סיכום שבוע

התמונה

ואני בשוק שלא צרפת תמונה של הקעקוע!!
לפחות תספרי איפה ושל מה?

LeAnnDylan

Well-known member
הנה

ואקדים את השאלה שלך ואגיד שזה שם של אלבום שאני ממש אוהבת.

לא מכירה, אבל אני אוהבת את המקוריות

את המיקום ואת הדפוס!
תתחדשי בובה

ומה זאת אומרת שהקעקוע השני עושה לך בעיות ברגל?
כמה יש לך? ואיזה בעיות הוא עושה?

LeAnnDylan

Well-known member
אז ככה

קודם כל זה האלבום -
הפונט אמור להיות זהה לזה של האלבום, עברתי עם המקעקעת במשך איזה שעה על כל מיני פונטים עד שמצאנו אחד שדומה. ההבדל המשמעותי הוא שהפונט באלבום עצמו עבה יותר ושה-e מלאה. המקעקעת הציעה לא לעשות אותו עבה יותר כדי שיהיה ברור ומאותה סיבה הציעה גם לא למלא את ה-e. היא גם אמרה שעוד שבועיים אבוא לביקורת ואם יפריע לי ממש שה-e לא מלאה, היא תמלא לי אותה. אמרה לי לצבוע עם טוש ולראות איך זה.

ולא אמרתי שהקעקוע השני עושה לי בעיות ברגל. אמרתי שהוא עושה בעיות. והתלוננתי על כאבים ברגל. אין קשר בין שני הדברים

הקעקוע השני שלי נמצא ביד השניה, אאל"ט העליתי תמונה שלו לכאן פעם. זה קעקוע של הגראנד אול אופרי ויש את הסמל של המקום ובסמל עצמו יש כוכב שהרקע שלו אמור להיות ממש בהיר כמו בתמונה הזו - http://www.opry.com/img/pressroom/GOO Logos/19_JLB.jpg
ובפועל בגלל אי הבנה עם המקעקעים במקום לצבוע את הרקע באפור בהיר כפי שסיכמתי עם אחד מהם, הוא פשוט עירבב שחור עם מים וצבע אותו כמו שעושים רקע ולכן הוא לא היה ניתן להבדיל בינו לבין התו שבמרכז הכוכב. הלכתי אליהם כדי שיבהירו לי את הרקע והבחור התעקש שאין מה לעשות עם זה ושאי אפשר להבהיר אותו אלא רק לעשות אותו כהה יותר. הוא אפילו הציע לי לצאת לשמש ולשרוף את הקעקוע כדי שיתבהר כולו ואז לבוא אליו כדי שיעבור על כל השאר בשחור חוץ מהכוכב
אמרתי לו שזו טעות שלו ושימצא דרך לתקן את זה. הוא אמר שהוא יכול לעבור על זה בלבן אבל שהוא לא ממליץ ושלא עבר מספיק זמן ובלה בלה, אמרתי לו שלא מענין אותי ושיעשה מה שהוא רוצה, אני רוצה את זה בהיר יותר. אז הוא צבע לי על זה בלבן וזה כאב בטירוף והיד ממש דיממה (ויש לציין שבפעם הראשונה זה לא כאב וירד לי ממש מעט דם, רק כמה נקודות בודדות של דם) ואח"כ נהיה לי שטף דם ממש ססגוני מסביב להכל ועכשיו זה גם לא כזה בהיר וצריך לעבור על זה שוב אבל גם עכשיו אצטרך לחכות עוד לפחות 3 חודשים נוספים כדי לעבור על זה שוב בלבן
ותמונה ממש לא פוטוגנית שדורשת התראה מראש של היד אחרי ההתעללות.

LeAnnDylan

Well-known member
הסגול זה שטף דם

ואף אחד לא היכה אותי. סתם התעללו בי

shirush3

New member
אעעע

תחכי 3 חודשים

אני מרגישה שכואב לי רק מלקרוא את מה שכתבת

LeAnnDylan

Well-known member
עכשיו אני לא בטוחה שאעשה את זה :|

היום בעבודה ראיתי על איזה מישהי שעובדת איתי שיש לה קעקוע מתחת לעורף שהוא ממש בולט. ז"א הוא לא נראה בולט אבל כשנוגעים בו הוא בולט כזה כמו בתקופה שאחרי שעושים את הקעקוע עד שהוא נתמע בעור. ושאלתי אותה אם הוא חדש והיא אמרה שיש לה אותו כבר שלוש שנים אז שאלתי איך יכול להיות שהוא כזה בולט והיא אמרה ששמו לה יותר מידי צבע אז הוא נשאר ככה :|
לא רוצה שהיד שלי תבלוט לנצח! אני כבר בטראומה מזה ><

OMG אווווץ'!!

איזה כוח סבל מטורף יש לך!!!!!
כל הכבוד לך על ההתעקשות, אבל אולי שתבדקי עם רופא עור, שחלילה לא יגרם נזק.

LeAnnDylan

Well-known member
אני מרגישה שתיארתי את זה הרבה יותר כואב ממה

שזה היה
התגובות שלכן נראות לי כאילו נסחפתי עם התיאורים

אז כן זה כאב אבל אני מניחה שהתלוננתי על זה בעיקר כי היה זכור לי שהפעם הראשונה הייתה ממש לא כואבת אז בהשוואה אליה זה היה כואב.
זה לא שישבתי שם ובכיתי/צרחתי מכאב. ישבתי בשקט וסבלתי בלי לזוז

מה שכן, זה בהחלט לא היה נראה סימפטי בשלושה ימים הראשונים אבל עכשיו זה נראה ממש סבבה.
כשעברו 6 ימים והלכתי לעשות את הקעקוע השני היד כבר נראתה ממש סבבה אז לא היה לי שום אנטי.
לא חושבת שיש תורך ברופא עור. גם הקעקוע השני עכשיו בשלבי החלמה מתקדמים והוא נראה נהדר

Macphista

New member
חג שמח

שאלת השבוע – נובמבר מסתיים וזה כנראה הנובמבר החם ביותר בשנים האחרונות. מה דעתכם על לחגוג חג חנוכה כשחם בחוץ?
אין לי סימפטיה לחום באופן כללי.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: קיבלתי את הקינדל שלי! הגיע תוך שבוע מיום ההזמנה! וקיבלתי גם כמה מוצרים שהזמנתי מאייהרב. והיה המפגש המשפחתי בו סבתא שלי חילקה לנינים את כל המתנות שאני קניתי (בערך חילקה, היא קצת הייתה מבולבלת מכל האנשים סביבה) ואני מניחה שהיה נחמד ובסוף כולם אמרו לי תודה והיה רגע שבן דוד שלי התחיל גל קריאות "מק! מק! מק!" וכל הנינים הצטרפו. זה היה מביך משהו.
אה, רגע, עוד דבר טוב- קיבלתי 97 בתזה. זהו. העברתי טפסים לסגירת התואר השני. זה נגמר.

דבר פחות טוב שקרה השבוע: אז כאמור, השבוע היה המפגש המשפחתי וככל שהגיעו עוד ועוד ועוד אנשים (היינו בסוף 30 איש) רציתי לברוח. אני סבבה עם כולם בקבוצות קטנות אבל יותר מדי אנשים ... לא מסתדרת...

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): התחלתי לראות אבודים! ואני ממשיכה לראות שובר שורות. מעבר לזה כרגיל- האישה הטובה, האנטומיה.

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): ברצף הקניות לילדים קניתי לי על הדרך את "עברי לידר ותזמורת המהפכה בהופעה חיה", זה חביב. לא וואו, אבל חביב.

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): עם סופת חרבות. הקינדל אומר שאני ב- 58%.

מה קניתי השבוע: קניתי מתנה לאמא שלי לחג/יום האם (בחיפה פעם היו חוגגים בנר שלישי של חנוכה יום האם בגלל שזה היה יום ההולדת של ראש עיר אגדי, רשמית החג בוטל והיום יש יום משפחה ביחד עם שאר המדינה, אבל המסורת אצלנו עוד נשארה). קניתי לה ארנק מאוד יוקרתי מעור והיא ממש התלהבה ממנו.

תוכנית לשבוע הבא: כרגיל...

תמונת השבוע: הקינדל שלי אומר לי ברוכה הבאה!

וף שבוע טוב לכולם וחג שמח

Jimmy Kane

New member
תתחדשי!

נראה נוח הדבר הזה לעומת האפליקציית קינדל בטאבלט שלי...
ולא ידעתי שגם במציאות מכנים אותך מק :-O

ויפה שהתחלת לראות אבודים, סדרה מעולה לדעתי למרות הסוף
איפה את באבודים?
(מקווה שאת לא יודעת שום ספוילרים על אבודים)

Macphista

New member
ראיתי את חמשת הפרקים הראשונים

בעונה הראשונה.
אני בקצב של יס. התחיל השבוע שידור יומי מהתחלה.
אני יודעת ספויילר אחד גדול- לגבי סוף הסדרה. לכן הסדרה לא מטריפה אותי לחלוטין, כי למשל דברים שכנראה הטריפו בזמנו - איך זה שהוא רואה את אבא שלו, איך זה שהוא יכול ללכת כשלפני הטיסה היה משותק- אז כל אלה... יותר מובנים לי כי אני יודעת שהם בעצם X (חוסכת ממי שעוד לא ראה ואולי יראה).
אבל הבנתי שהסדרה תהפוך למשוגעת הרבה יותר, וזה הספויילר היחיד שאני יודעת, אז מעניין לי לראות את הטירוף היומיומי.
לאמילי דה ראבין הרבה יותר מתאים בלונד.
מעניין לראות אותה בתפקיד עם בשר ועניין.

הקינדל באמת נוח, יש אפשרות לכוון את התאורה הפנימית, להעלים אותה לגמרי או לשחק עם הרמות, וזה מעולה.
כי פחדתי שזה יהיה קצת כמו טאבלט ויחרוך לי את העיניים בקריאה אבל זה ממש מעולה ונוח.
פשוט שמתי בצד את אלף העמודים של סופת חרבות ואני ממשיכה לקרוא את זה בקינדל.
מדהים, יכולה להחזיק את אלפי העמודים ביד אחת בנוחות בכל תנוחה שהיא.
עכשיו אני מסתכלת על ספריית הספרים שלי במבט מוזר של- מה הערך שלכם? ובאמת שהמחשבות שלי הפכו פילוסופיות עם נגיעות של תאוריות חברתיות מורכבות רק מהקינדל הקטן שיושב לי ביחד....

Jimmy Kane

New member
לא ידעתי שיס משדרים מהתחלה

אני מסכים שמתאים לה בלונד וכן היה לה תפקיד הרבה יותר מעניין אבל האמת לא הרגשתי שום שינוי במשחק בין 2 הדמויות בOUAT ואבודים

בכל מקרה, כיף לך שאת רואה את זה פעם ראשונה.. אני לא מאמין שעברו כמעט 8 שנים מאז הפרק הראשון
תהני!

הספרים לאט לאט ייעלמו מהעולם, זה כבר מתחיל בזה שהוצאות לאור מעדיפות קודם להוציא גרסא דיגיטלית ואחר כך בנייר

אם תיכנסי חזק לאבודים את יכולה לקרוא ספר שקוראים לו "תאום המריבה" מי שחיבר את הספר הזה הוא הדמות שנשאב בטעות למנוע סילון בפרק הראשון
ספר חמוד

למעלה