סיכום שבוע

Macphista

New member
תגובה לג'ימי
כדי שלא אכנס לספויילרים

באמת! מה איתך?
אתה כבר מכיר אותי!
מה זה לכתוב
ואל תכנסי?!
האם יש איתות גדול יותר כדי לגרום לי ללחוץ על התגובה?
לכתוב כותרת כזאת בשבילי זה כמו להדליק שלט ניאון מהבהב "תקליקי!" ולחישות משדלות של "תקראי אותי... i know you want to... read me.... i know you want me..."
באמת, כמה אתה חושב שאני אצליח להתאפק לא להיכנס להודעה (ועוד לשרשור!) עם סימני ספויילר והודעה מיוחדת עבורי לא לקרוא!?

Jimmy Kane

New member
כי לא רציתי להרוס לך את אחד הפרקים הטובים

בעונה 3

את אחר כך תודי לי

Macphista

New member
כמה זמן אתה חושב שאצליח להחזיק

לא להיכנס לספויילרים?
פלא שהחזקתי את עצמי עד כה.

Macphista

New member
ארררררר

אז היום סתם גלשתי לי להנאתי ופתאום ראיתי איזה תמונה בוואנס ואז איזה מישהי הגיבה עליה ב"איזה באסה שצ'רלי מת באבודים"

יופי, תודה.

אם אני רוצה להימנע מספויילרים לסדרה הזו אני באמת צריכה לעבור לגור בבור בלי wifi.

Shiri from the block

Active member
זה מאוד מאוד בעייתי כשרואים סדרות ישנות שכבר נגמרו בעיה להימנע מספויילרים.
כמו שאני נתקלתי בכמה ספוילרים על באפי פה.. כי תכלס זה לא ספוילר ואין שום מחוייבות לסמן כ-
אבל עדיין עשיתם את זה בשבילי... חוץ מכמה דברים שהתפספסו לכם פה ושם

אז זה בעייתי.

Jimmy Kane

New member
סיכום

שאלת השבוע -
מאמינים באסטרולוגיה? פעם קראתם משהו על המזל שלכם וזה התברר כנכון? לא מאמין אבל יש בהחלט תכונות אופי שאומרים על המזל שלי שהן נכונות לגבי, היו ימים שזה יצא נכון אבל מעבר לכך לא ממש מאמין.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: הסתיים הסמסטר
דבר פחות טוב שקרה השבוע: המחשבות שיש על המבחנים שיש שבוע הבא..

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): אני אראה תכף ארץ הפלאות
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): Muse - Muscle Museum, שכחתי כמה השיר הזה יפה
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): לא קראתי
מה קניתי השבוע: אני כרגע בחסכון כי אין לי כרגע הרבה כסף
תוכנית לשבוע הבא: ללמוד.......
תמונת השבוע:

Macphista

New member
הו, גם אני מתכננת לראות את וונדרלנד

בסופש.
מבחנים זה פח
כמה אני לא מתגעגעת ללימודים.
בהצלחה!

Jimmy Kane

New member
אם הסדרה היתה כזאת מעניינת

הייתי צופה בה כבר אתמול

וכן זה כזה פח במיוחד שלומדים מדעים...
אני רוצה שמישהו ייתן לי לעשות עבודה כי זה לא כיף לעשות מבחן בכיתה עם כל האווירת לחץ שיש בחדר....

תודה!

Macphista

New member
אם הסדרה הייתה כזאת מעניינת

כבר הייתי רואה אותה בקצב ארה"ב ולא נוטשת אחרי שניים שלושה פרקים... אבל יש טענה שזה משתפר לכן נתתי לזה עוד צ'אנס.
במחשב אני רואה רק דברים שאני ממש רוצה לראות (כרגע כלום). על מסך הטלוויזיה עם יס אני רואה דברים שממלאים זמן בהייה והתכרבלות על הספה, או דברים טובים ב VOD.
אה, התחיל קאסל ביס. אני אפילו לא זוכרת אם ראיתי או לא.

זין אווירת לחץ.
שאחרים ילחצו.
אתה תהיה קול.

אתה חכם.
אתה יודע את החומר.
קטן עליך.
וכל הלחוצים האלה הם אנשים קטנים ומיותרים שצריך להצביע עליהם ולצחוק.
אתה משגשג במקומות שאחרים נלחצים וקופאים.
זאת הולכת להיות תקופת המבחנים המוצלחת ביותר שהייתה לך עד כה!

Jimmy Kane

New member
חח תודה!

תקופת מבחנים השלישית מתוך השישה
מקווה שהבאות יהיו עוד יותר מוצלחות

Jimmy Kane

New member
הוא הסתיים ביום חמישי

המבחנים מתחילים מיום שלישי
שיעברו כבר הימים ההם

סופ"ש

שאלת השבוע -
מאמינים באסטרולוגיה? פעם קראתם משהו על המזל שלכם וזה התברר כנכון? בגיל הנעורים מאוד האמנתי, לא יודעת למה.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: חזרנו לשגרה אחרי חופש של שבועיים

דבר פחות טוב שקרה השבוע: שונאת אנשים גאוותניים שלא מסוגלים להודות שהם טעו ומשליכים את האשמה מהם והלאה או מתעלמים ממנה....ואת הבירוקרטיה הישראלית ולכן עוד אין לי את התשובה לה אני מחכה.

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): רק תוכניות של ילדים

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): הפסקול של פורזן שולט !!!#$%^

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): הארי פוטר 5, זה הספר הכי פחות אהוב עלי בסדרה, למרות שיש בו כמה קטעים מצויינים, מתה על אומבריג'

מה קניתי השבוע: פסטה ברילה נ"ג. כלכך טעים

תוכנית לשבוע הבא: לאפות ולבשל

תמונת השבוע:

Macphista

New member
אני חושבת שקראתי פעם מחקר כלשהו

ואני כבר לא זוכרת איפה פורסם או את הפרטים המדוייקים, שמצא כי אחוז מאוד גבוה מבני האדם לא מסוגלים להודות באמת ובתמים שהם טעו ולא מסוגלים לקחת על עצמם אחריות מלאה על כשלון. מספר ממש גבוה באזור ה- 85%-90%.
זה מכליל גם את האנשים שלכאורה יגידו לבוס שלהם- כן טעיתי, אתה צודק- אבל מאחורי הגב ימשיכו להגיד לעצמם שהם צדקו ולהאשים אחרים.

בכל מקרה, בבירוקרטיה הישראלית... ברוב המקרים אם צועקים מספיק חזק דברים מסתדרים... אבל גם אפשר להסתדר בלי צעקות, רק יקח קצת יותר זמן.
בהצלחה...

......

אני לא צועקת, כי יש בנינו הפרש של 10 שעות, ואני די עייפה בשעה 1 בלילה, השעה בה מגיעים לעבודה האנשים שאני צריכה.... חוץ מזה שאני הכי לא ישראלית שיש, לא צועקת. גם שגרנו בארץ לא צעקתי או דחפתי בתור או איימתי.....
אבל עזרו לי לנסח מכתבים מאוד כועסים, ואני מקווה באמת שהעיניין יפתר תוך כמה שבועות, זה די מעכב אותי......

זה משהו באמת מתסכל

לראות אנשים שצועקים והם מקבלים כל מה שהם רוצים,
אני גם לא צועקת, לרוב חיוך ואדיבות עוזרים, אבל יש פעמים שאני יודעת שאם הייתי צועקת הייתי מצליחה לעקוף בירוקרטיה מעצבנת (דברים שאני יודעת שאני זכאית להם), אבל....אין מה לעשות.

בהצלחה!!!!

למעלה