טוב יאללה סיכום אחרון לשנת 2013.. תמצית השאלה, איך אתם מסכמים את שנת 2013? אני לא אחפור ואני רק אגיד שהטיול לארה"ב והפגישה עם בקסטריט אוטומטית הופך את שנת 2013 לשנה הכי טובה בחיי.
דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: שום דבר
דבר פחות טוב שקרה השבוע: כל החודש האחרון אני בחיפוש של דירה, אני והשותף שלי אומרים ביי ביי והוא חוזר לחולון ואני ממשיכה בגבעתיים.. אז אחרי חיפושים מצאתי דירה ואני כולי מפחדת וחוששת ואני עם מיליון חרדות ולחצים ומעצבן כבר
היום זה היום מעבר והכל... מקווה שיעבור בשלום.. אין לי כוח לזה
מעבר לזה, יש לי קראשית חדשה בעבודה והיא כמובן סטרייטית אז כמובן הכל חרא ואין לי כוח לזה כבר.
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): שמחה להגיד שסיימתי את העונה השנייה של באפי אתמול בלילה!! וראינו פרק 1 מהעונה השלישית.
ואו ואו איזה סיום עונה 2!! אני לא יודעת איך אפשר לראות את הסדרה הזה בגיל ההתבגרות, נראה לי הייתי מקבלת סיוטים מזה
ואנג'ללללללל, והפרידה של באפי מאנג'לללל וששלחה אותו לגיהנום!!! יווו ממש מעניין אותי איך הוא יצא משם..
וספייקקקקקקק
איך אהבתי שהוא עזר לבאפי! איזה חמוד!
יאללה עכשיו שאני בכוחות עצמי אני אתקדם הרבה יותר מהר עם באפי אז יהיו יותר עידכונים.
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): האלבום האחרון של בריטני, האלבום האחרון של גאגא. חורשת על שניהם.
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
מה קניתי השבוע: כלום. ענייה גמורה מתה
תוכנית לשבוע הבא: לשרוד
תמונת השבוע: אין לי כח, אבל תדמיינו שיש פה בקסטריט/בריטני/רג'ינה/סוואן קווין.