סיכום שבועי
(באיחור לא ממש אופנתי
)

אנייי ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של LP שלכם
Shadow Of The Day שיר השבוע לא של LP שלכם
The Great Escape- Boys Like Girls Waldorf Worldwide- Good Charlotte להקת השבוע
Boys Like Girls ו- Good Charlotte אלבום השבוע
Minutes to Midnight תמונת השבוע
אין
ספר/סרט/תוכנית השבוע
האנטומיה של גריי
משהו טוב שקרה השבוע
מסיבת יומולדת של חברה שלי
ונדחה לי מבחן בספרות
משהו רע שקרה השבוע
כל השבוע שקעתי בדיכאון בלי שום סיבה מיוחדת... משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא
קונים לי גיטרה!!!
שיהיה לכולם שבוע מגניב ומהנההה!

The Ghost Of Me

New member
../images/Emo192.gif

שיר השבוע של LP שלכם-אין שיר השבוע לא של LP שלכם-im here without you baby להקת השבוע-אין אלבום השבוע תמונת השבוע ספר/סרט/תוכנית השבוע-לא עשיתי שום דבר מזה השבוע
משהו טוב שקרה השבוע-סיימתי את הקורס בהצלחה סוף סוף והוציאו אותנו חמשו"ש@!!! משהו רע שקרה השבוע-שום דבר משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא-שהשיבוץ שלי בסדיר יהיה איפה שאני רוצה שבוע טוב לכולם!

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif היי את ../images/Emo24.gif

מה קורה??? איך בצבא בנתיים?? וואי שנים שלא דיברנו

The Ghost Of Me

New member
הכל מצויין,איך אצלך?

בנתיים אני תורמת לקהילה ואני חוזרת כל יום הביתה! ובסוף השבוע יגידו לי אם אני אהיה בבסיס פתוח או סגור

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif ../images/Emo24.gif

כל הכבוד D: וגם , עוד כל הכבוד אחד שאת כותבת פה סוףסוף בלי שקיבלת עוד עונש

my week

שיר השבוע של LP שלכם: My Myself שיר השבוע לא של LP שלכם: 30 second to mars - Attack להקת השבוע: אין אלבום השבוע: אין תמונת השבוע: אין לי כוח להעלות קישור... ספר/סרט/תוכנית השבוע: סידרה-"המקום". משהו טוב שקרה השבוע: עברתי את הבוחן במתמטיקה. משהו רע שקרה השבוע: רבתי עם אמא שלי כרגיל, והיא תנתקה לי השיחות היוצאות /= משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: שאני אקבל ציון טוב בביולוגיה שבוע טוב גם לך=]

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif ../images/Emo201.gif

וכל הכבוד על הבוחן D: בהצלחה

Chemical Venom

New member
=/

שיר השבוע של LP שלכם NUMB! שיר השבוע לא של LP שלכם Already Gone של Crossfade להקת השבוע Crossfade וTDG אלבום השבוע כל האלבומים של Crossfade תמונת השבוע אין ספר/סרט/תוכנית השבוע סדרת השבוע "איך פגשתי את אמא" משהו טוב שקרה השבוע לא היה כזה דבר משהו רע שקרה השבוע בעע יותר מידי! Life are definitely sucks משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא שיפגע בי מכונית =/ שבוע טוב לכולם...

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif wow ../images/Emo201.gif אתה צריך עידוד!

מה קרה?

למעלה