הרמפפף.
שאלת השבוע -
תמצית השאלה, איך אתם מסכמים את שנת 2013?
להגיד שזו הייתה שנה גרועה יהיה אנדרסטייטמנט.
דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: לא יודע... אולי העובדה שבאיזור שלי לא היו הצפות למרות התחזיות (גם במערכת - המאוד סוערת - הקודמת) ולא היה שידור חוזר של החורף שעבר; בתחילת ינואר הבית שלי הוצף, ובאותו לילה כששהיתי אצל קרובי משפחה נפצעתי ביד במהלך הפסקת חשמל ונזקקתי לתפרים. רגע, אני אמור לציין פה דברים טובים, לא...?
דבר פחות טוב שקרה השבוע: בזמן האחרון הרכב שלי עושה קצת בעיות וכרגע אני לא יכול לקחת אותו למוסך.
מה ראיתי השבוע (סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): השלמתי את העונה השנייה של "מאפר לעפר", עכשיו צריך להשיג את השלישית (אתרי ההורדות לא ממש מסייעים כרגע). הפרק הקצר והמקדים של "שרלוק" עונה 3. תודות לפגרות הטלוויזיוניות המרובות החלטתי להשלים צפייה בסרטים אחרי תקופת יובש ארוכה: Kings of Summer, "דון ג'ון", "סוף.", "כמה טוב להיות פרח קיר", "אופטימיות היא שם המשחק".
מה שמעתי השבוע (שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): *בודק את ההיסטוריה ביוטיוב* שום דבר משמעותי חוץ מהאובססיה שלי לאחרונה ל-Oxygene Part 4 של ז'אן מישל ז'אר.
http://www.youtube.com/watch?v=5DDEl7JnWvo
מה קראתי השבוע (ספר, כתבה מעניינת וכו'..): שום דבר מיוחד, למעט קריאה חוזרת של חוברות קומיקס ישנות תוך כדי התעלמות מתמשכת ממדף שלם של ספרים שטרם קראתי\סיימתי.
מה קניתי השבוע: תידלקתי את הרכב...?
תוכנית לשבוע הבא: להיזהר מפלישה חוצנית, במידה ותהיה כזו.
תמונת השבוע: החלף שאלה. אה, נגמר?