סיכום שבוע

אני גם לא אוהבת סדרות תקופתיות

אבל היא ממש ממש טובה, אני ממליצה לך בחום לתת לה צ'אנס.

Macphista

New member
מזל טוב על ההסמכה! ותנחומי על האוטו...

מה זה אומר בדיוק ההסמכה?
יש העלאה בשכר?

כן!! עוד 2 ש"ח לשעה
הגיע הזמן

קרה לנו לפני הרבה שנים

זה באמת כואב בכיס, אבל כמובן פרסנו למיליון תשלומים. מקווה שלא באמת הלך המנוע וזו בעיה אחרת וזולה יותר

הבנתי מהסביבה שברגע שיש "טחינה" בשמן

זה כנראה הראש מנוע.
אבל בדיוק, אני אשלם כמה שאוכל במזומן והשאר ב 700 תשלומים.

shirush3

New member
מזל טוב על ההסכמה

כמו שמק אמרה, מה זה אומר?

מבאס עם האוטו
מקווה שלא יהיה נורא כ"כ

בעיקרון, אנחנו 60 איש במחלקה

כל כמה חודשים נפתח קורס והם בוחרים את מי לשלוח,
יוצאים לקורס, לומדים דברים חדשים ואז חוזרים וצריכים לעבור הסמכה.
נגיד, תחשבו על כל המכונות שאתם מכירים מהשדה, אז יוצאים לקורס כדי ללמוד איך לעבוד עליהם (כל מכונה זה קורס שונה כמובן) ואז חוזרים ורוצים לראות שהבנו, שלא נעשה שטויות ואז מוסמכים.
זה הקורס היחיד שמעניק תוספת קטנה לשכר.

ותודה, מבטיחה לעדכן שאני אשמע את הסכום הסופי.

סכמ"ש

שאלת השבוע -
טבעונים/צמחוניים? אם כן זה מטעמי אידאולוגיה או בריאות? אם לא אתם מקפידים לא לאכול/לשתות דברים מסוימים? לא צימחונים ולא טבעונים. אנחנו צליאקים ולכן אוכלים הכל נטול גלוטן

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: רשמתי את הקטנה שלי לבית ספר יסודי. בארה"ב גן חובה הוא חלק מבית הספר היסודי, ושנה הבאה היא תהיה בגן חובה!!

דבר פחות טוב שקרה השבוע: לא סיימתי את כל המטלות שהצבתי לעצמי. עדיין שונאת בירוקטריה ישראלית, צדקנות והתעקשות פאטתית על דברים שכבר הוכחו כלא נכונים

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): ראיתי עם בכותי את ההסרט הארי פוטר ואבן החכמים. חצי מהסרט כמובן הסתכלתי עליה, נהנת מהתגובות שלה.

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): משום מה כל פעם שהדלקת את הרדיו השיר המעצבן של אביצ'י ניגן....

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): הארי פוטר ואוצרות המוות. אני כבר ברבע האחרון של הספר, ולמרות שאני מכירה את רוב הספר בע"פ אני קוראת לאט לאט כדי שלא יגמר.

מה קניתי השבוע: גרביונים לבנות, וחולצות ארוכות בשבילי

תוכנית לשבוע הבא: למצוא pet sitter לחתולים שלנו

תמונת השבוע

למה אתם צריכים? אתם באים לארץ?

אני נורא רוצה להראות לזואי סרטים קצת של יותר גדולים, כמו איטי, אבל זה הבאסה עם השפה, היא לא תהנה עם אני אסביר לה כל משפט והדיבוב פשוט נוראי. ניסינו לראות ככה את "צ'ארלי בממלכת השוקולד", היא נהנתה אבל יכלה להנות יותר.
היא מאוד רוצה ללמוד חוג אנגלית, לצערי אין משהו כזה לילדים.

כולכם לא יכולים לאכול גלוטן? אוי זה הסיוט הכי גדול שלי, אבל מזל שבשנים האחרונות יש הרבה אלטרנטיבות.

אז ככה

אסור לנו לאכול גלוטן כי יש לי ולגדולה צליאק. גלוטן=רעל עבורנו, כי נהיה חולות אם ניחשף, אפילו ברמת הפירור. זה ממש לא נורא כמו שזה נשמע, כי היום יש כל כך הרבה תחליפים לגלוטן, בעיקר כאן. גלוטן דרך אגב זה לא פחמימות, בניגוד למה שהרבה אנשים חושבים, זה חלבון שנמצא בתוך דגן שגורם נזק למעי הדק של אנשים שחולים בצליאק. ואנחנו אוכלים הכל, פסטה, עוגות, פיצות, חטיפים, פשוט לא מתשמשים דגנים שיש בהם גלוטן

כן, אנחנו מגיעים בפסח.

ET זה סרט נפלא, תודה שהזכרת לי, אני אחפש אותו בספרייה. את ממש לא חייבת חוג אנגלית, פשוט תראי לה תוכניות ותשמיעי לה מוזיקה באנגלית, לאט לאט היא תבין.

עונה

שאלת השבוע -
טבעונים/צמחוניים? אם כן זה מטעמי אידאולוגיה או בריאות? אם לא אתם מקפידים לא לאכול/לשתות דברים מסוימים?
נאופ...

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: שומדבר מעניין
דבר פחות טוב שקרה השבוע: באחד משיעורים שלי יש לנו משימה שצריכים לצלם מישהו בשביל מגזין אבל יש מלא מגבלות כמו שזה לא יכול להיות קרוב משפחה, חברים, חברים של המשפחה וכד'... לא יכול להיות מישהו מכל אונ' שהיא... ובתאכלס זה קשה למצוא מישהו!
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): Intelligence, יומנה של קארי, ימי חיינו (למרות שאני לא מרוצה עם מה שהולך... אני קצת מאחור), היפים והאמיצים, PLL, הוחלפו בלידתן, מליסה וג'ואי, בייבי דדי, chicago pd, נאשוויל, חץ, tomorrow people, נקמה, בגידה, FOSTERS, הארט אוף דיקסי, ריוונסווד, agents of shield...
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): hurricane- Midnight Cinema (Thriving Ivory)
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): כלום
מה קניתי השבוע: נאדה
תוכנית לשבוע הבא: לימודים...

תמונת השבוע: אין

Macphista

New member
הנה רעיון...

לכי לסט של OUAT תצלמי את השחקנים, צוות העובדים, המאפרים, התאורנים, מנקי הזבל, המעריצים שמצלמים אותם, תעלי הכל לכאן ואנחנו נבחר לך את התמונה המתאימה ביותר.

ממתינה לתמונות.

למעלה