סיכום שבוע

סיכום שבוע

שאלת השבוע - עכשיו כשהעונה הסתיימה לרובכם, מה אתם הולכים לראות בקיץ?

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:
דבר פחות טוב שקרה השבוע:
ציון לפרק השבוע של OUAT:
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
מה קניתי השבוע:
תוכנית לשבוע הבא:
תמונת השבוע:

שאלת השבוע על הסדרה: השבוע אין עקב סיום עונה

Macphista

New member
טרללה

אני צריכה להשלים את העונה השנייה של אלמנטרי. ו... אני שוקלת להתחיל לראות את דוקטור הו. לא יודעת אם אתחיל עוד משהו חדש... נחייה ונראה...
אה! האח הגדול התחיל! נפלא. פאן טיים לכל המשפחה.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: אני לא יודעת אם זה באמת טוב. קיבלתי הזמנה לטקס חלוקת התעודות של התואר. קיבלתי אישור על כך שסיימתי את התואר בהצטיינות וזה גם יהיה כתוב על התעודה. אני לא יודעת למה זה באמת טוב. אני לא מתכוונת ללכת לטקס וביקשתי שישלחו לי את התעודה בדואר. וגם הסיום בהצטיינות הזה לא באמת תורם לשום דבר כפי שהליך חיפוש העבודה הארוך שהיה לי לימד אותי.

דבר פחות טוב שקרה השבוע: גברים שוביניסטים, מצ'ואיסטים שלא רואים דבר מלבד עצמם והצרכים שלהם. בעעעע אחד גדול.

ציון לפרק השבוע של OUAT: 9.5 באמת היה סיום נחמד ונהנתי. מלבד... אתם כבר יודעים.

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): משחקי הכס, האנטומיה של גריי, קאסל, וואנס, הרשימה השחורה.

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): את השיר הנפלא הזה- https://www.youtube.com/watch?v=zIPm0aNHC6s
(תגידו שאחד מרקדני הרקע לא מזכירים להם את עברי לידר...) הו, למה לא עושים קדם אירוויזיון בימינו?

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): ובכן...
אני קוראת את פרנהייט 451 של ריי ברדבורי. מצד אחד אני מאוד שמחה לקרוא ספר ששמעתי עליו כל כך הרבה והפך להיות מאסט ברשימת הקריאה שלי. מצד שני... למרות שאני מבינה למה הוא חשוב כל כך, אני לא מתה על התרגום. אני רק בעמוד 40, אני מקווה שזה יזרום טוב יותר בהמשך.
אולי בעצם חוסר הזרימה מכוונת כי אני באמת עוצרת הרבה כדי לחשוב. בגדול- מדובר על חברה בה כבאים הם אנשים ששורפים ספרים כי קריאה היא מחוץ לחוק וכשמגיעה התראה על ספרים בבתים של אנשים הכבאים מוזעקים לשרוף הכל. אנשים מתאבדים כל הזמן ומחיים אותם בשניות בעזרת לכאורה פרמדיקים שיותר נראים כמו צוות ניקוי. באופן כללי- חברה שלא נהוג לחשוב בה.
מה שמביא אותי לנושא הבא:

אז יש איש בעבודה שקורא ישראל היום. ובשבוע שעבר כבר התחלנו לדבר על זה... אבל... לא אמרתי את דעתי המלאה כי... זה מקום עבודה חדש ואני אמורה להיות נחמדה לכולם ושכולם יחבבו אותי ו... כשאני מתחילה לדבר על ישראל היום... אני מאבדת את קור הרוח שלי, או את התקווה לעתיד האנושות, או לחברה שיוויונית, או למדינה מתוקנת, או למחשבה שלאנשים כן יש בינה והם מזהים בולשיט.... בכל מקרה, לפני כמה ימים נפגשתי בכתבה על כל מה שלא בסדר בישראל היום (בקצרה, העובדה שהוא עיתון שמשרת מטרה של אדם אחד (לא מפלגה, לא אידיאולוגיה כלשהי, פשוט אדם, אחד) והשילוב של שירות אדם אחד והעובדה שהיא חינמי מה שמחזק את מקומו בקרב שכבות שבדר"כ לא משקיעות ברכישת עיתון, או שלא אכפת להן מה בדיוק כתוב בעיתון או איך הוא כתוב ולוקחים אותו כי הוא חינם ובכך העיתון דוחק את העיתונים האחרים שמשרתים אידיאולוגיה אחרת (בניגוד לשירות אדם אחד בלבד) או כאלה שמתיימרים להיות אובייקטיבים ובכך נפגם הידע שיש ברשות הציבור והבחירות שהוא לכאורה עושה בעזרת החלטות לכאורה חופשיות על בסיס הידע המועבר- ובמילים אחרות- פגיעה ישירה בדמוקרטיה.
בקיצור- התייעצתי עם חברות האם לשלוח לו את הכתבה והם הניאו אותי מלעשות זאת במטרה לשמור על יחסי עבודה/ידידות עבודתית תקינים.
מסתבר שאין מקום במקום עבודה לדיונים על סוגיות חברתיות.

מה קניתי השבוע: קיבלתי תלוש מהשופרסל לקבלת ספר חינם בסטימצקי. הגעתי רק היום ביום האחרון של המבצע ואת כל הספרים השווים הכלולים במבצע לקחו אז הימרתי מבין הספרים הנותרים ולקחתי את "עשתונות" של אופיר טושה גפלה. לא קראתי שום דבר שלו בעבר. נראה איך זה יהיה.

תוכנית לשבוע הבא: יש ערב גיבוש מהעבודה. אני מקווה שיהיה נחמד. אני עוד בקושי מכירה אנשים וזו הזדמנות טובה. אדאג לא לדבר על ישראל היום.

תמונת השבוע: זה ממש הצחיק אותי...

שאלת השבוע על הסדרה: השבוע אין עקב סיום עונה
אתה יכול לשאול אותנו מה דעתנו על הבחורה שזכתה באירוויזון.

טוב... קצת חפרתי פה...

תמשיכי לראות אלמנטרי

העונה ממש טובה, תכף העונה הזאת גם מסתיימת..
ולפחות סיימת את התואר בהצטיינות... כל הכבוד

לא ידעתי מה לשאול השבוע על הסדרה מאחר והעונה הסתיימה ולא רציתי שזה יתנגש עם ספוילרים בהנחה שיש תגובות טובות מאוד על הפרקים האחרונים...

Shiri from the block

Active member
לגבי ישראל היום אז זה בסדר שתיהיה עיתונות שמאלנית (ערוץ 22, ידיעות אחרונות) אבל אסור שיהיה עיתון ימני?
ואז מה עם הוא חינמאי.. יש מלא חדשות באינטרנט מעיתון הארץ וynet שהם חינאמים והשמאלנים יכולים להנות מזה כמה שבא להם..

Macphista

New member
ישראל היום הוא לא עיתון מפלגתי

והוא לא עיתון של הימין. הוא עיתון שמשרת אדם אחד.
עיתון שמשרת אדם אחד והינו חינאמי ודוחק עיתונים אחרים (ששייכים לקשת רחבה של אידיאולוגיות) פוגע בדמוקרטיה מהסיבה שכתבתי מעלה.
בכלל לא דיברתי כאן על ימין שמאל.
אני מניחה שבגלל זה אמרו לי לא להעלות את הנושא בעבודה, כי זה מה שאנשים מבינים ומיד מתלהמים עם המשפט הכל כך לא נכון "התקשורת שמאלנית".
את מוזמנת לקרוא מדי פעם את העין השביעית או ביקורות ומחקרי תקשורת ולהיחשף לביקורות על תקשורת ועיתונאות ולהבין שבין ערוץ 22 וידיעות האחרונות לבין השמאל התהום עמוקה.
אבל זו לא הייתה הסוגיה כאן.

סכמ"ש

שאלת השבוע - עכשיו כשהעונה הסתיימה לרובכם, מה אתם הולכים לראות בקיץ? אני נהנת מאנטומיה של גריי, אני באמצע העונה השנייה, זה פשוט תענוג צרוף. כתום זה השחור החדש יצא עוד כמה שבועות, אני די בטוחה שאני אסיים את הסדרה תוך 3 ימים...... אני חושבת שאני אשלים את הסדרות שלא ראיתי במהלך השנה סקנדל ונקמה

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: עקרתי את כל הצמחים הנבולים בגינה הקדמית, ושתלתי המון צמחים עמידים בשרב ובצורת.

דבר פחות טוב שקרה השבוע: 39 מעלות באמצע מאי.....

ציון לפרק השבוע של OUAT: שבע. לא אהבתי את עיניין מריאן ואלסה

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): RIO 2 סרט בינוני ומטה, אי אפשר להשוות לראשון בשום צורה.

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): ביום רביעי בדרך לבית הספר שמענו את let it go ברדיו (כי בבית לא שומעים את זה יותר), כמובן שכולנו שרנו מכל הלב ועשינו תנועות ידיים....

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): http://www.huffingtonpost.com/2014/05/14/embrace-taryn-brumfitt_n_5318178.html
מה שעיניין אותי בכתבה, זה שהאישה בכתבה הבינה שאך שהיא מרגישה לגבי הגוף שלה לא קשור למראה החיצוני שלה.....

מה קניתי השבוע: בגדי ים לכולם

תוכנית לשבוע הבא: לא למות מחום....

תמונת השבוע:

Macphista

New member
אני מבולבלת...

אם את רק בעונה השנייה של האנטומיה, איך הגבת לשירלי לגבי סוף העונה העשירית?
(בלי ספויילרים, נשארו לי עוד שני פרקים)

סיכום

שאלת השבוע - עכשיו כשהעונה הסתיימה לרובכם, מה אתם הולכים לראות בקיץ? אראה הוחלפו בלידתן עונה חדשה, אנסה את הסדרה החדשה The Leftovers, אני אצפה גם בעונה חדשה של ריי דונובן אבל הכי חשוב - דם אמיתי
בקיץ הזה הפורום יהפוך לפורום דם אמיתי במסווה עם סגידות לפאם כמו שנה שעברה

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: הלכתי השבוע לרופא והוא אמר שהחלמתי ושאין צורך כבר לקחת תרופות.
דבר פחות טוב שקרה השבוע: לא עולה לי כרגע..
ציון לפרק השבוע של OUAT: אראה מחר
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): לא ראיתי
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): לא שמעתי
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): התחלתי בראשון את הסדרה של אש וקרח ואחרי 3 עמודים נרדמתי...
מה קניתי השבוע: טחינה בעבודת יד ב100 שקל...
תוכנית לשבוע הבא: לנוח
תמונת השבוע:

מה זה טחינה בעבודת יד ולמה 100 ש"ח?

הקיץ הזה יהיה פה בהחלט הרבה דיונים על דם אמיתי, אני שמחה שאנחנו כמה שצופים בה בפורום.

וטוב לשמוע על התרופות

טחינה אורגנית שנטחנה באבן רחיים

ואין חומרים משמרים וכו'... אז היא נחשבת לבריאה וגם יקרה
קניתי את זה כי מחר יש איזה יום הולדת לידידה אחת שהיא נחשבת טבעונית די קיצונית... אז עושים לה מסיבת הפתעה.

ותודה

Macphista

New member
תתעורר בן אדם!

תתעורר!
להירדם אחרי שלושה עמודים של ששאו"ק... בושה...

מתי נגמר הסמסטר שלך?

סיכושלי

אחחחחח יש מלא, קודם כל יש לי מלא סופי עונה (נקמה, יומני הערפד, האישה הטובה, אנטומיה, המקוריים וכו') ואז יש את סדרות הקיץ שאני ממש מתרגשת כי יש לי שם 4 אהובות: פל"ל, טין וולף, תחת כיפה שקופה, ודם אמיתי בעונה אחרונה.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:
הודיעו לנו שיש מסיבת עובדים עוד שבוע וקצת (יש גם חלק פחות טוב, אבל זה לשאלה הבאה). סגרתי לזואי יומהולדת סופסוף, זה יהיה בשלישי הקרוב בע"ה. וכמעט סיימתי למיין בגדי קיץ, היה השנה ממש ארוך

דבר פחות טוב שקרה השבוע:
לא קיבלתי עובד מצטיין, רציתי והייתי לי הרגשה שאולי כן, אבל לא
האמת הבאסה כי הסכום השנה הוא של 3000 ש"ח וממש רציתי את זה (בול לכסות את היומהולדת + אולי סופסוף לקנות לעצמי בגד חדש.

ציון לפרק השבוע של OUAT:
היה פרק מעולה, הצחיק אותי, והשאיר אותי עם חיוך ענק 9.8 (יכל להיות 10, אבל ההתעללות ברג'ינה עיצבנה אותי).

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
פרנטהוד - קצת התבאסתי, לא בא לי על העלילה הזו של ויקטור, מרגיש נושא שנטחן בטלוויזיה האריקאית (ההתחברות לילד, הקשיים, המסקנות ואז בטח יקחו להם אותו או תיהיה סכנה שהם יאבדו אותו, אל תגלו לי.)

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
חזרתי לשיר מבאפי והשבוע חרשתי עליו, תקשיבו לו, הוא מקסים.
http://www.youtube.com/watch?v=_kQp1uxz5a0

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
התחלתי את מפוצלים

מה קניתי השבוע:
קניתי לקטנה שמלה ונעליים ליומהולדת, יצא מקסים ובלי כוונה הכל לבן. וקניתי יומהולדת ב 2100 ש"ח
אבל התמורה שווה לגמרי, אני לא צריכה לעשות כלום, כלום!!

תוכנית לשבוע הבא:
החגיגה עצמה, ולנבור בארון ולמצוא מה ללבוש למסיבה.

תמונת השבוע:

האנטומיה

הפרק עצמו היה מאכזב. חוץ מכרסטינה, כולם איכזבו אותי. מרדית והדרך שבה היא דחפה את כרסטינה לעזוב במיוחד.
ביילי הפכה להיות הדמות הכי מיותרת באנטומיה, אני כמעט מצטערת שנפטרו מהמתחמים המיותרים ולא ממנה, היא פשוט צל של הדמות שהיא הייתה. הבת של אליס גריי בסוף, ממש מטופש. עוד אחות מנתחת למרדית?! באמת?!? הרגיש מאוד לא אמין שהיא לא עשתה את הקשר בין המנתחת מרדית גריי, לאימא שלה אליס גריי, לשם של הבית חולים.....והיא ניראת הרבה יותר צעירה מכולם, היא מנהת מחלקת קרדיאו?!?
שני קטעים מוצלחים שבהם לא השתעממתי ולא היו קשורים לכרסטינה, אואן צורח על הכתב המפגר ואפריל בוכה בארון ומאמא קריפי מדברת איתה, זה היה הפרק הראשון בו לא רציתי לזרוק משהו על המסך שהיא דיברה.

וכרסטינה, איזו מלכה!! מלכת העולם!! הפרידה שלה מכולם הייתה מושלמת, במיוחד ממרידת', אני מתה על השיר שלהן, שומעת אותו כל הזמן, אולי זה אפילו השיר אנטומיה החביב עלי. ושהיא הזכירה את איזי וג'ורג'....... הפרידה מאואן ואלכס, והמשפט האחרון שהיא אמרה למרדית, למרות שאני לא אוהבת את מרדית, אני מסכימה איתו לגמרי. תפסיקי להיות גיבורה. את השמש. מושלם!

לאנטומיה סופעונה

אהבתי אהבתי אהבתי.

כואב לי על מירנדה, שונדרה ממשיכה לדרוך על הדמות שלה ולהרוס אותה, עכשיו ניפצו לה גם את חלום המקום בבורד, איפה מירנדה ביילי של העונות הראשונות ואיפה היא עכשיו, ממש עצוב, באמת היה עדיף אם הדמות הייתה עוזבת וזהו.

אני אוהבת את מרדית', מההתחלה אהבתי אותה, מעניין איך היא תקבל את האחות החדשה (הזוי), ובאמת איך עשו אותה כ"כ מטומטמת, היא לא שאלה עצמה על מרדית' והשם משפחה????
והשיחה שלה עם כריסטינה בסוף הייתה ממש טובה, המשפט הזה של "הוא לא השמש, זו את" פשוט מדהים ואני שמחה שהיא עמדה על שלה, הוא דרימי ונהדר אבל ממש נסחף עם הבקשות שלו.

שכחתי לכתוב, לכל אוהבי האח הגדול

יש ייצוג מהמשפחה שלי שם
ממש מוזר לראות אותה שם, מרגיש נורא פגיע.
תנחשו מי?

ככה? לכתוב שם? זה משעמם! תנסי ניחוש אחד

לפחות.
והתחלתי להעלב שאף אחד לא שאל אותי מי

למעלה