S u p e r F r o g
New member
במסיבות שבולעים כדורים היא מצאה חברים חדשים
שיר השבוע? לאן את הולכת- אביב גפן.[בעיקר הביצוע שבהופעה בראשון. וואו.] בואי ונרקוד- שייגעצ. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? יש כמה:] לא מעלה לפה. סרט\סדרה\תוכנית TV? אביבה אהובתי,פאריס הילטון מלכת הקולג'. ראיתי בדיוידי בוקס.D: ספר\עיתון\כתבה כלשהי? הכתבה על מיכל אמדורסקי><" חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יום שני בת"א היה הכי מצחיק שיש. ואז יום שלישי אצל לילך היפה בראשון, ובערב הופעה של אביב,ההופעה הכי טובה שלו שאני הייתי בה. יום רביעי אמ, מקס ברנר:] חמישי פסטיבל התמר עם אביב והיהודים. [כפרעל היהודים!!!!!11
]D: חח שחזרתי הביתה מצאתי את סבא יושב בגינה עם 2 בקבוקי ערק ב-4 בבוקרD: חחח הצטרפתי אליו וחגגנו עד 8 בבוקר בערךD: הבנאדם סוס. שישי-שבת נעמה הייתה פה והיה נהדר משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שיהיו הרבה שביתות אני צריכה זמן לישון. יומולדת למורקי. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אזכרה לסבתא. מה קניתם השבוע? מת"א- 5 גופיות הכי מגניבות שיש, טבעת של מיכל נגרין, שרשרת מדיוה,חולצה של הביטלס ומלא שטויות מכל מיני חנויות בראשון מצאתי אדידס חתיכות ביותר וגם לא יקרות! D: לקוסט פינק ו-212 סקסי. אדם השבוע? נעמה אלא מי?
הוא. גם ג'וני החרמן3> מורקי. ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אני: נו אז מה מעשייכם שם? הוא: מבלים ללא הרף, ג'וני מזיין עכשיו איזה כושית חבל לך על הזמן D: אני: תלך גם אתה! הוא: ניראלך יש לה כינים למטהD: לא מתקרב.
שיר השבוע? לאן את הולכת- אביב גפן.[בעיקר הביצוע שבהופעה בראשון. וואו.] בואי ונרקוד- שייגעצ. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? יש כמה:] לא מעלה לפה. סרט\סדרה\תוכנית TV? אביבה אהובתי,פאריס הילטון מלכת הקולג'. ראיתי בדיוידי בוקס.D: ספר\עיתון\כתבה כלשהי? הכתבה על מיכל אמדורסקי><" חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יום שני בת"א היה הכי מצחיק שיש. ואז יום שלישי אצל לילך היפה בראשון, ובערב הופעה של אביב,ההופעה הכי טובה שלו שאני הייתי בה. יום רביעי אמ, מקס ברנר:] חמישי פסטיבל התמר עם אביב והיהודים. [כפרעל היהודים!!!!!11