סיכום שבוע האלבום-Sgt. Pepper

tin ker bell

New member
שירים אהובים...

כמובן ששיר הנושא, מג'יקל מיסטרי טור. מרענן כזה... נותן הרגשה שאנחנו באמת בטיול גדול. ואני גם אוהבת את איך שהוא נגמר... flying- יצירה מדהימה לדעתי. רגועה וסוחפת. מבוססת על אותה מנגינה כל הזמן... אולי מישהו יכול לתת לי רקע על איך הם כתבו את זה? זתומרת? מישהו ניגן כמה אקורדים מתוך שיעמום והם תפרו על זה את השיר? all you need is love- שיר חביב למדי... אממ... I'm the walrus-שיר יפה... פסיכודלי... קצת מלחיץ..יצירה מדהימה (ומוזרה...) של ג'ון. strawberry fields forever- שיר מדהים. וכל מילה מיותרת. ו... יש לי חולשה להלו גודביי... שיר מקסים וחמוד... מצליח להעלות לי חיוך על הפנים כל פעם כשאני שומעת אותו. נהגתי לאהוב את פני ליין. זהו!

roee816

New member
לגבי Flying

1. זוהי היצירה היחידה עליה חתומים כל ארבעת חברי הלהקה. 2. היצירה נוצרה בעת השפעה של LSD

ערןלוי

New member
flying

1. לא נכון - גם dig it ו free as a bird, אם אני לא טועה. 2. לא..... אתה חושב?

ערןלוי

New member
הכוונה...

היא שהם סתם אילתרו באולפן, ומזה יצא הקטע. לכן הקרדיט המשותף. אגב חוץ מ dig it ן free as a bird אני חושב שגם twelve bar original רשום על שם ארבעתם....אבל אין לי כוח לבדוק. אולי אפילו יש עוד.

roee816

New member
נכון

לגבי dig it הוא גם חתום על ידי ארבעת חברי הלהקה. גם 12 bar original וגם Free as A bird אבל לגביהם לא מדובר בשירים מאלבומי סטודיו...כך שלא הייתי מחשיב. לגבי ה-LSD...שאני אבין אמרת את זה בציניות? ("לא..... אתה חושב?")

אלרוס

New member
שני השירים האהובים עלי

ני לא מכיר את הדיסק לכן אכתוב לפי הרשימה שמקרטני נתן את שני השירים האהובים עלי: Hello Goodbye, All you need is love! יש לי הצעה, מה דעתך כבוד המנהלת לעשות בכל שבוע סקר חדש שקשור לאלבום השבועי?

Shinobi

New member
השירים האהובים עלי:

all you need is love hello goodbey והשיר הכי יפה באלבומים הפסיכודליים של הביטלס:strawberry fields forever

Another Girl

New member
הממ...

בעיקרון זה אפשרי..אבל נראה לי שעדיף לשרשר סקר כזה בשרשור של "שבוע האלבום"...אתה יודע מה,רעיון מצוין,ואני אתחיל עכשיו

Miss CB

New member
אכן יש הרבה

11 אם לדייק... ובכל זאת, השירים האהובים עליי הם: Blue Jay Way Your Mother Should Know I Am The Walrus Strawberry Fields Forever Penny Lane וזה מזה לא מדויק כי זה היופי באלבו םהזה: הוא לא מאורגן בצורה מדהימה כמו אבי רוד, ואין בו תפנית חדה כמו ברבולבר (ויש שיגידו בראבר סול), אבל יש בו אוסף של שירים נהדרים!

../images/Emo178.gif אולי כדי להוריד את הלחץ

מכולנו שלא רוצים לפגוע ברגשותיהם של שירים טובים אלו ואחרים כי הם נאלצים לבחור את השירים האהוים עליהם, כל אחד יצהיר מה השיר שהכי פחות דיבר אליו באלבום????

השירים האהובים...

האמת כל האלבום אהוב עלי....אולי כי הוא אינו מהפכני כמו פפר אינו מורכב כמו הלבן או אבי רואד.... הוא פשוט אלבום טוב,והאמת היא שאת כל השירים שם אני אוהבת אולי חוץ מall you need is love אבל זה בגלל כמות החרישות שיש עליו! אם בכל זאת אצטרך לבחור שירים "אקסטרא"אהובים אלא הם יהיו: שדות התות הניצחיים -אני לא חושבת שיש צורך להסביר למה... Blue Jay Way -שיר גאוני אין מה להוסיף!(טוב נו,ג'ורג') I Am the Walrus -הגאוני עוד יותר והלא מובן... ואיך אפחד לא ציין את Flying (האומנם?) אה ואיזה פתיחה יותר טובה לאלבום כזה מקסים מאשר Magical Mystery Tour.??? בקיצור אני אפסיק כאן אחרת תקבלו סקירה של כל שיר ושיר!

tin ker bell

New member
אני ציינתי את flying!

ותודה למי שכתב לי את העובדות הקצרות עליו...

סליחה על ההכפשה המיותרת...

חחח אבל כתבתי את ההודעה הזאת עם הפסקות ולמעשה בכולל לקח לי לכתוב אותה כמה שעות

Another Girl

New member
../images/Emo41.gifסקר שבועי לאלבום../images/Emo41.gif

אוקיי,ביוזמתו המבורכת של אלרוס אני שמחה לפתוח סקר שבועי בנושא האלבום בו נעסוק... והרי השאלה השבוע: האם Magical mystery tour צריך להיות מוערך יותר
1. לא 2. הוא מוערך כראוי 3. כן,הוא לא מוערך דיו 4.אחר נא שים את מספר התשובה בהודעה ואם אפשר(בעיקר ב-4) להסביר את הבחירה בכמה מילים בתוכן ההודעה.

ברור

עובדה קיימת היא שסרג'נט פפר הכי נמכר בגלל הגימיק עם המראה. אם תשימו לב ללינק שצירפתי להודעה "הקץ לטירוף" ותיכנסו אליו, תבינו למה אני מתכוונת. עוד נימוק משכנע אביא בשאלה: "האם אתם באמת יכולים לבחור עד 3-4 שירים שהם הכי טובים" והתשובה היא, כמובן, "לא". עובדה- אף אחד לא ענה תשובה חד משמעית לשיר האהוב עליו ביותר ואם הייתם מבקשים ממני תשובה כמה היתם מקבלים: "בעיקר כל הדיסק". הוא משלב פסיכודליזם, קצת עצב, קצת קצב, קלסיקות כמובן והמוןןןן הנאה. לעניות דעתי הוא עולה על סרג'נט פפר, בעיקר בגלל שיש לו רצף עלילתי ואצל סרג'נט פפר נתן למצוא כזה רק בחלק מהשירים בסרט הצוללת הצהובה שרוב השירים בו לקוחים מהאלבום. אבל, כמובן, יש לסרט אלבום משל עצמו. כך שבקיצור ולעניין magical לא מוערך מספיק ושלא בצדק.

למעלה