סיכום שבועי!

Because Of May

New member
עם הבנים../images/Emo6.gif../images/Emo109.gif

בואו אני אספר לכם: בהתחלה תיכננו ללכת רק הבנות לאילת. ויומיים לפני שנסענו, הייתי אצל חבר שלי (
) ובטעות גיליתי שגם הבנים תיכננו לבוא איתנו, אבל זה בוטל כי אין להם מספיק כסף. בסוף הם חזרו שהם ואמרו שהם נוסעים, אבל לא היה להם איפה לישון, אז אמא שלי סידרה להם דירה כזאת באילת רק בשבילהם ל-2 לילותץ בקיצור, יצא שהם יבואו באמצע הטיול, ביום שלישי ורק אני ידעת מזה. ביום שלישי בבוקר הלכנו כל הבנות לעשות ספורט ימי, בננות, אבובים וכו' (כמה נפלתי
). חזרנו והלכנו לאכול במקדונלדס. שתי חברות שלי, זוהר ודניאל, הלכו לקחת הזמנה בשביל ארבעתינו, ובדרך לקופה את מי הן רואות?! את הבנים! וכולן "כעסו" עליי שלא אמרתי להן XDDD אבל היה שווה את זה, היה שיא הכיף איתם :] זאת תמונה שלנו על הטיילת

עשית שעווה עם סכין?../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Because Of May

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo109.gif

זאת לא אני אמרתי את זה, אגב, זו חברה שלי XD

O L g i T

New member
הממ

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: pantera - shedding skin, bloodbath – out numbering the day להקת השבוע: פנטרה אלבום השבוע: וולגר דיספליי אוף פאוור משהו טוב/רע שקרה השבוע: אממ....יום חמישי בפסוולוס D: קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סקס והעיר הגדולה ציטוט: "זוז, מגודל!" חחחחחחחחחחח השבוע במילה אחת: הזוי תכנונים לשבוע הבא: אין תכנונים מתנגן בראש/בפלייליסט: chimaira - left for dead תמונת השבוע: עוד משהו מעניין שבא לכם לספר:

למעלה