סיכום שבוע + שרשור שבועי

xXx Lilo xXx

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

גמלך ^^" מתי את מתחברת? מתגעגעת
XD

xXx Lilo xXx

New member
אבל כשאני שולחת הודעה...../images/Emo29.gif

ואת עונה אני שוב שולחת ואת נעלמת ;;

HaHaYoureDead

New member
סיכום שבוע ראשון בפורום פארמור../images/Emo34.gif../images/Emo6.gif

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: misery business &pressure שיר השבוע לא של פראמור: green day -2000 light years away קליפ השבוע: לא יודעת
להקה/אומן השבוע: גרין דיי
ופארמור :) והביטלס! אלבום השבוע: "!international superhits" משהו חיובי שקרה השבוע: אמממממ משהו שלילי שקרה השבוע:אממממ סדרה\סרט\ספר השבוע: שעות אפלות
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: המאכל שעשה לכן את השבוע:קרטיב בבצפרXD (השאלה הפתאומית תהפוך עוד מעט לשאלון )(ההמשך יבוא יעני XD) שרשור שבועי -אני כאילו רושמת מה אני מתכוונת לעשות? מאגניב! ראשון- בצפר ועכשיו משהו בערב שני- ערב חג לא? שלישי-משהו מחחוץ לבית D: רביעי- לא יודעת חמישי-בית ספר? שישי-לא ידועD: שבת-לא ידוע חג שמח !

oo ELLA oo

New member
../images/Emo204.gifעונה..:)

שיר השבוע של פראמור:בורן פור דיס
שיר השבוע לא של פראמור: avril - daydream קליפ השבוע: קומפליקייטד - אבריל
להקה/אומן השבוע: אבריל
אלבום השבוע: אברלי - לט גו XD משהו חיובי שקרה השבוע: יומולדת לאבריל 333333> והיה טופ 10 שלה ב-MTV "^^ משהו שלילי שקרה השבוע: אממ ..><" סדרה\סרט\ספר השבוע: כמעט מלאכים , לרדת בגדול XDDDDDD ציטוט השבוע: אין >< תמונת השבוע: אין לי כוח XD המאכל שעשה לכן את השבוע: אממ...משהו שסבתא שלי הכינה שאין לי מושג איך קוראים לו
(השאלה הפתאומית תהפוך עוד מעט לשאלון )(ההמשך יבוא יעני XD) שרשור שבועי ראשון-אממ..בצפר ><" שני-לאדעת עדיין מה אני עושה היום
שלישי-נוסעים לים המלח ><" וישנים אצל קרובים רביעי-עדיין אצל הקרובים
חמישי-בצפר + חוג .. שישי- לאדעת P: שבת-כנ"ל

למעלה