סיכום שבועי=]

hallcat10

New member
שלי..

קודם כל..אהבתי תתמונה!!! חבל שהוא בוכה..אבל שהוא בוכה עהוא עוד יותר יפה ;] האמ....מה השם האמיתי שלך..??... ו..שלי... איסי:357895983 מסן...:[email protected] ....תוסיפי אותי=] כי אני לא מצליחה להוסיף אותך כרגע ואני ישכחXDXD כבר אמרתי בסיכום שלי שיש לי זיכרון גרועסDXD

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif קראתתי וקראאאתי ../images/Emo3.gif

חחח אהבתי תציטוט
את הולכת להיפגש עם מיה? מיה מת"א ? תהניי היא פפשוט חמודה =] והנה האיסי שלי :261316961 שבת שלום מוותק

PerfectSP

New member
איזה תמונה../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif

326699999 חבל לך על הזמן כי אני לא מתחברת,רק למסן><'

hallcat10

New member
באמת לא מתחברת!!!!

(זאת שחר אם לא זיהית לפי הכינויXDXD) וגם למסן בקושי..וכעד שמתחברת אפילו לא עונהXDXD

PerfectSP

New member
אני בדר"כ נמצאת במסן... ../images/Emo190.gif

אני פשוט לא שם כל דקה ודקה... אבל רוב הזמן כן.. ובאיסי קיו אין לי מה לחפש!! אני שונאת את התוכנה המציקה הזאתXDDDD

lid15

New member
../images/Emo54.gif גאד! חתול נובח. ../images/Emo54.gif

איך עבר השבוע: אממ נחמד מאוד מאוד מאוד :]] משהו טוב שהיה השבוע: הלכתי לת"א עם חברה והיה מאוד משעשע ( ותומר שמו בחלון ראווה שלהם את הפוסטרים של ט"ה!) משהו רע שקרה:היה לי קצת משעמם :| כמו לכל השובתים XD שיר ט"ה של השבוע:rette mich שאני מאוד מקווה שביל כן כתב.. ( ראו נצל"ש שעשית במה שאיזה פריזר כתב ) שיר ככלי של השבוע: Sorry, You're Not A Winner בחיים שלי לא חרשתי ככה על שיר XD חח טוב אני כן. ציטוט השבוע:אממ אין. בדיחת השבוע:אין. התחדשות השבוע:הסתפרתי, וקניתי חולצה :p משהו שתכננתי לשבוע הבא :לעשות עשרים אלף עבודות בפיזיקה. משהו שאני מצפה שיקרה בשבוע הבא: לעשות עשרים אלף עבודות בפיזיקה ולסיים אותן. וכמובן EMA!!!!!!! השידורים של השטיח האדום וכו' יתחיל נראלי ב-9 / 10 ביום חמישי הזה, אבל תמשיכו להצביע!! תמונה השבוע: -----> גוסטב השקסי

Lilo093

New member
../images/Emo36.gifעונה...... אין לכם מה לקרוא...../images/Emo26.gif

OK.... בוא ניראה: איך עבר השבוע שלי: גרוע, עם נטייה לממוצע. משהו רע שקרה השבוע: בואו ניראה........... היו הרבה אז אני אבחר אחד........... אממממממממ ההורים שלי טסו לבולגריה ל5 ימים והשאירו אותי עם סבא וסבתא שלי ואחים שלי........... אוףףףףףףףףף הם לא נותנים לי לנשום!!!!!!!!!!!!! שה5 ימים האלו יעברו כבר............. שיר TH של השבוע: יש לי שניים................. אל תהרגו אותי............. Reden, Beichte שיר כללי של השבוע: אמממממ אה זה לא קשה, Nightwish- Amaranth ציטוט השבוע: אמממ משפט שהמצאתי והוא ממש נכון לגבי אז תשמרו זכויות יוצרים!!! "החיים הם אוסף של טעויות ושקרים שגורמים לך להרגיש רע בצורה הכי טובה שיש.........." (כל הזכויות שמורות לליטל או Lilo איך שתרצו...........) התחדשות השבוע: סיכה מדהימה של TH וחגורה עם אבזם גולגולת.......... משו שתכננתי לשבוע הבא: להמשיך בשביתה............. ולישון כל יום עד 3................. משו שאני מצפה שיקרה בשבוע הבא: אמממממ יוציאו את הלחן של Ich Bin Da............... תמונת השבוע: אמממ טוב זאת לא תמונה מהשבוע, אבל זאת תמונה שאני הכי אוהבת שלהם......... מישהי כתבה פעם " Bill& Tom ~~~ the sweetes twins I've ever Seen................" משו כזה.............. מסכימה ב100 אלף אחוזים............

0oSharoNo0

New member
יא איזה תמונה..! באמת יפה.. ../images/Emo99.gif

בהתחלה חשבתי שזה רק ביל... כל פעם אני מגלה שהם ממש דומים אחד לשני...

Lilo093

New member
../images/Emo36.gifגמני אהבתי את התמונה הזאת........../images/Emo26.gif

הם כל כך חמודים ביחד!!!!!

tsofa

New member
עוננה :) ../images/Emo85.gif

איך עבר השבוע: נייס נייס נייס :) משהו טוב שהיה השבוע:אנסתי את טוללה שלי :) (ליטללוו'ש) משהו רע שקרה:נקעתי את האצבעע, שיר ט"ה של השבוע:ד'ונט ג'אממפ, וכל השאאאר שיר ככלי של השבוע:לינקין פאארק לא זוכרת איך קוראים ללו :O ציטוט השבוע: וכמו בכל שבווע : נייס נייס נייס :) חחח , אין תחלייף ! בדיחת השבוע:לא זוככרתת :O התחדשות השבוע:ג'יננס וחולצצה ייאפפפה ! משהו שתכננתי לשבוע הבא : עד שבועע הבאאא :|, יש עווד זמןןן :| משהו שאני מצפה שיקרה בשבוע הבא:להפגש עם כל הבנות של הפווורוםם :) תמונת ההשבווע --->

keren eckshtein

New member
אני ../images/Emo3.gif

איך עבר השבוע? משעמם וארוך .
משהו טוב שקרה השבוע: המחשב חזר D:
משהו רע שקרה השבוע: לא הייתי בלי מחשב שבוע .
שיר השבוע של טוקיו הוטל: איש בין דה
שיר השבוע בכללי: Red Hot Chili Peppers - Otherside
משהו מצחיק שקרה השבוע: כריס ביוטוב D::::::
בילוי השבוע: בשוק של אשדוד XD
ציטוט השבוע: ----
תמונת השבוע: טום מלווה
התחדשות השבוע: שתי חולצות ארוכות לחורף של סימפסונז והפי טרי פרנדס .
ו - תוכניות לשבוע הבא : כרגיל במחשב בבית , להנות מהשביתה LOL

hallcat10

New member
יש לך חולצות של הפי טרי י פרינדס??

מאיפה?... ו...ראית את הקליפ של פול אוט בויז..שכולו כזה של אפי טריי פרנדס..? אם לא..חובה צפייה!

keren eckshtein

New member
יש לי 6 חולצות שלהם ../images/Emo99.gif הם כאלו חמודים !!

בפרי סטייל , ויש גם בכל מיני שווקים ויש מלא מלא מלא בת"א D: וואי ולא ראיתי אני יחפש אותו :)

hallcat10

New member
כיף לך!

רראית את הקליפ של מיקימיקל רומנס שכולו מאפי טרי פרינדס???? כל כך שווה צפיה!

למעלה