סיכום שבועי ^^ .

עונה הפעם לנופי החתיכה (:) ../images/Emo23.gif

שיר השבוע? השיר של האחד והיחיד!! איציק שמלי אני זוכר תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אני מאוהבת סרט\סדרה\תוכנית TV? שעת שיא 3 ((שוב)) ומת לצעוק 1 , 2 , 3 ותשוקת הנצים ספר\עיתון\כתבה כלשהי? לאישה D: חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? שום כלום משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? לא עיניין שלכם משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אמן ולא יהיה בצפר מה קניתם השבוע? חולצי החולצה D= אדם השבוע? נופר,דדילב,,וברר ויגלל D= ציטוט\סקופ\משפט השבוע? נזכרתי בזה השבועע "אל תמסרי פרטיםםםםם על עצמך זה מסוכןן אני יודיע למשטרה"

שריתיXD

New member
(:)::

שיר השבוע? De Lane - Look Into My Eyes תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? שרית הספרית > סרט\סדרה\תוכנית TV? תיכון בהיי ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אמ, אתר נענע מודיע אם יש שביתה או לאD = חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? לונה פארררררק משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שביתה :) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מבחן בספווורט ]: מה קניתם השבוע? חולצה :) אדם השבוע? אדווה ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "יש לי סחרחורת" D;

עונה לנופי...

שיר השבוע? איציק שמלי- אני זוכר חן אהרוני אין לי אהבה תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? => עשיתי פוני :] סרט\סדרה\תוכנית TV? רעש לבן ספר\עיתון\כתבה כלשהי? תנו ליגדול בשקט| (ספר חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הייתי אצל דילב והיא אצלי היה מדהים :] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? עוד מעט להיפגש עם חברות משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר :( מה קניתם השבוע? ממ מלללא אדם השבוע? דילב
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? " היא הולכת כמו זבל ... " ( חחחח דילב היה קורע )

../images/Emo108.gifעונה:]]

שיר השבוע? Ashley tisdale-he said she said תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?--
ויש עוד שתי תמונות: 1)http://img264.imageshack.us/img264/5558/ozj6vvk1yw0.jpg 2)http://img160.imageshack.us/img160/9296/randyortonqx8.jpg סרט\סדרה\תוכנית TV?רק אתה,התחלה חדשה,בילי. ספר\עיתון\כתבה כלשהי?אין. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?--- משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?מחר.ב-WWE יגידו מי הבן של מקמהן חחח. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?יום ראשון:[[[[[ מה קניתם השבוע?2 ג'ינסים ועוד איזשהו מכנס. אדם השבוע?שרון,באטיסטה,ריי מיסטריו,רנדי אורטון,אוראל,וכולכן..3> ציטוט\סקופ\משפט השבוע?---

../images/Emo15.gif עוונה :)

שיר השבוע? למה-מאיה אברהם , מאיה בוסקילה-ימים של אהבה תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? עשיתי חתימה עם כל מיני תמונות שלי מהשבווע [: http://img101.imageshack.us/img101/9379/50581251km5.png סרט\סדרה\תוכנית TV? האם אתה יותר חכם מתלמיד כיתה ו'? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? -- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? מפגש פורום דניאל בן חיים , [ראינו שם את מרים טוקאן] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ל'דעת משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לחזור לבצפר \: מה קניתם השבוע? בורגראנ'ץ, ולא זוכרת מה עוד XD אדם השבוע? ליאתווש היפפה שללי , :) ציטוט\סקופ\משפט השבוע? --

lililulu

New member
עונה [;

שיר השבוע? אצלך בעולם - בועז מעודה תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סקסייייD: סרט\סדרה\תוכנית TV? אביבה אהובתי, סטפ אפ ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ידיעות חיפה חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יום ראשון משחק מול נצרת...איך החארות ניצחו אותנו בנקודה!! חמישי היה היפודרום לא הלכתי...כל שאר הימים לא זוכרת בטוח היה משהו אבל שחכתי הכל פתאוםD= משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אממ...משחק אולי מתישהו חוץ מראשון שזה ברמלה...יום חמישי יש ת'הופעה של בועז חן ודניאל...ושבת יש היהודים אבל נראה אם נלך כי זה 18+ משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? שיחליטו שאין שביתהD; ושאני אצטרך לבחור תרומה לקהילה. סעמק אין לי מה לבחור איזה חרא דברים הביאו לנו. מה קניתם השבוע? אמרתי לכם שפתאום שכחתי את כל השבוע הזה
אדם השבוע? חברה :) ציטוט\סקופ\משפט השבוע? וואו היו מלא...ביום עם אחותי פשוט לא הפסקנו לצחוק! אני לא זוכרת איזה יום זה היה

מסכמת :)

שיר השבוע? "MY LOVE" - ג'סטין טיימברליק , "די"-אלון דה לוקו , "אני זוכר"-איציק שמלי ועוד כמה תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?- סרט\סדרה\תוכנית TV? היו כמה אבל שכחתי תשם D; ספר\עיתון\כתבה כלשהי? GO , ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יומיים בתל-אביב משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום הולדת לאח שלי (= משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לימודים )= מה קניתם השבוע? נעליים,מכנסיים,חולצות ותיקים P = אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

../images/Emo105.gifעונה ( =

שיר השבוע? the reason תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >> סרט\סדרה\תוכנית TV? תשוקת הנצים. סרט: דרך הלב , פאריס הילטון מלכת הקולג'. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1. ספר: הגל. חוויה שעברתם השבוע ? אתמול יום הולדת לחן היה הכי כייף :) , הייתי אצל שחף והיא הייתה אצלי 3> משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? האמת כלום בנתיים. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר . מה קניתם השבוע? אוכל , מתנה לשחף. . . אדם השבוע? שחף , חן , נופר , דור , רז , מאור , וכמובן אנדריי המשקפופר
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "דילב את לא יודעת איזה בלאגן יש פה בגללך"

:)

שיר השבוע? אחרייך - אלון דה לוקו תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?-- סרט\סדרה\תוכנית TV?-- ספר\עיתון\כתבה כלשהי?כתבה על דנה אינטרנשיונל :) חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?-- משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?-- משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?-- מה קניתם השבוע?סקיני :) אדם השבוע?אושרי אלמוריש ה-אהבה שלי ציטוט\סקופ\משפט השבוע?--

ע-ו-נ-ה!

היה לי שבוע מזה חרא!!!! שיר השבוע? עידן יניב ודנה אינטרנשיונל-חים בסרט הודי תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? -- סרט\סדרה\תוכנית TV? פאפיטו חעחעח ספר\עיתון\כתבה כלשהי? --- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? -- משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? כלום משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בית ספר מה קניתם השבוע? ג'ינס ושתי חולצות=] אדם השבוע? ידיד שלי דביר,משהו!!,ולוצי' ציטוט\סקופ\משפט השבוע? --- ביי בנות שבת שלום!=]

../images/Emo135.gifמסכמת . [:

שיר השבוע? כל השירים היפים שאני שומעת . D; חע , P = תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? זה
וגם התמונה ששירלי שמה של חן .
סרט\סדרה\תוכנית TV? האם אתה חכם יותר ... פטיטו , מערכונים , והסרטים שראיתי . [: ספר\עיתון\כתבה כלשהי? לאישה . חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יום ראשון - המשחק של בית"ר ומה שבין לבין .
על - האש יום חמישי . צחוקים עם אחותי בלילה של חמישי ובשישי . D = משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שביתות . [[: ו .................. ,, P = וגם יש מצב שאני עושה עגיל באף , ! כן כן , חשבתי על זה ואני רוצה .
בע"ה . [; משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ביצפר , מבחנים , בחנים ..... , מה קניתם השבוע? מללללא ממתקים ושוקולדים וגלידות ובדרך גם אכלתי אותם . D; אדם השבוע? מאוריקו , אספי ועוד , [; ציטוט\סקופ\משפט השבוע? מיום ראשון - כל השטויות שצחקתי עליהם - לבד . D =

../images/Emo135.gifמסכמת . [[:

שיר השבוע? כל השירים היפים שאני שומעת . D; חע , P = תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? זה
וגם התמונה ששירלי שמה של חן .
סרט\סדרה\תוכנית TV? האם אתה חכם יותר ... פטיטו , מערכונים , והסרטים שראיתי . [: ספר\עיתון\כתבה כלשהי? לאישה . חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יום ראשון - המשחק של בית"ר ומה שבין לבין .
על - האש יום חמישי . צחוקים עם אחותי בלילה של חמישי ובשישי . D = משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שביתות . [[: ו .................. ,, P = וגם יש מצב שאני עושה עגיל באף , ! כן כן , חשבתי על זה ואני רוצה .
בע"ה . [; משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ביצפר , מבחנים , בחנים ..... , מה קניתם השבוע? מללללא ממתקים ושוקולדים וגלידות ובדרך גם אכלתי אותם . D; אדם השבוע? מאוריקו , אספי ועוד , [; ציטוט\סקופ\משפט השבוע? מיום ראשון - כל השטויות שצחקתי עליהם - לבד . D =

../images/Emo210.gif מסכמת ^^ (:)

שיר השבוע? איציק שמלי - אני זוכר חשמל באויר - ליאור פרחי שרל - הולך עד הסוף רגב הוד - קונצרט חיי באה אליי - הראל מויאל ועוד מלא ... תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אין :) סרט\סדרה\תוכנית TV? הימור מסוכן - מחר פרק אחררווןן (:) רק אתה קוראים לזה אהבה תשוקת הנצים ואם חורגת - יום שני מתחיל :) הייסקול מיוזיקל , - יש עכשיו D = חרשו עליו DD + ספר\עיתון\כתבה כלשהי? לאישה D + פנאי פלוס ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? על האש בים DD + ושיחות עם נופר חחחחחח אני לא יפרט DDD = משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אאממ... יומולדת [ ?! ] D + משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר SS + מה קניתם השבוע? פיצה D: ולא זוכרת מה עוד חחח אדם השבוע? נופר 3 > חן מריה ואחותי :) והפורום (:) , ציטוט\סקופ\משפט השבוע? מלללללללא של נופר חחחחחחחחחחחחח אנטיבדיש

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifחחחחחחחחחחח נטוונבישבשש

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרה עליך אוהבת אותך 3>

../images/Emo210.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח D: גם אני אוהבת אוותךך הכייי 3 > . (:)

למעלה