../images/Emo36.gifעונה...... אין לכם מה לקרוא...../images/Emo26.gif
OK.... בוא ניראה: איך עבר השבוע שלי: גרוע, עם נטייה לממוצע. משהו רע שקרה השבוע: בואו ניראה........... היו הרבה אז אני אבחר אחד........... אממממממממ ההורים שלי טסו לבולגריה ל5 ימים והשאירו אותי עם סבא וסבתא שלי ואחים שלי........... אוףףףףףףףףף הם לא נותנים לי לנשום!!!!!!!!!!!!! שה5 ימים האלו יעברו כבר............. שיר TH של השבוע: יש לי שניים................. אל תהרגו אותי............. Reden, Beichte שיר כללי של השבוע: אמממממ אה זה לא קשה, Nightwish- Amaranth ציטוט השבוע: אמממ משפט שהמצאתי והוא ממש נכון לגבי אז תשמרו זכויות יוצרים!!! "החיים הם אוסף של טעויות ושקרים שגורמים לך להרגיש רע בצורה הכי טובה שיש.........." (כל הזכויות שמורות לליטל או Lilo איך שתרצו...........) התחדשות השבוע: סיכה מדהימה של TH וחגורה עם אבזם גולגולת.......... משו שתכננתי לשבוע הבא: להמשיך בשביתה............. ולישון כל יום עד 3................. משו שאני מצפה שיקרה בשבוע הבא: אמממממ יוציאו את הלחן של Ich Bin Da............... תמונת השבוע: אמממ טוב זאת לא תמונה מהשבוע, אבל זאת תמונה שאני הכי אוהבת שלהם......... מישהי כתבה פעם " Bill& Tom ~~~ the sweetes twins I've ever Seen................" משו כזה.............. מסכימה ב100 אלף אחוזים............