סיכום שבועי
(באיחור לא ממש אופנתי
)

Fall Out Liel

New member
אין לי כותרת ../images/Emo69.gif../images/Emo168.gif

בעצם כן יש לי
שיר השבוע של LP שלכם: Shadow Of The Day שיר השבוע לא של LP שלכם: כל מיני של טוקיו וThis Aint A Scene..של פו"ב. להקות השבוע: פו"ב,טוקיו ולינקין אלבום השבוע: אין
תמונת השבוע: אין לי כוח
ספר/סרט/תוכנית השבוע: "הנעלמים", "שרק 3", "חברים". משהו טוב שקרה השבוע: כל מיני
משהו רע שקרה השבוע: נכוויתי בשתי הידיים ויש לי תחבושות ושלפוחיות
. משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: להיפגש עם חברות, שסופסוף תסתיים השביתה ושאני לא אתעצל ואלך להוציא סופסוף ת.ז ופנקס עבודה. ולהעביר את התמונות מההופעה של טוקיו מהפלא למחשב סופסוף אחרי חודשיים של סניליות

LPMCR

New member
|טמל| ../images/Emo201.gif

איך נכוות ככה?
ועכשיו את יכולה להוסיף גם 371 לחתימה :)

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif אבל |ג'ו|= |מסטול|

לא?
אוקיאוקי אז זה יהיה ארוך: |ג'ו|=
=|בוב|=|מסטול| ??
ומה יהיה |LPMCR| ?
או |דלית|
?

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif XDD מה שתרצי

רגע צריך לחשוב איך את מאופיינת את זה |דלית|=

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif ../images/Emo23.gif

תודה
אוקי, תגידי את זה לטלאור
[הוא כבר לא סמוי טוב הוא כמעט לא נכנס לפה
]

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif וואי ../images/Emo201.gif

כהDDD: הוספת
אין בעד מה
DDD: 3> :)

L I M O R A

New member
../images/Emo3.gif

שיר השבוע של LP שלכם One Step Closer
שיר השבוע לא של LP שלכם Paramore - Let This Go להקת השבוע FOB אלבום השבוע אין משהו מיוחד
תמונת השבוע אין.. ספר/סרט/תוכנית השבוע גיבורים... כרגיל..
משהו טוב שקרה השבוע למען האמת ממש ממש כלום
משהו רע שקרה השבוע בערך כל השבוע הזה היה ממש חרא.. משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא שיהיה יותר טוב+ נסיעה לסבתא שלי בכרמיאל
שבוע ניפלא לכולם

L I M O R A

New member
שישי שבת../images/Emo3.gif

ודור המניאק לא רוצה שאני אבוא..
סתם, בא לך לבוא איתי?? אם כן אז בכיף!

DrunkenBar

New member
No More Sorrow :]

שיר השבוע של LP שלכם: Papercut שיר השבוע לא של LP שלכם: Voices-Dream Theater להקת השבוע: Dream Theater
אלבום השבוע:Awake/Falling into infinity/Octavarium-Dream Theater תמונת השבוע: ריצ'רד המונד.
(מטופ גיר..) ספר/סרט/תוכנית השבוע: ספר:הכובען המטורף ואייזק ניוטון-שעדיין לא סיימתי. תוכנית: Top Gear ו Brainniac משהו טוב שקרה השבוע: חברים :] משהו רע שקרה השבוע: אחותי והחברים הכי טובים שלי רבו ביומולדת שלה. אתמול... :/ משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: גיחה לצפון! :] דאלייית אני באה P: (אולי...) שבוע טוב לכולם!

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif תבואי, תבואי D:

כשאני יראה אותך רק אז אני אאמין שאת באה :)

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif מיאוווו מיצי מיצי

שיר השבוע של LP שלכם: פיינט D: שיר השבוע לא של LP שלכם: kiley של איזו להגה עליזה מצרפת חחחחח. להקת השבוע: LP נו במת.. אלבום השבוע: וואלה לא יודעת.. תמונת השבוע: אין :O ספר/סרט/תוכנית השבוע: מוגבלים עם ג'וני נוקסוויל 3> משהו טוב שקרה השבוע: כסף כסף וקצת כסף, מלא מלא מלא חברים [הייתה מסיבה וזה] ולא זוכרת מה עוד. משהו רע שקרה השבוע: שבוע פחות לגיוס...הזמן אוזל :( משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: מסיבה נוספת, מור 3>, ארטיק 3>, כלמיני. שבוע טוב לכולם! אמן !!!

LK19

New member
../images/Emo33.gif

שיר השבוע של LP שלכם Lying from You שיר השבוע לא של LP שלכם my chemical romance- sleep foo fighters- all my lifeלהקת השבוע אלבום השבוע Meteora וגם Bullets תמונת השבוע
ספר/סרט/תוכנית השבוע אבודים........
משהו טוב שקרה השבוע אח שלי סוף סוף הביא לי את העונה השלישית של אבודים והתחלתי לראות..
משהו רע שקרה השבוע לא זכור לי.. D: משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא ש- LP יבואו לארץ. סתם, אין משהו.. שבוע טוב לכולם!

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif ספיר פעם הייתה כותבת ב

"מה אתם מצפים שיקרה שבוע הבא" ש LP יבואו לארץ , כשהיו שמועות שהם יבואו בנובמבר ;; עוד לא קרה עם זה כלום

Rick0

New member
../images/Emo153.gif

שיר השבוע של LP שלכם Enth E ND שיר השבוע לא של LP שלכם Nickelback - Rockstar להקת השבוע LP אלבום השבוע Reanimation תמונת השבוע - טל מוסרי מנסה להיות אימו
ספר/סרט/תוכנית השבוע Road Trip משהו טוב שקרה השבוע : לא יודע... משהו רע שקרה השבוע : לא יודע... משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא : שיקנו לי את המשחק גיטר הירו

למעלה