סיכום שבוע

איך ה"אנשי המחר"?

וגם איך שיקגו פי די? ממליצה?
אתמול ראיתי את האחרון של הארט אוף דיקסי, קצת מתחיל לעייף אותי, לא קורה שם כלום, או שתוותר על וויד או שיקרה בניהם משהו כבר.
ולמון בטח יצאה לחופשת לידה, זה כבר היה הזוי איך ניסו להסתיר לה את הבטן ולא הצליחו.

שתי הסדרות טובות...

אני נהנת במיוחד משיקגו פי די... זה לא הזאנר הרגיל שאני רואה אבל אני נהנת... זה מותח לאללה! והיו רק 2 פרקים...

אני בטוחה שוויד וזואי יהיו בסופו של דבר ביחד שוב...

shirush3

New member

טבעונים/צמחוניים? אם כן זה מטעמי אידאולוגיה או בריאות? אם לא אתם מקפידים לא לאכול/לשתות דברים מסוימים?
לא צמחונית ומעולם לא שקלתי את האופציה להיות צמחונית

אני משתדלת להתרחק מלחם כמה שאני יכולה

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: הגיעו ספרי הלימוד - אפשר להתחיל ללמוד

דבר פחות טוב שקרה השבוע: עבודה דה דה דה דה. אני חייבת להפסיק לקחת דברים קשה

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):קאסל
והאישה הטובה

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):גלגל"צ
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):המשכתי עם הספרים האחרונים שיש לי בסדרה של בית הלילה (אני בספק אם אני אמשיך לשאר הסדרה, אבל אין לדעת
), המשכתי את stay close ונגעתי אחרי יותר משנה בcity of fallen angles

מה קניתי השבוע: -

תוכנית לשבוע הבא: לשתות מים

תמונת השבוע: -

לחם ובכלל פחמימות זו החולשה הכי גדולה שלי

תספרי על הלימודים, מה את לומדת?

מה קרה בעבודה? הכל בסדר?

shirush3

New member
חולשה מטורפת

אני מתחילה ללמוד במרץ ואחרי 34873298472384 פעם ששיניתי את הדעה שלי בסוף החלטתי להתחיל עם כלכלה ולראות לאן זה יתקדם (99% שאני אעשה את זה דו חוגי עם ביולוגיה כי ממש קשה לי לוותר על זה
)

מבחינת העבודה - |החפירה|
יש איתי בקופה עובדת בנק שעובדת 40 שנה ואין לה כבר כוח לכלום. מהבחינה של העבודה היא דיי מחפפת בנהלים והיא מהאנשים שבוכים כל הזמן שהם עושים הכל ושאין להם טעויות ושהם טובים ובלה בלה בלה
במציאות, היא רוב היום עם שלט של סגור, יורדת על המנהל שלי ומחממת אותו על נושאים מסויימים.
המנהל שלי הוא פקיד שקיבל תפקיד ניהולי של הקופות אחרי המנהל הקודם עזב בפתאומיות (ברח ברגע שהציעו פרישה מוקדמת
) והוא איש מאוד מאוד מאוד לחוץ. מהאלה שאומרים להם משהו והוא נכנס מאוזן אחת ויוצא מהשניה ובגלל זה צריך לנדנד לו מלא פעמים כשצריכים ממנו משהו.
מעליו יש את המנהלת שאחראית על כל המחלקה שלי.
אחת הבעיות הגדולות שלי שם זה שהמנהלת שאחראית על הכל רוצה שאני אלמד מלא דברים שלא קשורים לקופות (אני ממש בעד ללמוד) ואז נוצר מצד שהיא נותנת לי לעשות דברים והמנהל הישיר שלי לא רוצה שאני אעשה אותם אז במקום להגיד לה את זה הוא אומר את זה לי ואז אם אני מקשיבה לו ההיא באה אלי...
נגיד השבוע, המנהלת נתנה לי לעשות משהו ובאותו רגע לא היו לקוחות ולא הייתה עבודה וזה לא היה הרבה אז התחלתי לעשות את מה שהיא נתנה לי. המנהל שלי ראה את זה וצעק עלי שאני אפסיק
(הפסקתי ואחרי שהוא הלך המשכתי
)
בקיצור, אני איכשהו נכנסת שם באמצע ואני מרגישה כאילו אני בגן ילדים
כאילו מבחינת אנשים כולם אנשים טובים ויש רגעים שהכל הולך כמו שצריך, אבל הם עושים לי כאב ראש

הבעיה השניה אצלנו היא כוח אדם
בד"כ אנחנו 3 ביחד עם עובדת כ"א שהיא קבועה אצלנו(ממש לא בא לי שהיא תעזוב כשתגמר לה התקופה של ה9 חודשים
)
יש תאריכים שאנחנו צריכים להיות 4 אז אנחנו מזמינים מראש מהחברה של הכ"א. בזמן האחרון עושה רושם שהכ"א שם עלינו פס.
בשבועות האחרונים לא רק שלא היינו 4 כי לא היה את מי לשלוח, היו ימים שעבדנו פאקינג 2! לעבוד 2 בתאריכים של משכורות זה מתיש

|סחפירה|
יש עוד מלא דברים שמתנהלים שם לא כמו שהם צריכים, אבל חפרתי מספיק

בסה"כ אני מאוד אוהבת את העבודה, אבל הגן ילדים והבלאגן מתישים אותי

אז קודם כל באמת בהצלחה בלימודים

איפה תלמדי?

לגבי העבודה
אני כ"כ מכירה את זה, 3 שנים היינו עדים למאבק ארוך ארוך בין מנהלי המחלקה העיסקית למנהלי המחלקה הפרטית, זה היה נורא ומכוער ומלוכלך, שנאתי את זה.

בהתחלה ניסיתי להשאר ניטרלית ולא לבחור צד, אבל עם הזמן זה לא עבד ונאלצתי לבחור, במובן שבחרתי בצד הפרטי שבו עבדתי.
אני מקווה בשבילך שלא יכניסו אותך למאבקים האלה, זה טוב איך שאת פועלת!! בהצלחה עם זה.

Shiri from the block

Active member
עונהההההההה שאלת השבוע -
טבעונים/צמחוניים? אם כן זה מטעמי אידאולוגיה או בריאות? אם לא אתם מקפידים לא לאכול/לשתות דברים מסוימים?
אני לצערי בשרית, אבל אני מנסה לשאוף לדרך הטבעונות.
בעיקר כי נמאס לי ממוצרי חלב
שלא עושים לי כל כך טוב... וגם כי מתפרסמים יותר ויותר מאמרים שחלב מסרטן ופוגע בגוף יותר מאשר עוזר.
ובשר.. בגלל אידיאולוגיה. הפייסבוק השפיע עלי

אני מתה על חיות, ממש אוהבת אותם. וכואב לי עם המחשבה שאני גם אוכלת אותם
אני כבר לא מסתכלת עליהם בתור אוכל טעים אלא בתור חיה שפעם נשמה והרגו אותה כדי שהיא תיהיה לי בצלחת והמחשבה הזאת משגעת אותי כבר..
אז ירדתי לבשר/עוף פעם בשבוע כשאני חוזרת בסופש למשפחה.. אבל יש לי עדיין נפילות פה ושם באמצע שבוע.
מקווה שאני אפסיק לגמרי בשנה הקרובה

הדרך של הטבעונות נראית לי יותר ויותר כהדרך הנכונה מבחינה בריאותית ותזונתית.
מבחינת שתיה, קולה זה משהו שאני לעולםםםםם לא אפסיק לשתות.
אני עכשיו שותה קולה זירו אבל בשביל להרזות, וגם כי יש לנו קצת היסטוריה של סכרת במשפחה אז אני כבר מפחדת ממה שיהיה בעתיד |:
אבל יחסית לזה שאני לא אוכלת כל כך דברים מתוקים אחרים, אני מרשה לעצמי גם קולה רגילה בלי להרגיש רע עם עצמי

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: יש לי ארון!!!!!!!!!!!
האחים שלי באו לעזור לי להרכיב את הארון ביום חמישי, ישבנו על זה איזה 4 שעות
אבל היה כיף והזמנו גם פיצה

דבר פחות טוב שקרה השבוע: עבודה. הבוסית שלי מטריפה אותי.

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
באפייייייי, כמעת אנושי, היפה והחיה, איך פגשתי את אמא ופאמילי גאי.
מחכה ליומני הערפד שיחזור כברררררררררר!!!!!!!!!!!!
וסרט ראיתי אתמול שלושת המוסקיטרים בהוט, היה חביב בהחלט!
האא וגם ראיתי היומן פעמיים חח, יום חמישי לבד ובכיתי איזה חצי שעה כמו מטורפת מהסוף חח וביום שבת עם אמא ואחותי ושם כבר פחות בכיתי כי פדיחה

איזה סרט מדהים אני לא יכולה איתו

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): עדיין בעיקר האלבום של גאגא ובריטני האחרונים.

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): קניתי מגזין של בריטני מדיזינגוף סנטר. מושלמת שלי

מה קניתי השבוע: כלוםםםםםםם. צריך לקצץ כמה שאפשררר

תוכנית לשבוע הבא: כלום בנתיים.

תמונת השבוע: אני בעבודה ואין לי כוח חח

אנחנו חבורה של קרניבורים

איפה את בבאפי?

פעם הייתי מחכה ליומני הערפד, היום כבר פחות, משהו שם לא זורם כמו פעם.
למרות שעכשיו שום סדרה לא מעניינת אותי, כל מה שאני רוצה זה ספרטקוס, אלוהי הזירה נהדר! קודם כל זה סידר לי את כל מה שלא הבנתי מנקמה חח, וגם נתן לי זמן להתרגל לעובדה שאנדי לא שם, "כאילו הוא עדיין חי", פחות אהבתי את התפתחות בנקמה, אני מקווה שזה ישתנה.
השבוע מישהו מהעבודה רצה לעצבן אותי כי עיצבנתי אותו, אז הוא אמר לי "את יודעת שספרטקוס מת" ואני כזה
מה???? אז הוא אמר לי "לא, סתם, התכוונתי לשחקן" אבל נראה לי שהוא שיקר וחיפש איך לצאת מזה, ואני מזה יהרוג אותו אם הןא באמת ימות בסוף (אל תגלי לי).

Shiri from the block

Active member
חחחחחח נו זה מזכיר את מה שהיה פה בפורום שעוד אמרתי לך "אנדי מת" ואת דחפת את זה על ספרטקוס עצמו חחח
אז זהו, שאני ראיתי את אלוהי הזירה כשאנדי עוד היה חי אז לא היה צריך להתרגל לשום דבר... ובמקום זה כל נקמה אני רק מדמיינת איך זה היה נראה אם אנדי היה שם

רק בעונה השלישית והאחרונה איכשו הצלחתי להתרגל לליאם, אבל הוא ממש ממש ממש לא ברמה של אנדי ברמות. והקטע הוא שהוא מודה לזה.. מה שגרם לי לחבב אותו קצת יותר.
בכל הטוויטר שלו, ובכל הזדמנות הוא רק הזכיר עד כמה הוא בעצמו אהב את אנדי והיה מעריץ של הסדרה לפני שליהקו אותו וכל הזמן אמר שהלוואי ואנדי היה שם במקומו... אז גרם לי להעריך אותו קצת.

אני סיימתי פרק 11 בבאפי. שהתעללו באנג'ל המתוקי שלי

והפרק כריסמס הזה שג'ולס התחרפנה והיה את הנזל וגרטל חחחחחח לא כמו בוואנס

וזהו.. קצת שיעמם אותי הפרקים לאחרונה אבל סהר חופר לי על ווסלי אז נראה אם הוא יהיה מעניין כמו שסהר טוען..

למעלה