סיכום שבוע + שרשור שבועי

Johnni456

New member
יאא חזרת!../images/Emo79.gif

איזה נוטש אתה XD זה בנקבה כי לא היו פה בנים ~אהמ!~
סתם וולקאם וזה

xXx Lilo xXx

New member
מאיייייייייייייייייייי ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

ראיתי שאתה מחובר במסן
אתמול כאילו. אבל שבאתי לשלוח לך הודעה כבר התנתקת XD יאאא חזרת פחות או יותר
תעשה חיים עם האלו מהמשלחת ^^"

May Music

New member
סתם היה לי עומס כזה

בחופש הגדול עשיתי מלאאאאא דברים ואז היה עומס של לימודים ודברים אחרים ואז אירחתי את המשלחת מגרמניה שהייתי אצלהם בחופש הגדול... וזהו, עכשיו אני כאן!P:

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif עכשיו מעונן.

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: X שיר השבוע לא של פראמור: שיר הסמרטוטים, עכשיו מעונן- אביב גפן מתעורר- עברי לידר יסטרדיי- הביטלס קליפ השבוע: X להקה/אומן השבוע: עברי לידר ופול
אלבום השבוע: עכשיו מעונן, זה ררק אור הירח- אביב גפן משהו חיובי שקרה השבוע: אנשים חמודים, קניון מודיעין והרבה אופטימיות :) משהו שלילי שקרה השבוע: בן דודה שלי נפצע בפיגוע שהיה בירושלים. המורה לאזרחות הוציאה אותי מהכיתה. כי דיברתי. פחח איזה אישה פתטית. אפילו בכיתה ב' רק העמידו אותי בפינה
וההופעה של פול.
אני לא הייתי שם
סדרה\סרט\ספר השבוע: אחת שיודעת והאח הגדול.
היה פרק קורע יום ראשון! ציטוט השבוע: "אני חי בריק, בחוסר משמעות. הימים עוברים כי הם פשוט עוברים ואני חי כי אני לא מפסיק לנשום."
תמונת השבוע: עדיין מתגעגעת לצ'רלי
המאכל שעשה לכן את השבוע: עוגת גזר
(השאלה הפתאומית תהפוך עוד מעט לשאלון )(ההמשך יבוא יעני XD) | שרשור שבועי ראשון- 2 מבחנים
: אנגלית וביולוגיה. שני- ערב Rosh Hashana!
שלישי- חופש D: רביעי- חופש D: חמישי- גועל נפש של יום
שישי- כנ"ל שבת- ישנה ^__^ שבוע טוב ושנה טובה

mafakit

New member
יאללה עונה |אלפקה|../images/Emo218.gif

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור:HERE WE GO AGAIN ועוד כמה מהאלבום הראשון.. שיר השבוע לא של פראמור:המ.. סאדנלי איי סי של.. מישהי XD קליפ השבוע:ההצצה לקליפ החדש של סימפל <: להקה/אומן השבוע:סימפל DDDDD: אלבום השבוע:אה.. RIOT ^^ משהו חיובי שקרה השבוע:שסימפל באים לארץ DDDDDD: משהו שלילי שקרה השבוע:אה.. שחברים שלי מפגרים >>" סדרה\סרט\ספר השבוע:הספר המכוער שאני קוראת באנגלית ><' ציטוט השבוע: *מעתיקה מס"פ* -שיעור אנגלית, ילד התעסק בפלאפון שלו והמורה רוצה לקחת לו אותו- "Give It To Me BABY!!!" ועושה תנועות כאלה כאילו היא בריקוד סטרפטיז משו XDDDDDD היה כזה קורע -שיעור של"ח, המורה מסביר משו על ציפורים נודדות ><' - מורה "אז איך הציפורים יודעות לאן לעוף?" ילדה "אלוהים אומר להן *.* " ועוד אחד משיחה שלי עם מיכאל XD "פייר: וואוווווווווו דייויד! קבל! דייויד: מהמה? גבר בלי תחתונים? איפה איפה? פייר: לא יא הומו! קבל כמה מעריצים בישראל יש לנו! D: *פאט וסאב נכנסים מחובקים* צ'אק: גט א רום...... ג'ף: מישהו ראה את מבריק הקרחת שלי? פייר: אבל אתם מפספסים את כל העניין!!!! לאשל:פייר~! אני זונה מכוערת! תיפרד ממני ולך להתחתן עם דרור ! פייר: סבבה D: אבל בשביל זה צריך לבוא לארץ הקודש! אז בואו נטוס לשם נעשה איזו הופעה על הדרך ואז נלך כולנו להתחתן עם דרורD:" תמונת השבוע:מהירה המאכל שעשה לכן את השבוע:בריזר אבטיח D: (השאלה הפתאומית תהפוך עוד מעט לשאלון )(ההמשך יבוא יעני XD) שרשור שבועי ראשון-בצפר שני-חופש D: שלישי-חופש D: רביעי-חופש D: ו.. חדר כושר?
חמישי-לאדעת.. יש בצפר? שישי-כנ"ל שבת- שבת מנוחה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifשיואווווווו

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: לאדעת. שיר השבוע לא של פראמור: Just Dance - Miss Gaga קליפ השבוע: - להקה/אומן השבוע: כל מה שאני חורשת עליו כבר שבועיים - קטי פרי, מיילי סיירוס, פארמור, לוסטפרופטס, פיונרל פור אה פרינד, קידס אין גלאס האוסז ומי געגע D: אלבום השבוע: כל מיני. משהו חיובי שקרה השבוע: משקפיים חדשים D: מילאתי כמעט את כל הטופס הירוק ללימוד נהיגה, מילאתי צו ראשון. משהו שלילי שקרה השבוע: יונתן היה באילת ולא ראיתי אותו יומיים וחצי!! סדרה\סרט\ספר השבוע: האו.סי! סוףסוף סיימתי את העונה הראשונה.. ראיתי שישי-שבת איזה 10 פרקים במחשב. ציטוט השבוע: לאדעת. תמונת השבוע: לאדעת. המאכל שעשה לכן את השבוע: פיצה? פסטה? כרגיל. (השאלה הפתאומית תהפוך עוד מעט לשאלון )(ההמשך יבוא יעני XD) שרשור שבועי ראשון- כלום. שני- ארוחת חג בעומר (בארשבע). שלישי- ארוחת חג אצל חברה של אמא של יונתן ~,~ רביעי- חוגגים לאח שלי יומולדת. (4!!) חמישי- ביתספר? שישי- ביתספר? שבת- לישוןןןןןןן!

Emergency Exit

New member
When we turn our pagesssss טוםטוםםם. ../images/Emo41.gif

סיכום שבוע
שיר השבוע של פראמור: Emergency שיר השבוע לא של פראמור: Pages - There for tomorrow Dear maria - All time low Angels - Robbie Williams Addiction and her name - there for tomorrow קליפ השבוע: Pages להקה/אומן השבוע: All time low אלבום השבוע: so worng it's right - All time low משהו חיובי שקרה השבוע: סיימנו עם הטקס. |משוחרר| \ קיבלתי כסף. \ היו 5 בנות בקבוצה.
משהו שלילי שקרה השבוע: הבנות הולכות מכות;( \ עייפה רצח. \ ביזבוז יתר סדרה\סרט\ספר השבוע: עולמו של ווין\ העשב של השכן ציטוט השבוע: תמונת השבוע: המאכל שעשה לכן את השבוע: קולה וספגטי שרשור שבועי ראשון- לומדים יוםקצר \ שיננית \ ארוחת ערב שכבת מצדה בשבט
שני- חופששששש! \ ישיבת צוות \ ארוחת ערב אצל דודה שלישי- חופשש. \ אולי אלך להסתובב לי רביעי- חופשששש חמישי- חוזרים ללמוד
שישי- פעולה. שבת- לאיודעת

xXx Lilo xXx

New member
שנה טובה אנשים ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

סיכום שבוע
שיר השבוע של פראמור: MH
שיר השבוע לא של פראמור: The Academy Is... - The Phrase That Pays Rihanna - Disturbia REM- Hollow Man Apocalyptica - Fade to Black Imitation - Melee The Rasmus - Livin' In A World Without You (אעאעא אני לא מאמינה שהדיסק יצא אבל ב29 (מחר!) הוא יוצא רישמית לחנויות וכל זה
) The Rasmus - Keep Your Heart Broken The Rasmus - If You Ever The Rasmus - First Day Of My Life The Rasmus - No Fear escape the fate - not good enough for truth in cliche Metro Station - California Metro Station - Seventeen Forever Metro Station - Control Metro Station - Shake It
קליפ השבוע: The Rasmus - Livin' In A World Without You
להקה/אומן השבוע: The Rasmus ומטרו סטיישן ^^"
אלבום השבוע: הממ של MS וכל האלבומים של The Rasmus
משהו חיובי שקרה השבוע: אמממ היו צחוקים בבצפר. סיימתי לקרוא את 4 הפרקים הראשונים של פרוט באסקט (המנגה כאילו) אבל אין לי תהמשך
(זה אגב משהו שלילי XD) ציוני בגרות אחלה
(קבלתי פאקינג 80 בבחינה בתנ"ך. גאד ><")
משהו שלילי שקרה השבוע: ~מדחיקה את יום שישי בערב~ חוץ מזה ומאיזו אחת שחזרה לחיים שלי, הכול טוב ויפה
סדרה\\סרט\\ספר השבוע: מגרש ביתי, "בין כלב לזאב" (סידרה ממש טובה עם קוראנים XD), והסרט Deja.Vu... אה כןכןכן גם הסרט "הפיראטים שלא עושים כלום - סרט של ירקות!" (The Pirates Who Don't Do Anything A VeggieTales Movie)
ציטוט השבוע: אוווו יש לי אחד ממש ממש טוב. המורה שלי לאנגלית כזה שואל אותנו:
What's a capital city?​
ואז הוא מתחיל לתת דוגמאות XD
like: Rome, Tel Aviv
חחח מורה מסטול... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אני: "עומר, יש לי חשק להטביע מישהו בבריכה של הילדים!" (מהיום גיבוש) עומר: <יאללה. אני מתנדב> אני: "עזוב, אני אחסוך את הכבוד הזה ממני" חברה שלי: ~רוצה לנסות אותי?~ אני: "כןכן!" ~דוחפת אותה לבריכה XDDDDDD~ זה היה כה מצחיק אלוהים XD ~~~~~~~~~~~~~~~~ אחרון: המורה שלי לספרות: "תקשיבו, רציתי להסביר לכם למה לא הגעתי לשיעור בשישי שעבר, נשך אותי עכבר" XDDD והיא עוד לא מרשה לנו בכלל לומר לה ש"הכלב אכל לנו את ש"ב" XD
תמונת השבוע:
המאכל שעשה לכן את השבוע: בורקאס

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo74.gif|הדגש|שרשור שבועי|סדגש|../images/Emo74.gif../images/Emo29.gif

ראשון- היה יום מבוזבז. שעה ראשונה אני וחברה שלי דרקנו לתוך כוס קולה מלא סוכריות וניסינו לשחד אנשים שישתו את זה XD, אח"כ אחד מכיתת מחשבים שלי שיכנע תמורה לשחרר אותנו מאמצע השיעור ואח"כ לא חזרנו לשיעור השני ואז היה מסדר מעפן ושעתיים אנגלית מצחיקות רצח XD המורה בכה לנו בכיתה X_X" (כמו תמיד)
שני- אמ אמ אמ... בטח עוזר לאמא או משהו. || יאאאא שנה טובה אנשים
שלישי- בערב (חג ב') אז הדודים והבני דודים באיםםםם
שיווו כמה זמן לא ראיתי את בני הדודים שלייי!
רביעי- יוצאת בערב כניראה עם ידיד שלי ^^"
חמישי- בצפר, או OMGGGGGGGGG שנה לפורום
(נמישהו זכר בכלל?)
שישי- בצפר. בוחן באזרחות (מורה מתוסכלת.)
שבת- ניראה לי יוצאת במוצ"ש...
אנשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שנה טובה ומתוקה לכולם

למעלה