סיכום שבוע

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif

איך עבר עליי השבוע?נחמד+ סרט השבוע?"העין"-סרט אימה.. ספר השבוע? שיר השבוע?עד שהכל ייגמר-סינרגיה תוכנית\סדרת השבוע?האח הגדול
קניית השבוע? נעליים ציטוט \ פתגם השבוע? דבר מיוחד שעשיתי השבוע? עצבון \ ביאוס השבוע? הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? אייקון \ סמיילי השבוע? איש השבוע?אבא תמונת השבוע? השאלה המתחלפת-הוצאתם כבר את המעילים מהארון?(אני כן,ואני לא אוהבת מעילים)לא,כי אין לי..אני גם שונאת מעילים

darklighter

New member
אני ראיתי איזה 5 דקות מזה בסך הכל../images/Emo190.gif

ואני מבינה למה היא נעלבת מזה

adii1201

New member
כנ"ל

ואני מבינה למה היא נעלבת.. ה-5 דק' שראיתי היו שהסתומה הזו התחילה לצעוק על איזה מישו שם
גם אני הייתי נעלבתXD

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאני לא נעלבת בגלל איך שהיא מתנהג

+ת..אני נעלבת בגלל איך שהיא נראת.. די עם זה

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifדווקא פה היא לא דומה לה../images/Emo12.gif

ולעינב יש רגעים שהיא יפה, בעיקר אז הן דומות קצת לדעתי

NoFaR815

New member
חח המשפט של יוסי ../images/Emo3.gif

אגב עשו לנו שאלון על האח הגדול בבצפר לאיזה סקר.. :p

NoFaR815

New member
חח אם את רואה את התוכנית בערוץ 2 אין סיבה שלא

תכירי אותו

darklighter

New member
שבוע שלומות../images/Emo190.gif

איך עבר עליי השבוע? בסדר כזה, יום ככה יום ככה. סרט השבוע? ראיתי רק את Burn After Reading. היה לא משהו אבל. ספר השבוע? הפאנפיק של עדי
שיר השבוע?*עושה SHUFFLE באייטונס ובוחרת מה שיוצא* State Of Shock - Money Honey אני זוכרת שהורדתי את השירים שלהם רק כי ג'יימי אלכסנדר [ג'סי] אמרה שזה אחת הלהקות האהובות עליה, ושאר הלהקות שהיא אוהבת טובות. שיר לא משהו אבל
תוכנית\סדרת השבוע? לא שהיו הרבה סדרות אחרות השבוע אבל בכ"ז- עקרות בית נואשות
קניית השבוע? אין לי כסף.
ציטוט \ פתגם השבוע? "אה יופי, זה נחמד שהחליטו שהאלוף ומבקריו יעמדו בספריי רעיל, טוב נו יש ג'וקים שאי אפשר להרוג
" נאמר ע"י המנהלת השולטת של הפורום
דבר מיוחד שעשיתי השבוע? שלחתי מסמכים רפואיים וברגע האחרון ביטלו לי את המילואיכס
. עצבון \ ביאוס השבוע? כאבים
. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? שהייתי אמורה עכשיו להיות במילואים, אבל אני לא|יאיי| וגם ידיד שלי שנעלם לאיזה חודשיים חזר... אייקון \ סמיילי השבוע?
|גבות| איש השבוע? Adii1201 תמונת השבוע? השאלה המתחלפת-הוצאתם כבר את המעילים מהארון?יאפ אולי פעם אחת.

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

ספר השבוע שלך שולט
הציטוט שלך גם שולט
ואני איש השבוע שלך|יאיי|
♥♥♥♥

darklighter

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif♥♥../images/Emo190.gif

כבר כתבתי ג'נסן אקלס יותר מדי פעמים אז רציתי לגוון

למעלה