פם פם פם!
2013 הייתה שנה מלאת סיומים וסגירת קצוות. מקווה ששנת 2014 תהיה שנה של התחלות חדשות והתקדמות קדימה!
דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: היו די הרבה דברים טובים השבוע, הרבה התחלות טובות.
אבל משהו מעניין/הזוי... היה אתמול-
אז אתמול בערב נסעתי ברכבת, minding my own business עם אוזניות על האוזניים ועיניים קבורות באייפון.
הרמתי את העין לרגע וראיתי בחורה יושבת מולי שרק עברה לשם לא בזמן עלייה מתחנה אלא בזמן נסיעה. עד אז ישבתי בתא לבד (פלא עולם).
פתאום הבחורה מנופפת אלי עם היד והורדתי את האוזניות.
זיהיתי את הבחורה כמישהי שנסעה איתי באותו האוטובוס לפני שעה וניהלה שיחה די סטנדרטית וקולנית מלאת גלגולי עיניים עם אמא שלה.
קיצור, חזרה ברכבת, גם היא זכרה אותי מהאוטובוס בגלל הצעיף שלי שחשבה שהוא זהה לשלה. היא התעניינה מה היה לי באחת השקיות כי היא זיהתה את החנות, התעניינה בת כמה אני ורק כשהבנתי בת כמה היא (עוד לא 17! ואני חשבתי שהיא בת 22-3) ואמרתי בת כמה אני היא אמרה שהיא בכלל חשבה שלמדתי שתי שכבות מעליה בבית ספר! חשבה שאני מוכרת לה.
בשיחתנו הקצרה אך מלאת תוכן למדתי לא מעט פרטים עליה, ותכלס גם היא עלי- כשלהכל הגיעה ממנה תגובה פעורת עיניים של "יאאאא מגניב" עם עוד קצת לקסיקון מצומצם שהכיל בעיקר מילים שמסתיימות ב- "וש".
כשהיא ירדה מהרכבת ונפרדה ממני עם הוספת "וש" לשמי ו"תשמרי על קשר" אני נשארתי פעורת פה. עוד הסתכלתי סביבי לנסות להבין אם השיחה ההזויה הזו אכן התרחשה או שלקחתי איזה 4 אקמולים יותר מדי שיצרו את שיחת ההתלהבות ממני ומחיי.
האמת שגם בדקתי את הארנק שלי ואת כל הדברים שלי לראות שהיא לא גנבה כלום.
כל השיחה הזו הייתה הזויה/חשודה.
דבר פחות טוב שקרה השבוע: אני לא מצליחה לנער את ההצטננות שלי. זה התחיל בתחילת השבוע וזה לא נגמר! ואני ממש סובלת! יש לי דברים לעשות והצינון רק מחזיר אותי למיטה משתעלת מלאת נזלת עם כאב גרון כל לילה.
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): אה, הפרק האחרון של העונה הראשונה של אבודים מחכה לי. צריכה לארות.
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): כלום, האוזניים שלי סתומות.
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): קומיקס! ראו שרשור נפרד בנושא.
מה קניתי השבוע: אוי יותר מדי דברים! בגדים, קומיקס, קומיקס, ג'ון סנואו... מלא.
תוכנית לשבוע הבא: להמשיך קדימה! ולהבריא!
תמונת השבוע: הרכישה החשובה ביותר של השבוע!
יש לציין שממש התאפקתי לא לעשות לו בוק ברכבת/אוטובוס/רחוב/מול אנשים שבוהים בי וחושבים שאני מטורפת.
ניסיתי לצלם אותו במגוון תנוחות עם החתול שלי, במחשבה שג'ון הוא המגן האחרון מפני החתול, או מגן החתול הישן, אבל כל פעם שהצלחתי להעמיד אותו כראוי החתול שלי העיף אותו עם הזנב...
סופ"ש מוצלח לכולם ושנה אזרחית מוצלחת עוד יותר!