סיכום שבוע

NoFaR815

New member
../images/Emo19.gif

איך עבר עליי השבוע? רגייל סרט השבוע? בית השפנפנות
ספר השבוע?הבת האובדת... עדיין שיר השבוע? bowling for soup - the bitch song תוכנית\סדרת השבוע? אחת שיודעתתתת איזה פרק שווה היה
בניגוד לעקרות בית נואשת
חחחח סתם סתם זה פרק נחמד + קניית השבוע? לא הרבה ציטוט \ פתגם השבוע?-------- דבר מיוחד שעשיתי השבוע? סתם יצאתי עם חברים עצבון \ ביאוס השבוע? מבחן בהיסטוריה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? 100 בבוחן אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? ? תמונת השבוע? השאלה המתחלפת-הוצאתם כבר את המעילים מהארון?(אני כן,ואני לא אוהבת מעילים) ממ עדיין לא...

מסכמת שבועיים../images/Emo6.gif../images/Emo63.gif

איך עבר עליי השבוע?
שבוע שעבר-היה כל כך כיף השבוע הזה-חוסר חיים מוחלט. רק לימודים.
סרט השבוע?
לא ראיתי אבל בא לי נורא לראות,דנה,בא לך ללכת?*פאפיפייס*
ספר השבוע?
יומני הנסיכה באנגלית-חשוב לציין שאני קוראת אותו כל יום שני בלבד ולכן יקח לי שנים לסיים אותו
שיר השבוע?
כל מיני שירים שאספתי מכל להקה שיר יפה
אבל..פעם אחרונה להרבה שבועות
Rolling stat
תוכנית\\סדרת השבוע?
שבוע שעבר-בליץ'
כמה עצוב שנגמר יום לפני היום הולדת,זה מרושע
נארוטו
משעשע לראות את זה מההתחלה
קניית השבוע?
יאללה: 1.ג'קט יפה כזה אפור עם שחור. באתי איתו לבית ספר כשהוא חדש ויפה והילדה שאני הכי שונאת בעולם גם באה איתו לבית ספר
2.צעיף משובץ כזה עם חום ואדום 3.כובע ממש ממש ממש יפה שחור ולבן 4.שמלה
לובשים אותה כמו שמלה אבל זה נראה כמו חצאית ומין גולף בלי שרוולים,לא יודעת להסביר אבל ממש יפה. 5.עגילים ראשונים שהם לא רפואיים! עוד לא הורדתי את הרפואיים אבל קניתי כשהייתי בתל אביב ביום הולדת וזה מין פרפרים עם אבנים
6.שרשרת לב,מין שרשרת כסף שהיא לא חלקה והלב הוא ממין אבן לבן וזה ממש יפה
7.שרשרת פרפרים! 8.חולצת פסים ורוד כהה ואפור עם שרוולים ארוכים והיא כמו סוודר רק לא עבה 9.חולצה במין טורקיז עם קשקושים מעל 10.חולצת פסים סגול טורקיז 11.קפוצ'ון שהוא כמו סוודר אפור עם ציורים מעל 12.כעיקרון קיבלתי מין מכנסיים כאלה שממש לא הטעם שלי ואחותי קיבלה חולצה סגולה עם הדפסים של ורדים אז החלפנו
13.אחרון חביב-חוג גיטרה!!! והווו מאז שאני זוכרת את עצמי רציתי תמיד ללמוד או על גיטרה או על תופים וסוף כל סוף זה התגשם! יאיי!!! ובתקווה שעוד חודשיים בערך אחרי דמי חנוכה וכל זה אני אקנה את הסימס חופשות
איזה כיף להשוויץ בכל ההתחדשויות שלי
ציטוט \\ פתגם השבוע?
כל גודל יכול להיות מוחלף בגודל השווה לו(כלל ההצבה,למבחן מחר) ואילו רק הייתי יודעת מהו כלל המעבר...
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?
הייתי בתל אביב ביום של היום הולדת שלי והברזתי מבית ספר
קניתי המון המון דברים
הייתי לי יום הולדת ואממ השבוע,נאדה. רק לימודים.
עצבון \\ ביאוס השבוע?
לימודים
ושהיום הולדת שלי נגמרה מהר מדי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?
יום הולדת ותל אביב. וחוג גיטרה
אייקון \\ סמיילי השבוע?
איש השבוע?
אמא
תמונת השבוע?
אחד האדירים
השאלה המתחלפת-הוצאתם כבר את המעילים מהארון?(אני כן,ואני לא אוהבת מעילים)
לצערי הרב עד מאוד הוצאתי
שונאת מעילי אבו-נפחא!

adii1201

New member
אני שונאת לקנות משו שווה

ולהתלהב ממנו ואז ללבוש אותו לראות שיש למישי אחרת גם

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאיים גיבינג אפ.. און אברית'ינג

ביקוז יו מס מי אפ.. דונט נואו האו מאץ' יו סקרוד איט אפ.. יו נבר ליסן דאטס ג'סט טו באד
איך עבר עליי השבוע? מאוד מלחיץ מבחינה.. בית-ספרית
סרט השבוע? אני לא כ"כ רואה סרטים
ספר השבוע? אמגאמגאמג! טוויילייט
יש לי חברה שכבר חודשיים חופרת לי זה, (היא כבר קוראת את הספר השלישי) והיום נסעתי לסבא וסבתא שלי והחלטתי לקחת את זה לקרוא כי משעמם שם (לקחתי בעברית כמובן למרות התרגום הממש-ממש זבלי). בואו רק נגיד שהתחלתי את זה בבוקר בסביבות 10:30, הכרחתי את עצמי לסיים לפני חצי שעה כדי ללמוד לג"ג-אני בעמוד 230 |תמים| שיר השבוע? אנית'ינג באט אורדינארי ו-פורגטן של אבריל תוכנית\סדרת השבוע? נממ.. דוקטור הו קניית השבוע? אוראו |ריר| נראלי המוכרת ההיא בצרכנייה כבר התחילה לדאוג שלא באתי
ציטוט\פתגם השבוע? "הקם להשכימך, השכם להורגו" XDD דבר מיוחד שעשיתי השבוע? קראתי טוויילייט? ודיברתי עם בני דודים שלי מה שנראלי לא עשיתי כבר שנים עצבון\ביאוס השבוע? כ"כ הרבה שיעורים, יותר ממה שאפשר להתמודד איתו. איפה זה רמאללה? הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? לא יודעת אייקון\סמיילי השבוע? -- איש השבוע? מישהו
תמונת השבוע? תזכורת לעצמי: להעלות את התמונות מהמצלמה לפני שאני מאבדת את הכבל (וזאת אחת הסיבות שהMP4 שלי כבר לא שמיש) השאלה המתחלפת-הוצאתם כבר את המעילים מהארון? אני לא בנאדם של מעילים, אני אדחה את זה עד כמה שאפשר

The Ocean Girl

New member
מסכמת

איך עבר עליי השבוע? קר מאוד
סרט השבוע? ראיתי את ההתחלה של אל תתעסקו עם הזוהן ואז הפסקתי לראות.. סרט מזעזע.. שחקנים כל כך טובים בסרט תת רמה :-\ ומיד אחרי שיצאתי ראיתי קונג פו פנדה- ג'ק לבאק
ספר השבוע? חייל הנבואה שיר השבוע? Breaking Benjamin - Ladybug תוכנית\סדרת השבוע? עקרות בית נואשות
קניית השבוע? ג'קט חופ כזה יפה וסווצ'רט כחול כזה עם כובע מוזר
ציטוט \ פתגם השבוע? אין לי כוח לרשום אותו... דבר מיוחד שעשיתי השבוע? הלכתי לבקר בבית ספר הקודם שלי והלכתי לבית של דודים שלי
יש להם Wii!!!! ועוד איזה תוספת של זה שקוראים לו Wiifeet או משהו כזה וזה כזה לרגליים XD עצבון \ ביאוס השבוע? אוח.. יש מלא >< הקור המתמיד הזה
חברות שמעצבנות אותי.. הג'ינסים שלי החליטו להתרחב לי פתאום והבמבה נוגט איבד את הטעם שלו
אני מקווה שאלה רק השקית האחרונה שאכלתי ולא כולם
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? כמה אנשים הפתיעו לטובה
אייקון \ סמיילי השבוע?
>< איש השבוע? דוד שלי
תמונת השבוע? השאלה המתחלפת-הוצאתם כבר את המעילים מהארון?(אני כן,ואני לא אוהבת מעילים) לא, ואני גם לא הולכת להוציא
קנו לי ג'קט מעיל כזה ממש יפה והוא לא אבונפחי

adii1201

New member
וואאעעעה אני גם רוצה wii../images/Emo10.gif

זה כזה מדליק
ותגידי, באיזו עונה את בדספרט?

adii1201

New member
בקצב של יס אני מניחה../images/Emo6.gif

אז בעצם סיימת לראות עונה 4 נכון?
אם אכן כן, אז ב-21/12 מתחילה עונה 5
כל יום ראשון ב-21:15 בערוץ 12