סיכום שבוע

Macphista

New member
אורטל בן דיין?

Macphista

New member
וואלה?

איזה מוזר, למה היא נכנסה בעצם?
אני יכולה להבין את כל הילדונים שמחפשים פרסום, אבל למה היא נכנסה?

כנראה בגיל כזה רוצים גם ריגושים

היא אישה מקסימה, טובת לב ופיוז קצר מאוד!
אבל לצערי לא נראה לי שיש לה הרבה סיכוי בגלל הגיל.
מה שמעצבן זה שבמהלך היום המצלמה עליה הרבה, אבל נגיד אתמול בשידור המרכזי לא הראו אותה כלל.

ואולי את יודעת, איך מצביעים????? אי אפשר באינטרנט והורדתי את האפליקציה של מאקו אבל זה נותן לי שידור חי מהבית ולא להצביע.

Macphista

New member
אני חושבת שהאפליקציה

תפתח להצבעה רק ביום רביעי... נראה לי יום רביעי, לא בטוחה...
אמרו משהו על כך שרוצים לתת עוד ימים כדי שהצופים יכירו את הדיירים לפני שמתחילים להצביע.

ובשידור המרכזי לא הראו אותה כי היא לא חצי חשפנית בת 20-30 שחופרת, מתווכחת ו... מדרגת דיירים על סולם fuckable...

תהני במסיבה

לדעתי יהיו בטח עוד הזדמנויות, לא מבין בזה ממש אבל אולי תקבלו בטח בונוס בשבועות או בחגים..

ולגבי פרנטהוד, לא הרגשתי שהנושא הזה נטחן.. אמנם הוא לקח קצת יותר מדי פרקים אבל עדיין עלילה דווקא יפה, היא גם תוביל למה שיהיה בהמשך..
את בעונה 4?

אני בפרקים הראשונים של עונה 4

הכוונה לא נטחן בסדרה הזו, אלא באופן כללי, לא היה לי חשק לעלילה והכיוון הזה, מקווה שיגמר מהר.

ואני גם מקווה, תודה

Macphista

New member
שיר חמוד

לא זכרתי אותו מבאפי.... אבל זה לא באמת מפתיע.

אני מצטערת שלא קיבלת עובד מצטיין. מי כן קיבל? כאילו, קווים לדמותו?
זה מעניין, בכל מרכזי ההערכה שהייתי בהם כשחיפשתי עבודה היו נותנים לנו רשימה של חמישה מועמדים לקבלת עובד מצטיין או קידום ומעין קווים לדמותם- כמה שנים הם עובדים, רמת העבודה ותמיד הייתה שם את האמא שאמנם עושה עבודה מצויינת אבל לא יכולה להישאר שעות נוספות ואיכשהו היא תמיד נדחקה לתחתית הרשימה.
אני חושבת שאנחנו פשוט חיים בחברה שאם אתה לא נשאר אלפי שעות מעבר לשעות העבודה ועובד מסביב לשעון גם מהבית ומקריב את כל החיים שלך לעבודה, תמיד תחשב לעובד ממוצע לא משנה שאתה עושה עבודה טובה יותר בזמן קצר יותר מכל אלה שנועלים את המשרד בלילה.

זה בדיוק מה שהכי מבאס

1. אני כן נשארת שעות נוספות, במקום ללכת ב 16 הרבה פעמים אני מושכת עוד שעה- שעתיים, שמבקשים ממני להגיע בשבת אני מגיעה, כל הקורסים האלה ששלחו אותי ולא שלחו וותיקים ממני, אז חשבתי שאולי יש סיכוי.
2. קווים לדמותה, כמה מהאחראים אמרו לביג בוס שאותה בחורה השתפרה קצת במהלך החודשים, התחילה סופסוף לעבוד ולהתקרב לשאר מבחינת רצון ויכולות, והוא הסיק מזה שהיא תקבל.
שהם גילו את זה הם פנו אליו ואמרו לו שזו לא הייתה הכוונה שלהם ולגבי מצטיין יש להם שמות אחרים וטובים יותר אבל כבר היה מאוחר מדי כי הוא כבר הודיע לה
בקיצור כולם בעבודה ממורמרים על זה. יש עוד כמה בנות בעבודה שממש מגיע להן והכל בגלל אי הבנה. איך את אומרת "נו שוין"?

Macphista

New member
כן, זה בהחלט מבאס.

ממש התנהלות גרועה.
רגע, מי שקיבלה זו הבחורה שאת לא סובלת? אם כן, זה לא "נו שוין", זה "אררררר!!!!!!"

shirush3

New member
שיר יפה

כל כמה זמן יש לכם עובד מצטיין? אולי פעם הבאה

אני רוצה לשמוע מה את חושבת על מפוצלים

אני צריכה לשחרר את ההשוואה למשחקי רעב

זה קצת מזכיר לי אותו וכמובן שיש בי את הנאמנות הזו למשחקי רעב.
אני ממש בהתחלה, אני אעדכן אותך. ותודה

shirush3

New member
רק לקראת הסוף של הספר שמתי לב לדימיון

התחלתי אותו בתור "סתם ספר פנטזיית נוער"
הוא ממש שונה ממשחקי הרעב, אני לא כ"כ חושבת שיש מקום להשוואה.

Rachel47

New member
מפוצלים זה זה שיש עכשיו סרט שלו?

כי החלטתי גם לנסות לקרוא לפני הסרט..יקח לי קצת זמן להגיע אליו..
שווה?

Shiri from the block

Active member
לא ראית את הסוף של נקמה?? את חייבתתתתתתת
איזה פרק הלם!!!!
פרק מעולה!
חבל שהייתה לנו עונה כזאת יבשה בשביל 3 פרקים אחרונים מעולים.

יומני הערפד היום אני אראה את הפרק האחרון..

ונכוןןן שכחתי לגמרי מדם אמיתי! גם היפה והחיה חוזרת להמשך עונה 2 אחרי ההפסקה שהם עשו כדי לנסות להגדיל להם את הרייטינג..

מאיזה עונה השיר הזה ששמת? זה ספוילר?

ומזל טוב לבת

ראיתי אתמול נקמה
לסופעונה

אההההה איזה פרק אמל'הההה

איידן
אני לא חולה עליו, אבל כאב לי עליה, ויקטוריה עברה את הגבול בצורה קיצונית, אני לא מבינה איך זה הגיוני מה שהיא עשתה? זה היה ממש עצוב ואכזרי, היא עוד הביאה אותו אליה הביתה והושיבה אותו על הספה, נורא!!! אני מעדיפה אותה עם ג'ק, אבל עדיין כאב לי.
ומה יקרה לג'ק
אני מקווה שהוא לא יסתבך עכשיו, שארלוט המעצבנת הזו, הייתה סתומה במשך 3 עונות ובפרק האחרון קיבלה אינטליגנציה??

הבחור הזה אח של מרגו לא נראה לי בכלל

ו.......
מה הקשר הוא חי?? איך לעזאל יסבירו את זה? ואני לא רואה איך זה בסדר או איזשהי סיבה שהוא לא סיפר לאמילי אף פעם, איך הוא נתן לה לגדול ככה? לבד? אני לא אוהבת את העלילה הזו, זה שובר לי את הלב ומרגיש כאילו נגמרו להם הרעיונות.

לגבי באפי זה לא ספויילר, זה הקליפ המקורי של השיר, תקשיבי לו הוא ממש יפה, הוא מעונה 7, אבל אין שם ספויילר.

יומני הערפד ראיתי אתמול את הפרק לפני האחרון וחצי מהפרק האחרון, לצערי קראתי ספויילר בטעות ואני קצת יודעת מה יקרה, היום אני אמשיך, מייותר לציין שהסדרה הזו התחרפנה לגמריי!!!!

Shiri from the block

Active member
זה כל מה שיש לך על נקמה??
סוףעונה מה עם המוות של קונראד?? זה גם היה מפתיע ממש!!!
אני בעד שהוא ימות, אבל ואו.. זה היה מפתיע!

ולגבי דיויד גם אותי זה מעצבן

ככה עמד בצד נתן לבת שלו לעשות את כל העבודה ואחרי שהיא מנקה את השם שלך אתה יוצא אל האור??
אני דווקא כן סוג של מקווה שהוא באמת מת וזה סתם היה חלום או אח תאום או לא יודעת מה... כי זה סתם הזוי.

אני אף פעם לא סבלתי את איידן ודי ידעתי שהוא זה שימות כי השחקן חתם על סדרה אחרת.. אבל המוות שלו גם בא לי בהפתעה והיה עצוב!!
ולא ציפיתי שויקטוריה היא זאת שתהרוג אותו

איזה בלאגן!!

ושאלתי לגבי באפי כי הסתכלתי קצת בתגובות וראיתי שכתבו משהו על זאנדר ואז הפסקתי לקרוא כי לא הייתי בטוחה אם יהיה שם ספוילר או לא חח

למעלה