seize the Day Dear God Almost Easy Gunslinger וגם כל TBPID של MCR
להקת השבוע: MCR וA7X ^^ אלבום השבוע: The Black Parade Is Dead!- My Chemical Romance Avenged Sevenfold, City of Evil- Avenged Sevenfold משהו טוב/רע שקרה השבוע: הייתי באילת מראשון עד חמישי עם חברים (3 בנות ו-4 בנים) והיה הכי כיף שיש!!! אם אתן רוצות חפירה מלאה- רק תדרשו
(ואולי היא תגיע לבד... |שורק|) קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סרט- האביר האפל. ראיתי אתמול, והוא בסדר-כזה... סדרה- חשופים ופרוייקט מסלול XDD ציטוט: אוי, כשהיינו באילת כתבנו ציטוטים על המראה בחדר במלון... הנה נבחרים: (אני אוסיף גם תמונה) "מומין יא בנזונה, תפתח כבר ת'דלת, חם לי!" (ערס מול החדר במלון שלנו, העונה לשם "מומין", הוציא את חברו הערס השני כשהוא לבוש בבוקסר לבן צמוד והחבילה שלו כמעט יוצאת. הערס השני קרא למומין להחזיר אותו). "סתיו לבן כמו התחת שלי!" (אני לבנה, כיאה לאשכנזיה גאה, וגם סתיו לבן, אבל הרבה יותר ממני. ונכון שכשמשתזפים אז התחת לא משתזף בגלל הבגד ים ובגלל זה זה החלק הכי בהיר בגוף?
) "עדי לא קשורה!" (לעדי נפתח הבגד ים, אז היא לא הייתה קשורה. והיא גם אמרה דברים לא קשורים XDD). "איפה הקושו שלי?!" (רמי משלב בין "כוס" ל"שוקו", והרי לכם "קושו"! ממש יזם צעיר XD) השאר בתמונה :] השבוע במילה אחת: כיפכופיישן!
תכנונים לשבוע הבא: לעשות את העבודה באנגלית ובספרות?, לעבוד במקדולנדס, ת"א אולי, ים אולי... מתנגן בראש/בפלייליסט: Gunslinger- A7X תמונת השבוע: הציטוטים במראה
וברשותכם, אני אוסיף עוד :] עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: איים גלאד איים היר!

למעלה