ושוב מסכמת רק שבוע אחרי
שאלת השבוע - עכשיו כשהעונה הסתיימה לרובכם, מה אתם הולכים לראות בקיץ? וול הכל מסתיים לי
תקופה קשה מאוד. בקיץ בדרך כלל אני משלימה דברים שלא ראיתי. אני רוצה כבר הרבה זמן לראות Breaking bad אז אולי זה. ולסיים עונה וחצי שנשארו לי מבית הקלפים שהתחלתי ובגלל הפיגור שצברתי בפסח-עצמאות הפסקתי קצת.
דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: בויפרינד הגיע לסופש מאוחר בגלל תקלת שכרות במסיבת בריכה (שהיא בכלל של האוניברסיטה שלי כחלק מיום הסטודנט ואירוני שהוא היה שם ואני לא, כשאני זו שלומדת בבן גוריון והוא לא) אז הוא נשאר גם את מוצ"ש ובגלל שכבר מזמן אני וחברים תכננו ללכת לסתלבט טיים (שזו מתכונת מוצ"ש של בריכות סתלבט על המים בריף שזה אחד הדברים המיוחדים באילת שאני דווקא אוהבת ושמחה שקיימים) אז הוא בא איתנו וזה היה סוג של חלום שלי שהוא יבוא לשם ולא נראה באופק שיש בכלל אפשרות כזאת אז אני די מתרגשת וקצת לא מאמינה שבכלל יצא לנו להיות שם יחד
אהה וגם צחקנו בפעם הקודמת שיש שם מוזיקה מתחת למים אבל אין ג'סטין וכשיצאנו היה ג'סטין במוזיקה של הבר..ועוד שיר לא מהממש מוכרים אלה אחד האקזוטים- holy grail
דבר פחות טוב שקרה השבוע: אאממ..היה את הסמינריון הנוראי באצות, אבל זה עבר וזהו..מה שכן היה מקרה לא נעים עם הדירה שאנחנו משכירות פה. כשנכנסנו אליה לפני שנתיים זה שהראה לנו את הדירה הוא אחד שגר פה פעם והוא אמר לנו שחלק מהרהיטים שלו אבל שלא נדאג כי הוא משאיר לנו אותם. בעיקרון הוא היה ביחסים ממש טובים עם בעל הדירה ובגלל זה לא שמענו על הנושא שוב. מאז לפני יותר משנה בעל הדירה מכר את הדירה ולא סיפר לאפחד מה כן מגיע איתה ומה לא. כשהבחור הזה שמע על זה הוא נורא התעצבן (די בצדק) אבל בגלל שהוא לא בחור נחמד ומנומס הוא החליט לנקוט בדרך של צעקות קללות ואיומים, קודם כל על בעל הדירה החדש שלנו ואחר כך עלינו. הוא התקשר ביום שני ואמר שהוא פשוט מגיע, צרח וקילל ואמרנו לו טוב פשוט תבוא וזהו. אנחנו זכרנו שהוא אמר לנו משהו על המדפים במטבח ועל כמה שידות, יאללה אפשר בלי זה ובעל הדירה אמר שהוא יחליף מה שצריך. בינתיים הוא הגיע, רצה לקחת את כל גופי התאורה בסלון שזה היה דווקא כן חשוב (נשב פה בחושך?) ואז נכנס לחדר שלי ואמר לי " גם את הארון אני לוקח"
בשלב הזה הסתכלתי עליו ואמרתי לו "אתה רציני איתי?!"
?
כאילו באיזה קטע אתה עומד באמצע דירה של שתי סטודנטיות מפוחדות ועוד מצווה עליי לפנות את הארון שלי..וואט?!
גם אנחנו גרות כאן שנתיים..הוא לא גר כאן מעל 3 שנים
איפה הוא היה עד עכשיו בדיוק!?!
אתה מוזמן לחכות לסוף החוזה שלי בספטמבר...חוצפן
בכל מקרה זה כבר היה גבול מסויים
דיברנו עם בעל הדירה והוא העביר לו כסף כדי להשאיר לנו את הדברים
אבל זו הייתה אחת החוויות הפחות נעימות בלשון המעטה שעברתי
ציון לפרק השבוע של OUAT: אני נהניתי ממש..אז 10
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): אני חושבת שהדבר הכי פחות שגרתי שראיתי זה את חצי הגמר של היורוליג. קבענו פה עם חברים וגם בויפרינד היה וזה ממש כיף לראות קבוצה גדולה ובסוף עוד היה ניצחון די נהדר אז בכלל..
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): לא משהו מיוחד יחסית לשבועות אחרים אבל מה שכן היה מיוחד זה שמצאתי את הכבל שמחבר את האייפון לרמקולים בעבודה..אז...ג'סטין בעבודה! וגם!! פרוזן בעבודה!!!!
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): לא משהו חדש
מה קניתי השבוע: התחלתי לקחת ברצינות את הניסיון ללמוד להתאפר אפילו בצורה הקלילה ביותר (אני שונאת בעיקרון שפכטלים על הפנים..אבל לפחות משהו עדין) אז סומק ומברשת וגם מסקרה חדשה כי שלי ז"ל
תוכנית לשבוע הבא: קצת לימודים, ובחמישי יש לי מרכז הערכה לחברת השמה..עברתי כבר אחד כזה בבזק פעם אז אני די יודעת מה לצפות..אבל עצם העובדה שעכשיו זה עבודות רציניות ולא עבודת סטודנטים קצת מעלה את הלחץ..אבל יהיה בסדר..
תמונת השבוע: אם יש משהו שאני אוהבת זה לקים..ואם יש סיבה לשים לק ספציפי..אני הראשונה שעושה את זה..אז זה היה לכבוד המשחק..כמובן שתחזקתי אותו כמו שצריך למזל להיום בערב...