סיכום שבוע אחרון לשנת 2013

shirush3

New member

אני רק אציין שג'וס "דיבר" על מלא נושאים בסדרה שלא היו כ"כ מקובלים אז בטיוי

Shiri from the block

Active member
יש שם הרבה דברים שאני בהלם שקרו!! לסדרת ניינטיז הם מאוד פורצי דרך!!
תחשבי שאנחנו רואים את זה היום בשנת 2013 ומאוד בהלם מרמת האלימות והדברים שהולכים שם. ממש לא טיפוסי לסדרת שנות ה-90.
אין לי בעיה עם זה בגדול, אני אוהבת להיות מופתעת, רק לא ידעתי שזה ברמה כזו

Macphista

New member
בהצלחה במעבר ובדירה החדשה

may you live long and prosper in your new apartment... and not move every three months!

Jimmy Kane

New member
המון בהצלחה בחיפוש דירה

הלוואי וגם לי תהיה שנה שאוכל להגשים את החלום שאני רוצה ואז במבט לאחור אוכל לדעת איזה סיפוק...

בהצלחה עם הדירה

עם שותף/שותפים חדשים? או לבד?
אתם הייתם מאוד קרובים, לא? זה בטח קשה.
אני מחכה לעידכונים וחפירות על באפי.

Shiri from the block

Active member
תודה
עברתי לגור לבד.... אני לא טיפוס של אנשים וקשה לי להתרגל לבנאדם חדש בחיים שלי אז חשבתי שמיותר לעבור את כל הטירחה הזאת..
הוא הידיד הכי טוב שלי בעולם, מכירה אותו כבר 10 שנים.. איתו עשיתי את הטיול לארה"ב וגרנו שנתיים ביחד.. ופתאום עכשיו להיות לבד ורחוקה ממנו זה בהחלט קשה

וסבבה אני אעדכן :)

Shiri from the block

Active member
לבד + 2 חתולים
אז לפחות יש לי אותם שיארחו לי חברה..
ונכון שיש יתרונות ללהיות לבד אבל גם חסרונות.... שזה בעצם.. להיות לבד. אני לא אוהבת את התחושה הזאת..

Macphista

New member
תחושה של עצמאות

לא צריכה לענות לאף אחד.
אין שום שותף שמשאיר כלים בכיור ואז בא בטענות שאת שוטפת כלים ומכלכלת את הכלים החלביים שהשאיר בצלחת בשרית ששטפת. ואז לטרוק שוב את הדלת בפניו כשהוא רק מתחיל עוד מונולוג על אי ההתחשבות שלך בשמירת הכשרות שלו.
או למה את שוטפת כלים בזמן שהוא במקלחת זה מקרר לו את המים.
או להגיע הביתה סחוטה מתה אחרי יום עבודה ארוך ולראות סטודנטית שלך יושבת בסלון עם השותפה שלך ליד ערימת הכביסה שלך.
או להתווכח על חשבון החמשל.
ולמה היא אף פעם לא מנקה את הבית/קונה נייר טואלט.
או למה שתיהן מעשנות כל כך הרבה גראס ועושות כל כך הרבה רעש בלילה כשהן צריכות לקום לעבודה בחמש ואין פלא שלמחרת פיטרו אותן.

לא לא לא

כשגרים לבד שולטים לבד בהכל ומחליטים לבד את כל ההחלטות.
נהנים מהחברה של החברים שלך בלבד ולא החברים הסתומים של השותפים שלך, שומעים את המוזיקה שלך בלבד, רעש הטלוויזיה היחיד הוא זה שבוקע מהמחשב שלך ואין כלים בכיור!
לגור לבד זה- הדבר!

Shiri from the block

Active member
ואו ואו אני שומעת מלא דברים של אנשים על לגור עם שותפים אבל זה נשמע מזה נורא!
אני והשותף שלי לא היינו ככה, אולי בגלל שאנחנו מכירים כבר 9 שנים לפני אז אנחנו כבר מכירים אחד את השני וזה שונה..

מסכימה על הקטע של העצמאות אבל זה גם קצת מפחיד בכל מקרה.. אני לא טיפוס של לבד בעיקרון אבל נראה מה יצא ממני עד שנה הבאה חח

spidey 82

New member
הרמפפף.

שאלת השבוע -
תמצית השאלה, איך אתם מסכמים את שנת 2013?

להגיד שזו הייתה שנה גרועה יהיה אנדרסטייטמנט.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: לא יודע... אולי העובדה שבאיזור שלי לא היו הצפות למרות התחזיות (גם במערכת - המאוד סוערת - הקודמת) ולא היה שידור חוזר של החורף שעבר; בתחילת ינואר הבית שלי הוצף, ובאותו לילה כששהיתי אצל קרובי משפחה נפצעתי ביד במהלך הפסקת חשמל ונזקקתי לתפרים. רגע, אני אמור לציין פה דברים טובים, לא...?

דבר פחות טוב שקרה השבוע: בזמן האחרון הרכב שלי עושה קצת בעיות וכרגע אני לא יכול לקחת אותו למוסך.

מה ראיתי השבוע (סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): השלמתי את העונה השנייה של "מאפר לעפר", עכשיו צריך להשיג את השלישית (אתרי ההורדות לא ממש מסייעים כרגע). הפרק הקצר והמקדים של "שרלוק" עונה 3. תודות לפגרות הטלוויזיוניות המרובות החלטתי להשלים צפייה בסרטים אחרי תקופת יובש ארוכה: Kings of Summer, "דון ג'ון", "סוף.", "כמה טוב להיות פרח קיר", "אופטימיות היא שם המשחק".

מה שמעתי השבוע (שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): *בודק את ההיסטוריה ביוטיוב* שום דבר משמעותי חוץ מהאובססיה שלי לאחרונה ל-Oxygene Part 4 של ז'אן מישל ז'אר.
http://www.youtube.com/watch?v=5DDEl7JnWvo

מה קראתי השבוע (ספר, כתבה מעניינת וכו'..): שום דבר מיוחד, למעט קריאה חוזרת של חוברות קומיקס ישנות תוך כדי התעלמות מתמשכת ממדף שלם של ספרים שטרם קראתי\סיימתי.

מה קניתי השבוע: תידלקתי את הרכב...?

תוכנית לשבוע הבא: להיזהר מפלישה חוצנית, במידה ותהיה כזו.

תמונת השבוע: החלף שאלה. אה, נגמר?

Macphista

New member
כמה טוב להיות פרח קיר ממש מוצלח

רציתי לראות את זה בקולנוע כשזה יצא וכל הזמן פספסתי (וגם חשבתי שכדאי שאקרא את הספר קודם, מה שלא קרה) ובסוף ראיתי את זה לפני כמה חודשים במקרה בטלוויזיה וזה סרט ממש מוצלח. גם נחמד לראות את 'הרמיוני' בתפקיד אחר.

וואו, נראה לי ש- 2014 תהיה שנה הרבה יותר מוצלחת מ- 2013 לכל כך הרבה מאיתנו! הרי זה מתבקש אם 2013 היה שנה לא משהו בכלל. למרות שתמיד אפשר עוד לרדת...
טוב, זה היה אמור להיות אופטימי. בסוף לא יצא...

spidey 82

New member
יש לה גם תפקיד משנה ב"סוף."

למרות שאודה שאני אדם פסימי, יש בי לא מעט אופטימיות ואני מנצל גם מצבים רעים לטובה (עד כמה שאפשר). לקוות שהשנה הבאה תהיה טובה יותר זה המעט שאנחנו יכולים לעשות, לא?

אהבתי את התוכנית לשבוע הבא.

לנו הבטיחו סערה גדולה, גשמים, הורידו עשרות כבאיות לאיזור שלנו, ובסוף לא ירדה טיפה (טוב, ירדו 3 והן היו מטונפות וטינפו לי האוטו),
בסוף כל הסערה הזו עברה לסעודיה, לא פייר, אני רוצה גם גשם!! וברקים ורעמים וברד ושלג!!

למעלה