סיכום שבוע האלבום-Sgt. Pepper

רענן111

New member
התאונה של פול

לפול כן קרתה תאונת דרכים, והצלקת שעל שפתו העליונה היא לא כתוצאה מניתוח פלסטי שעבר ויליאם קמפבל אלא כתוצאה מפציעה קלה מאד שנגרמה ולו בתאונה הזו. באשר לויליאם קמפבל - אם תפתחי את החוברת המצורפת לאלבום הלבר, תראי שם אדם משופם ממושקף הדומה לפול. זהו ויליאם קמפבל. וכן, נכון, הל גימיק. פול חי לגמרי. הוא יהיה בן 64 בעוד שנים ספורות...

שאלה לי אליכם:../images/Emo35.gif

מי כן ומי לא מאמין לקטע שפול מקרטני זה בילי קפמבל? כי יש לי הוכחות נגד למי שמאמין.....

Another Girl

New member
ברשותך אשרשר את ההודעה...

לשבוע האלבום Magical mystery tour,שיעסוק,בין השאר,גם בשאלה זו

אני לא מאמינה,

אבל אני אשמח לשמוע (אה, לקרוא) את ההוכחות
ו, אויש, לפני כמה ימים ניסיתי להסביר לחברות שלי את כל הפול איז דד ט'ינג...הוביל לצחוק בלתי נשלט. (אני אחרי כמה שעות: "איה הראאאש...אני מתה...
", שחר: "מה, שמו לך יד מעל הראש?")

../images/Emo7.gif

הן לא הפסיקו! "רגע, אבל, מה, איך יש לו כפיל אם הוא מת?" "אין לו, זה רק שמועה." "אבל הוא מת אחרי הביטלס." "אהוביי." "כן." אז הוא מת אחרי." "לא נכון." "כן נכון!" "הוא מת תוך-כדי!" "אבל אמרת שהוא לא מת!" "הוא לא!" "הוא כן!" "הוא לא!" "מיכל, אני יודעת שאת מעריצה אותם והכל--" "--אוהבת אותם--" "--אוהבת אותם, אבל תאמיני לי שג'ון לנון." "
" "מיכל?" "לא ג'ון, פול!" *דופקת ת'ראש בקיר*

../images/Emo124.gifהקץ לטירוף!!!!

ובנימה חגיגית זו אני מצטרפת לינק ארוך ומייגע המסביר בפרטי פרטים כל קטע וקטע, רמז ורמז מהמתיחה המפורסמת ומכחיש אותו. פולי בחיים והשמיים כחולים. חי חי חי....
http://www.webweaverdesign.ca/beatles/other/pauldead.html

Another Girl

New member
ממש עכשיו ../images/Emo13.gif

מהו,או מהם,השירים האהובים עליכם באלבום?

תרמתי בסופרמרקט

ומה כוונתי בזאת? את חובתי להגיד מה השירים האהובים כבר מילאתי קודם: ראו: "השירים האהובים עליי באלבום"

אלרוס

New member
../images/Emo6.gif תרמתי בסופר, המשפט המוכר

ואם אנו בנושא, משפטים שבוודאי תשמעו בהתרמות: 1.אני לא הבעלים, אני רק עובד פה, אין לי כסף 2.תרמתי לילד שלי (זה שאני רווק לא קשור) 3. אני תורם כל חודש בטלפון 4.כמה אפשר לתרום? חמש ומעלה? מצטערת, יש עלי רק 4.99 ועוד אגורה 5.יש לך עודף מ100? לא? אז אני לא יכולה (למרות שיש לי שטר של 20) 6. אתם לא רואים שישנים? (בשש בערב?) 7. לא שמעתי על האגודה הזאת! (לא שמעת על האגודה למלחמה בסרטן?) הסוף!

זה סיוט ללכת להתרים.

*צלצול בדלת* *הדלת נפתחת* אנחנו: "אמ, שלום, באנו להתרים...בלה בלה בלה" ילד קטן: "שנייה." *סוגר את הדלת* "אמא, באו להתרים." *פותח את הדלת* "אמא לא בבית." בע.

your mother should know

שיר מרגש בהתחשב בעובדה שהשיר הזה מדבר על עצמו. ודרך אגב אמא שלי אהבה ביטלס כשהיא היתה בגילי.

ומצד שני

השיר הזה גם עצוב
בגלל שכל הזמן הם מזכירים שהוא היה "לפני הרבה זמן..."
ואז אני כאילו מתגעגעת לתקופה של לפני שנולדתי.... חי חי חי...

Hear, hear!

וואו, אני שומעת את הספיישל של וואלה, והשניהי התחיל Your mother...! צירוף מקרים? איי ט'ינק נוט!

למעלה