שנה טובה אנשים ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif
סיכום שבוע
שיר השבוע של פראמור: MH
שיר השבוע לא של פראמור: The Academy Is... - The Phrase That Pays Rihanna - Disturbia REM- Hollow Man Apocalyptica - Fade to Black Imitation - Melee
The Rasmus - Livin' In A World Without You (אעאעא אני לא מאמינה שהדיסק יצא אבל ב29 (מחר!) הוא יוצא רישמית לחנויות וכל זה
) The Rasmus - Keep Your Heart Broken The Rasmus - If You Ever The Rasmus - First Day Of My Life The Rasmus - No Fear escape the fate - not good enough for truth in cliche Metro Station - California Metro Station - Seventeen Forever Metro Station - Control Metro Station - Shake It
קליפ השבוע: The Rasmus - Livin' In A World Without You
להקה/אומן השבוע: The Rasmus ומטרו סטיישן ^^"
אלבום השבוע: הממ של MS וכל האלבומים של The Rasmus
משהו חיובי שקרה השבוע: אמממ היו צחוקים בבצפר. סיימתי לקרוא את 4 הפרקים הראשונים של פרוט באסקט (המנגה כאילו) אבל אין לי תהמשך
(זה אגב משהו שלילי XD) ציוני בגרות אחלה
(קבלתי פאקינג 80 בבחינה בתנ"ך. גאד ><")
משהו שלילי שקרה השבוע: ~מדחיקה את יום שישי בערב~ חוץ מזה ומאיזו אחת שחזרה לחיים שלי, הכול טוב ויפה
סדרה\\סרט\\ספר השבוע: מגרש ביתי, "בין כלב לזאב" (סידרה ממש טובה עם קוראנים XD), והסרט Deja.Vu... אה כןכןכן גם הסרט "הפיראטים שלא עושים כלום - סרט של ירקות!" (The Pirates Who Don't Do Anything A VeggieTales Movie)
ציטוט השבוע: אוווו יש לי אחד ממש ממש טוב. המורה שלי לאנגלית כזה שואל אותנו:
What's a capital city?
ואז הוא מתחיל לתת דוגמאות XD
like: Rome, Tel Aviv
חחח מורה מסטול... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אני: "עומר, יש לי חשק להטביע מישהו בבריכה של הילדים!" (מהיום גיבוש) עומר: <יאללה. אני מתנדב> אני: "עזוב, אני אחסוך את הכבוד הזה ממני" חברה שלי: ~רוצה לנסות אותי?~ אני: "כןכן!" ~דוחפת אותה לבריכה XDDDDDD~ זה היה כה מצחיק אלוהים XD ~~~~~~~~~~~~~~~~ אחרון: המורה שלי לספרות: "תקשיבו, רציתי להסביר לכם למה לא הגעתי לשיעור בשישי שעבר, נשך אותי עכבר" XDDD והיא עוד לא מרשה לנו בכלל לומר לה ש"הכלב אכל לנו את ש"ב" XD
תמונת השבוע:
המאכל שעשה לכן את השבוע: בורקאס