חג שמח
שאלת השבוע – נובמבר מסתיים וזה כנראה הנובמבר החם ביותר בשנים האחרונות. מה דעתכם על לחגוג חג חנוכה כשחם בחוץ?
אין לי סימפטיה לחום באופן כללי.
דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: קיבלתי את הקינדל שלי! הגיע תוך שבוע מיום ההזמנה! וקיבלתי גם כמה מוצרים שהזמנתי מאייהרב. והיה המפגש המשפחתי בו סבתא שלי חילקה לנינים את כל המתנות שאני קניתי (בערך חילקה, היא קצת הייתה מבולבלת מכל האנשים סביבה) ואני מניחה שהיה נחמד ובסוף כולם אמרו לי תודה והיה רגע שבן דוד שלי התחיל גל קריאות "מק! מק! מק!" וכל הנינים הצטרפו. זה היה מביך משהו.
אה, רגע, עוד דבר טוב- קיבלתי 97 בתזה. זהו. העברתי טפסים לסגירת התואר השני. זה נגמר.
דבר פחות טוב שקרה השבוע: אז כאמור, השבוע היה המפגש המשפחתי וככל שהגיעו עוד ועוד ועוד אנשים (היינו בסוף 30 איש) רציתי לברוח. אני סבבה עם כולם בקבוצות קטנות אבל יותר מדי אנשים ... לא מסתדרת...
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): התחלתי לראות אבודים! ואני ממשיכה לראות שובר שורות. מעבר לזה כרגיל- האישה הטובה, האנטומיה.
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): ברצף הקניות לילדים קניתי לי על הדרך את "עברי לידר ותזמורת המהפכה בהופעה חיה", זה חביב. לא וואו, אבל חביב.
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): עם סופת חרבות. הקינדל אומר שאני ב- 58%.
מה קניתי השבוע: קניתי מתנה לאמא שלי לחג/יום האם (בחיפה פעם היו חוגגים בנר שלישי של חנוכה יום האם בגלל שזה היה יום ההולדת של ראש עיר אגדי, רשמית החג בוטל והיום יש יום משפחה ביחד עם שאר המדינה, אבל המסורת אצלנו עוד נשארה). קניתי לה ארנק מאוד יוקרתי מעור והיא ממש התלהבה ממנו.
תוכנית לשבוע הבא: כרגיל...
תמונת השבוע: הקינדל שלי אומר לי ברוכה הבאה!
וף שבוע טוב לכולם וחג שמח