סיכום שבועי ^^ .

במסיבות שבולעים כדורים היא מצאה חברים חדשים

שיר השבוע? לאן את הולכת- אביב גפן.[בעיקר הביצוע שבהופעה בראשון. וואו.] בואי ונרקוד- שייגעצ. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? יש כמה:] לא מעלה לפה. סרט\סדרה\תוכנית TV? אביבה אהובתי,פאריס הילטון מלכת הקולג'. ראיתי בדיוידי בוקס.D: ספר\עיתון\כתבה כלשהי? הכתבה על מיכל אמדורסקי><" חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יום שני בת"א היה הכי מצחיק שיש. ואז יום שלישי אצל לילך היפה בראשון, ובערב הופעה של אביב,ההופעה הכי טובה שלו שאני הייתי בה. יום רביעי אמ, מקס ברנר:] חמישי פסטיבל התמר עם אביב והיהודים. [כפרעל היהודים!!!!!11
]D: חח שחזרתי הביתה מצאתי את סבא יושב בגינה עם 2 בקבוקי ערק ב-4 בבוקרD: חחח הצטרפתי אליו וחגגנו עד 8 בבוקר בערךD: הבנאדם סוס. שישי-שבת נעמה הייתה פה והיה נהדר:) משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שיהיו הרבה שביתות אני צריכה זמן לישון. יומולדת למורקי. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אזכרה לסבתא. מה קניתם השבוע? מת"א- 5 גופיות הכי מגניבות שיש, טבעת של מיכל נגרין, שרשרת מדיוה,חולצה של הביטלס ומלא שטויות מכל מיני חנויות:) בראשון מצאתי אדידס חתיכות ביותר:) וגם לא יקרות! D: לקוסט פינק ו-212 סקסי. אדם השבוע? נעמה אלא מי?
הוא.:) גם ג'וני החרמן3> מורקי. ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אני: נו אז מה מעשייכם שם? הוא: מבלים ללא הרף, ג'וני מזיין עכשיו איזה כושית חבל לך על הזמן D: אני: תלך גם אתה! הוא: ניראלך יש לה כינים למטהD: לא מתקרב.

../images/Emo210.gif חחחחחחח אני אתמול בלילה חרשתי על כל

הסרטים בדיוידי בוקס D: סטפ אפפפפ היה יפפפפפפפה (:) . ואביבה אהובתיי 3> חחחחח כל פעם אני מעבירה לפעמים כדי לראות את 2 הסרטים בו זמנית
חחחחחחחחחחחח

לא ראיתי:\ אבל אביבה אהובתי מדהים.

והסרט עם פאריס הכי דפוק בעולם><" אבל מצחיק:D

../images/Emo168.gifעונההה=]

שיר השבוע? אחריין-אלוןן=] תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV?אמממ לא משו מיוחד שזכור לי=] ספר\עיתון\כתבה כלשהי?לאאא חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?מעלות יום ראשון! קריון,היומולדת של מורני שלי כפרעליההה ואתמול יום שישי
היה עוד אבל לא מענין חחח משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?לא משו מיוחד בינתיים! משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?בצפר
מה קניתם השבוע?מתנה למורני=], אדם השבוע?ידיד
מורנוש=] שגיא=]....ושכנה שלייי=] ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "הרי את מקודשת לי"
כפרעל.......חחח

MaStuLa76

New member
love love ME. ^^

היום אני בת 16 ו-4 חודשים O.O שיר השבוע? mika - love today אפרת גוש - קרב איגרוף!
אנריקה איגלסיאס - do you know? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סנטיאגו.
מישהו יכול לדבר? סרט\סדרה\תוכנית TV? האם אתה יותר חכם... מלכוד 24 [אסי עזר %#$^] פטיטו תשוקת הנצים לחיי האהבהD: בובספוג-הסרט!11 ספר\עיתון\כתבה כלשהי? בר רפאלי המגעולה, יעל בר-זוהר. מיכל אמדורסקי . דנה ספקטור . סופשבוע מאחורה D= ועוד כל מיני שלא זוכרת את השם שלהם . חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? חג סוכות . ^^ יותר מזה? לא קוראת לזה חוויה. ><^ משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? נמ משהו , משהו עם חן D; ועוד משהו . משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אוכל אדם השבוע? אבא . רק הוא ציטוט\סקופ\משפט השבוע? האמת?D; "שירה ראיתי את דודו,נהיה מכוער תחתD;"

למעלה