סיכום שבוע

זה מתסכל מאוד

בעיקר כי אני לא בארץ.
היום למשל קיבלתי מכתב שכל האחריות על המצב מוטלת עלי, וברור לחלוטין שלא קראו את המכתב שלי, אלא סתם ענו משהו כסת"ח.
אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות מול הגוף האטום שאני מתמודדת איתו. אני מאוד מיואשת ומתוסכלת

אם זה משהו שקשור בביטוח לאומי

אני אשמח לנסות לעזור, ובעצם כל גוף אשמח לנסות לעזור.

תודה מקסימה

זו האוניברסיטה הפתוחה.
יש לי כבר המון עזרה, גם מבפנים אבל זה כנראה הכל לשווא <אייקון של תלישת שיערות מרוב יאוש>

Macphista

New member
הפתוחה?

את מנסה לסגור תואר ולא מאשרים לך בגלל פרק זמן ארוך מדי? או טענה מטופשת אחרת?

בכל מקרה- אנשי מנהל- לנדנד לנדנד לנדנד

בין היתר

השבועות האחרונים היו ממש לחוצים, מבטיחה שאני אעדכן שהכל ירגיע ויסתיים

shirush3

New member
בירוקרטיה ישראלית זה מסתכל

בהצלחה

אני מתה לראות את פרוזן ובארץ מקרינים רק מדובב

shirush3

New member

מאמינים באסטרולוגיה? פעם קראתם משהו על המזל שלכם וזה התברר כנכון? כן ולא. זה משעשע אותי ויוצא לי לקרוא מידיי פעם (בעצם פעם אחרונה שקראתי הייתה לפני כמה שנים) היו דברים שהיו נכונים והיו דברים שלא היו קשורים לעולם

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:שהגיע הסופשבוע. הביאו לנו מהעבודה פירות יבשבים

דבר פחות טוב שקרה השבוע: לקוחות זה עם מוצץ אנרגיה! ולקוחות+נהלים שמסבכים את החיים = אהעאהעאע אין לי כוח
אתמול בלילה רציתי לשים לק כחול כהה ובשניה שהחזקתי את הבקבוק הוא נשפל ונשבר לי

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): קאסל, קומיוניטי והאישה הטובה

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): את השעון מעורר
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):סיימתי את lone wolf שהיה מעניין והתחלתי את stay close של קובן וגם סיימתי והתחלתי ספרים מסדרת ספרים של בית הלילה (מאלה שמוחקים תאים במוח כשקוראים אותם
)
מה קניתי השבוע: כסף, תשאר בבנק

תוכנית לשבוע הבא: לעבור את ראשון/שני בשלום
תמונת השבוע: -

Macphista

New member
נשפל= נפל ונשפך

האקדמיה ללשון עברית מודה לך על תרומתך

מבאס עם הלק, בעיקר לנקות אותו

אני מתגעגעת למתנות של הבנק

היום אני אראה האישה הטובה ופל"ל, אתמול ראיתי טין וולף - היה ממש טוב!

shirush3

New member
אמא ניקתה את הלק

כאילו הייתי בשוק ופשוט צעקתי "אמממממממממממממממאאאאאאאאא אמאמאמאמאמאמאאאאאאאאאאאא בואייייי אמאמאמאמאמאאאאאאאאאאאא" והיא נבהלה וראתה מה קרה אז היא רצתה לנקות את זה בזמן שעמדתי בשוק והתאבלתי על הלק

המתנות של הבנק נחמדות, במיוחד כשהן מגיעות אחרי יום שקרעת את עצמך בעבודה

שכחתי בכלל שהיה פלל, מה חשבת?

YYY לק שנשפך זה מכה

אני תמיד כל כך זהירה כאן שאני מורחת לך, רק המחשבה על להוציא לק מהשטיח גורמת לי להיות זהירה פי 8.....

לפלל

אני חושבת שזה ששכחת שהיה אומר הכל, היה פרק משעמם,
פרק פרידה מכיילב לסדרה המעפנה שלו, אני מחכה כבר שיבטלו אותה כדי שיחזור, כי הוא והאנה חייבים להיות ביחד.
אמילי והחברה שלה משעממות.
ספנסר וטובי חמודים אבל הסיפור עם האמא שלו נמרח, כאילו די, הבנו, או שתקשרו את זה ל A או לאליסון או שנסגרו את זה.
הדבר היחיד שהיה מעניין קצת זה עזרא ומונה, יותר נכון כל הדברים שלא נאמרו בשיחה בניהם.
בקיצור, 45 דק' של כלום

shirush3

New member

רציתי לזרוק משהו על כיילב. עלילה מטומטמת. בע! שיבטלו את רייבנסווד.
אני מקווה שפרק הבא יתחיל להיות קצת יותר מעניין.
מרחו רצח את ספנסר וטובי

עונה באיחור

שאלת השבוע -
מאמינים באסטרולוגיה? פעם קראתם משהו על המזל שלכם וזה התברר כנכון?
אני מאמינה בבסיס של המזלות, שלכל מזל יש תכונות בסיסיות זהות (כמו שמזל סרטן הם אנשים ביתיים ואוהבי בית ומשפחה, שמזל שור הם עקשנים בטירוף ואריה שתלטנים וכו'....) אבל שעל הבסיס הזה נבנה אופי, בית, נסיבות, נסיון חיים, ובגלל זה אני פחות מאמינה באסטרולוגיה.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:
הקטנה מדהימה אותי בהבחנות שלה, דיברנו על אריאל שרון, הסברתי לה מי הוא היה וכמה שאהבתי אותו, אז היא זאלה אם הוא היה מבוגר, ואם היו לו ילדים, אז אמרתי לה שכן, אז היא היא אמרה לי שזה טוב שהוא היה מבוגר, כי הוא הספיק הרבה ואם יש לו ילדים אז אולי הם ימשיכו את דרכו (במילים האלה
).
וגם ספרטקוס
סיימתי אתמול עונה ראשונה, הסדרה הזו מדהימה, היא בולעת אותי, היא לא צפוייה, והכי אני מכינה עצמי לרגע העצוב.
שירן - הוא יהיה בעונה 2?

דבר פחות טוב שקרה השבוע:
הצוואר נתפס לי, חזרתי עכשיו הביתה כי צד שמאל התבטל לגמרי, מקווה שיעבור מהר, שמתי משחה וצעיף וכרית חימום.
וגם המוות של אריאל שרון, אני אישית מאוד אהבתי אותו, אני חושבת שהוא היה מנהיג אמיץ וישר ואומנם הרבה לא חשבו כמוהו אבל אי אפשר להגיד שהוא לא היה אדם ישר שחשב רק על טובת מדינת ישראל לפני המניעים האישיים שלו.
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
ספרטקוס ספרטקוס ספרטקוס - מי שלא ראה - שיראה!!! סדרה מדהימה.
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):

מה קניתי השבוע:
מים לאוטו?

תוכנית לשבוע הבא:
תעודות של כיתה א'
אני כ"כ מתרגשת.

תמונת השבוע:

Macphista

New member
כיתה א'!!!!!

איזה כיף!
יו, זמן טס.
בעצם כשהבת שלך נולדה אריק כבר היה בתרדמת. זמן טס.
אנקדוטת אריק שלי- כשהגעתי לניו זילנד היה זה 12.1.06, ואריק נכנס לתרדמת איזה עשרה ימים קודם, משהו כזה. ירדתי מהמטוס, נסעתי במיניבוס משדה התעופה למרכז אוקלנד בתקווה שאצליח למצוא את האכסניה שלי בקלות (כי הצילו! מה אני עושה אלפי קילומטים מהבית?!) ובדרך הנוסעים האחרים התחילו לקשקש, מי, מאיפה, כמה זמן, בלה בלה בלה, ואז אמרתי שאני מישראל. מיידית השיחה השתנתה ומוקדה הפך לאריק שרון. שאלו אותי מה המצב שלו, כמה זה עצוב, מה יקרה עכשיו, זרקו כל מיני פריטים ביוגרפיים מחייו לחלל המיניבוס שלא הכרתי בכלל. ואני הייתי המומה. אני כל כך רחוקה מהארץ, ואנשים ממדינות שונות בגילאים שונים שואלים אותי על רוה"מ כשבכלל לא חשבתי שהם יודעים שקיימת מדינה כזו! עד לשם הוא הגיע!
זה הדהים אותי.

בכל מקרה, אני מזל טלה, זה אומר שאני תמיד הופכת סיפורים של אנשים אחרים לטריגר עבור השמעת הסיפורים שלי?

יש לך יצאות שהורגות אותי!!

אהבתי את הסיפור, איך זה מחמם את הלב לשמוע שמכירים בקצה השני של העולם, בכלל נראה לי הזוי כיף לעמוד שם ולשמוע אותם.

ושכחתי לשאול אותך, כתבת שאת עדיין מחפשת עבודה, לא אמרת שמצאת משהו לא מזמן? מה קרה עם זה?

למעלה