סיכום שבוע אחרון לשנת 2013

Macphista

New member
איזה כיף שאנשים פה קוראים כל כך הרבה

מוצאת את עצמי מגגלת כל הזמן את הספרים שמוזכרים.

אני מנסה להבין את הקינדל שקנית, הוא מבלבל אותי.
זה פשוט טאבלט לכל דבר מבית אמאזון?

shirush3

New member
זה קינדל לכל דבר

פשוט יש לו את האופציה להוריד משחקים, אפליקציות, מוזיקה ועוד כל מיני שטויות מאמזון.
אם זה פחות יבלבל, אז זה המסך הראשי שלו

Macphista

New member
ומה איכות הקריאה בו?

כמו בקינדל רגיל או שאפשרויות הצבע הצריכו טכנולוגיה שונה וזה כמו לקרוא מטאבלט?

shirush3

New member
כמו בקינדל רגיל

הדבר היחידי שנותן לו הצבע זה לשנות את הרקע לבז' (יש אפשרות ברגיל לשנות גם לשחור?) כמו בספרים של פייפרבק ולסמן הייליטס עם צבע

Macphista

New member
מגניב תתחדשי

בפייפר ווייט יש אפשרות להוריד ולהגביר את עוצמת התאורה/את הלובן של המסך בין לבן ובוהק לבין מעין חום כמו נייר ספר חסר תאורה.

מסכמש"ת גם

תמצית השאלה, איך אתם מסכמים את שנת 2013? שנה של שינוי וזהות עצמית

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: מסיבת אוכל יהודי בערב חג המולד (מרק עם קניידלך וחלות טריות)

דבר פחות טוב שקרה השבוע: 10 דקות אחרי שהגענו הקטנה נופלת וחוטפת מכה בשיניים הקידמיות, אחרי הרבה דם גילנו שהכל נפוח והשיניים מתנדנדות. אחרי יומיים היינו אצל רופא שיניים שהרגיע ואמר רק להיות במעקב

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): סרטי טבע עם הבנות

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): ילדים צועקים אחד על השני נחשב למוזיקה?!

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): הארי פוטר וחדר הסודות (ככה כותבים את זה באנגלית?!) לא שיש לי זמן, אבל בדקות שאני מצליחה לגנוב, כיף מאוד מאוד

מה קניתי השבוע: כלום!

תוכנית לשבוע הבא: לא להשתגע משבוע נוסף שבו כולם בבית.

תמונת השבוע:

LeAnnDylan

Well-known member
מסכמת שבוע אחרון ל-2013!

תמצית השאלה, איך אתם מסכמים את שנת 2013? שנה של קעקוע ראשון (ושני) ומוזיקה טובה!

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: אמממממ עשיתי אימון כושר טוב? אני ברצינות לא זוכרת שום דבר שקרה השבוע

דבר פחות טוב שקרה השבוע: זה היה שבוע עייף אבל השלמתי המון שעות שינה בסופ"ש הזה אז אני במצב טוב.
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): מחשבות פליליות
וראיתי את הפרק הראשון של וונדרלנד, גאד זה גרוע

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): ברנדי קלארק, אשלי מונרו, ליאן ריימס

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): בעיקר סיכומי שנה של האלבומים הטובים לשנת 2013 בהם אגב מככבות שלוש הזמרות ששמתי בסעיף הקודם

מה קניתי השבוע: כל מיני שטויות מאיביי.
תוכנית לשבוע הבא: לא משהו מענין במיוחד. עדין בחיפוש אחרי הצעות מעניינת לאירועי סוף השנה.
תמונת השבוע:

שבת שלום, שבוע טוב וכמובן שנה לועזית טובה ולכולם
תודה
גם לך

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

עונה גם

שאלת השבוע -
תמצית השאלה, איך אתם מסכמים את שנת 2013?
מלאת תהפוכות, אני רוצה שגרה טובה ובטוחה.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: סיימתי את הקורס בציון מעולה
דבר פחות טוב שקרה השבוע: היו לי 2 מבחנים קשים בעבודה, מחכה כבר לציונים
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): התחלתי את פלאות - לא נפלתי, וחזרתי לבאפי עונה 7

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): רגילגלצ
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):לקחתי מהספרייה את "גנבת הספרים" נראה טוב
מה קניתי השבוע: כלום
תוכנית לשבוע הבא: יש מחר מסיבת סוף שנה בריף - מקווה שיהיה לי כוח ללכת.
תמונת השבוע:

אמא שלי תתחיל איתו ואני אחריה

אבל גנבתי לה כבר כמה דפים, אהבתי שהוא כתוב כאילו המוות כותב אותו.

Shiri from the block

Active member
טוב יאללה סיכום אחרון לשנת 2013.. תמצית השאלה, איך אתם מסכמים את שנת 2013? אני לא אחפור ואני רק אגיד שהטיול לארה"ב והפגישה עם בקסטריט אוטומטית הופך את שנת 2013 לשנה הכי טובה בחיי.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: שום דבר

דבר פחות טוב שקרה השבוע: כל החודש האחרון אני בחיפוש של דירה, אני והשותף שלי אומרים ביי ביי והוא חוזר לחולון ואני ממשיכה בגבעתיים.. אז אחרי חיפושים מצאתי דירה ואני כולי מפחדת וחוששת ואני עם מיליון חרדות ולחצים ומעצבן כבר
היום זה היום מעבר והכל... מקווה שיעבור בשלום.. אין לי כוח לזה

מעבר לזה, יש לי קראשית חדשה בעבודה והיא כמובן סטרייטית אז כמובן הכל חרא ואין לי כוח לזה כבר.

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): שמחה להגיד שסיימתי את העונה השנייה של באפי אתמול בלילה!! וראינו פרק 1 מהעונה השלישית.
ואו ואו איזה סיום עונה 2!! אני לא יודעת איך אפשר לראות את הסדרה הזה בגיל ההתבגרות, נראה לי הייתי מקבלת סיוטים מזה

ואנג'ללללללל, והפרידה של באפי מאנג'לללל וששלחה אותו לגיהנום!!! יווו ממש מעניין אותי איך הוא יצא משם..
וספייקקקקקקק
איך אהבתי שהוא עזר לבאפי! איזה חמוד!
יאללה עכשיו שאני בכוחות עצמי אני אתקדם הרבה יותר מהר עם באפי אז יהיו יותר עידכונים.

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): האלבום האחרון של בריטני, האלבום האחרון של גאגא. חורשת על שניהם.

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):

מה קניתי השבוע: כלום. ענייה גמורה מתה

תוכנית לשבוע הבא: לשרוד

תמונת השבוע: אין לי כח, אבל תדמיינו שיש פה בקסטריט/בריטני/רג'ינה/סוואן קווין.

shirush3

New member
המון בהצלחה בדירה החדשה

תתרגלי מהר

אני מחכה לראות מה תגידי על ההמשך של באפי

Shiri from the block

Active member
אמרו לי שזה רק יחמיר יותר ויותר
לא מספיק הרגו לי את מיס קלנדר
מעניין מה עוד יעשו!!
אבל זה באמת לא סדרה למתבגרים

למעלה