טרללה
שאלת השבוע- האפיפיור מגיע לביקור בישראל בימים הקרובים, האם הייתם רוצים לפגוש אותו או כל מנהיג דתי אחר? אם כן, מה תגידו לו?
הייתי שמחה להתארח אצלו בותיקן ולקבל גישה לספרייה של הותיקן. אה, וללמוד לפני זה לטינית כדי שאוכל לקרוא מהכתבים שיש בספריית הותיקן.
דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: היה שבוע נחמד בעבודה. הגדלתי ראש ואני עכשיו לוקחת חלק בעוד שני פרוייקטים שכלל לא הייתי אמורה ואני שמחה כי יוצא לי להכיר עוד אנשים ולהוכיח את עצמי וכל זה. וגם דיברתי עם הבוס שלי, שעד עכשיו היה די מרוחק, והתחלנו לדבר על ספרים ועל חנויות ספרים יד שנייה ועל מלא דברים ואני מרוצה מהחיבור הזה ומקווה שהחיבור ימשיך.
דבר פחות טוב שקרה השבוע: ביום חמישי הבוס שלי היה ממש עצבני, לא ישירות עלי, אבל העצבנות שלו הורגשה וזה סתם נתן תחושה לא נעימה. וגם השבוע היה ערב גיבוש ו... מצד אחד היה נחמד וזו הדרך להכיר אנשים... מצד שני... לא יודעת... יצאתי משם בתחושה לא משהו
ציון לפרק השבוע של OUAT: לא היה השבוע פרק! יצאנו לפגרה!
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): משחקי הכס, האישה הטובה- סוף עונה!, אנטומיה של גריי, קאסל וחזרתי לראות אלמנטרי- ראיתי את שלושת הפרקים הראשונים בעונה השנייה. אמשיך לצפות בה כמובן. וגם ראיתי את שני הפרקים הראשונים בסטרגייט יוניברס שוב. לא ברור למה, שעמום כנראה ורצון לראות את מר גולד צעיר יותר. לא בטוחה אם אמשיך.
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): אני עדיין עם פרנהייט 451, לקראת סיום. מעניין. עדיין לא זורם מדהים אבל ספר טוב. קראתי היום ביקורת בהארץ ספרים על "יומן נפילה" שקראתי לפני כמה שבועות. הביקורת הייתה חיובית. זו הייתה הפתעה עבורי כי לא נהנתי מהספר.
בעניין ספרים- החלטתי שאני צריכה לקרוא יותר ספרות מקור עברית. נראה לי שהעברית שלי הדרדרה ואני מקשרת את זה לקריאה. למרות שאני חושבת שאני קוראת לא מעט, אולי אני צריכה לקרוא יותר ולשים דגש על קלאסיקות עבריות. אשמח להמלצות אם יש.
מה קניתי השבוע: לק מחזק לציפורניים...
תוכנית לשבוע הבא: אחד הפרוייקטים הנוספים שאני עובדת בו תופס תאוצה אז אצטרך לתת הרבה יותר תשומת לב ולהשקיע הרבה שעות עבודה בו.
תמונת השבוע: מממ... אין לי משהו...
שאלת השבוע שנוגעת לעד עצם היום הזה- פגרה ארוכה לפנינו, האם הייתם רוצים לעשות צפייה חוזרת בעונות הקודמות ולקשקש עליהן? או שיש לכם רעיונות מוצלחים יותר כדי להעביר את הזמן כאן בפורום עד תחילת העונה הרביעית?
ממתינה לשמוע הצעות...