סיכום שבוע...

shirush3

New member
בואי לצפון!

אמ... אולי חופשה הבאה שלך לכי לאיטליה באמת?

מה שיפה באירופה זה שלא צריך חופשה של חודשים, אפילו כמה ימים מספיקים (
)

Shiri from the block

Active member
יאאאא פטל!! תביאי לי גם
אני מתה לאכול פטל

ואיזה כיף לך על איטליה!! אני מתה לטוס לשם כבר מיליון שנה

פעם אחרונה שהייתי שם הייתי בת 11 ויומיים ואני לא זוכרת כלוםםם

Rachel47

New member
סיכום שבוע בסימן תקווה לעתיד

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: התחלתי לאחרונה לחשוב מה אני עושה עם החיים שלי אחרי התואר. תואר שני ממש לא וכבר הבנתי שאני צריכה למצוא את מקומי בשוק העבודה, בעדיפות לעבודה שבהאני כן אשתמש בתואר איכשהו. התחלתי לשלוח קורות חיים וביום חמישי עברתי מרכז הערכה (הדבר הזה שכל החברות עושות ושאפחד לא אוהב) לחברת השמה שאמורה לעזור ולמקד ולסנגר עליי ולעזור לי למצוא עבודה...הכיוון הוא תועמלנות או אדמינסרציה בחברות שעוסקות בתחום הביולוגיה, תרופות וכו'. החדשות הטובות הן שהמרכז עבר משמ בסדר ואפילו ממש נהניתי..והיא התקשרה להגיד שעברתי בגדול. מעבר לכך שזה טוב שעברתי ואמנם זה צעד אחד מתוך עשרה בערך עד למציאת עבודה קונקרטית זה חיובי, המרכז קצת עזר לי יותר להיות רגועה לגבי התחום הזה של תועמלנות, אם חשבתי שאני אולי לא כל כך מתאימה אחרי המרכז אני דווקא מרגישה יותר בטוחה בעצמיו וביכולות שלי ואני באמת חושבת שיהיה בסדר
דבר פחות טוב שקרה השבוע: הממ...לא משהו מאוד נוראי שאני מצליחה להזכר בו כרגע
קטע
ציון לפרק השבוע של OUAT: ?
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): אקס מן החדשששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה נהדר הואאאאא!!!!!!! (אהבתי אותו בקיצור
)
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): עדיין ג'סטין
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): ממש נכנסתי חזק לספר של לורן גרהאם סופסוף היה לי קצת זמן וממש כיף לי איתו!
מה קניתי השבוע: שומדבר

תוכנית לשבוע הבא: ג'סטייייייייין!!!!!!!!!!!!!!!!! סופסוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תמונת השבוע:

Macphista

New member
עברת מרכז הערכה...

זה לא פשוט בכלל...

תהני בג'סטין!!!!!!!!!!!!!!!!1

Rachel47

New member

עקרונית אני אדם אופטימי מטבעי
אבל דווקא בדברים האלה, שהם יותר קטעים בהם צריכים להעריך אותי אנשים שאני לא מכירה ולא יודעת מה הם מחפשים
אני נוטה להנמיך ציפיות
כמובן שאני יודעת שזה לא דבר שהוא פשוט ועובדה שיש בכלל קונספט של לעבור או לא לעבור..מה שהופך את העניין למבחן לכל דבר
אז כן אני די גאה בעצמי

אבל אני שוב זהירה באופטימיות שלי לגבי מה שזה אומר כי זה לא מרכז שממיין אותי לעבודה..אלא לתוך שלב נוסף בחיפוש העבודה
וכמו שאמרתי לחברות בסופ"ש..אני אהיה רגועה כשאני סופסוף אמצא עבודה ואדע מה קורה איתי

וג'סטיייייייייייןןןןןןןןןןןןן!!!!! איזו התרגשותתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!111111אחדאחדשטרודל

Shiri from the block

Active member
בהצלחה עם העבודה
כן? אקס מן החדש טוב? אני צריכה לראות אותו!

ויאללה ג'סטין! אולי אני אראה אותך שם בין כל ה40 אלף אנשים שיהיו שם

Rachel47

New member
מה הסיכוי?

אני ממש נהניתי מהסרט
תמיד אהבתי למרות שהיו בעיות עם הסדרה של שלושת הראשונים אבל first class היה מעולה בעיניי והחדש פשוט נפלא

ממליצה בחום!

ותודה! אני מקווה שיהיה מהיר וקל ואני אמצא עבודה בקלות יחסית וסופסוף אדע מה קורה איתי

בעיקרון זה ידוע שהתהליך הזה לוקח הרבה זמן אבל אני מתפללת שזה לא יקח יותר מחודשיים - שלושה (שזה הזמן שאני עוד רואה את עצמי כאן עושה מבחנים בכל מקרה..)

נו, עכשיו את ממש עושה לי חשק!

קלוש, אבל אולי הוא יהיה בספרייה.

אני שונאת את מרכזי הערכה האלה, עשיתי פעמיים (פעם לבנק ופעם לשדה תעופה). לפי המנהלים שלי בשני מקומות העבודה יצאו לי תוצאות ממש טובות, אבל המרכזים האלה מרגישים כשוק בשר כזה, מבחנים הזויים, כ"כ לא אישי, לא לומדים להכיר אותי באמת.
וגם יש שלב של 700 שאלות המחשב, כל מיני שאלות הזויות של "אני לפעמים שומע קולות שאומרים לי מה לעשות"

אני מקווה שהתוצאות יביאו מקום עבודה טוב ובנוי בשבילך

Rachel47

New member
זהו לא היה לנו את השטויות האלה

בגלל שזה מרכז של אנשים עם תארים שכבר עברו סינון איפשהו בחיים שלהם (כי איכשהו הם הצליחו להתקבל לתואר וגם להשאר עד הסוף..כנראה זה אומר משהו) אז לא היו מבחנים והיו דברים שרק קשורים לעבודה עצמה
והיא כן דיברה עם כל אחד בהתחלה, אבל כן זה עדיין היה בחדר כשכל שאר האנשים יושבים ומקשיבים אז אני מניחה שלא כולם יתמודדו עם סיטואציה כזו כל כך טוב...אני הייתי די בסדר יחסית

אני יכולה לזקוף את זה לזכות השירות הצבאי שלי...הסיטואציה הזו היא כלום לעומת מה שהיה לנו בקרוס מאבחנות
שאת יושבת ומראיינת בנאדם שאת לא מכירה ראיון שאת לא יודעת איך לעשות (מטרת הקורס היא ללמד אותך בסופו של דבר..אבל בראיון הראשון את פשוט...ממציאה שאלות בערך) מול כיתה של 10 בנות (מינימום) ו2 מדריכות שיושבות על הראש שלך ורושמות כל הזמן במחברת הארורה שלהן
אז
להציג את עצמי מול 6 אנשים? פחח קטן עליי...

והלוואי!

Shiri from the block

Active member
סיכום שבוע דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: לא עידכנתי אתכם, אבל עשיתי שבוע שעבר את כל הבדיקות שהיו לי לכאבי בטן.. אולטראסאונד, גסטרו... הכל יצא תקין תקין תקין, אין לי שום דבר במערכת עיכול, לא בעיות, לא חיידקים, לא אבנים.. כלום.
אז כמובן שזה דבר טוב וחיובי.
מה שאומר בעצם שכל הכאבי בטן מנעו מלחצים שהיו לי (ועדיין יש) אבל לפחות זה שאני יודעת שאין לי כלום בבטן זה ממש שינה הכל, פתאום אני אוכלת מה שאני רוצה ולא סובלת משום כאבים!
רק מראה איך באמת הכל בראש. זה מדהים.
עכשיו עדיין יש לי קצת התקפי חרדה פה ושם אבל אני כבר מתמודדת איתם עם כדורי הרגעה (צמחיים וטבעיים) אז זה עוזר ממש.. לוקחת מידי פעם כמובן, לא קבוע. לא רוצה להפוך את זה להרגל.
אז זהו.. נקווה לתקופה טובה יותר.. ושאני אצליח להסתדר לבד בבית ולא אצטרך לעבור דירה ולחפש שותפים..

דבר פחות טוב שקרה השבוע: שעדיין יש לי התקפי חרדה פה ושם

ציון לפרק השבוע של OUAT: אני אתן לזה 10 בגלל הסוף שמריאן ורובין התאחדו

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
אוקיי אז ככה.. אני ממש מתקדמת עם באפי ואנג'ל.
בבאפי סיימתי אתמול עונה 6 פרק 3. היה ממש מקסים ועצוב מה שהיא אמרה על גן עדן וגיהנום. אני פשוט כל כך מתאהבת בבחורה הזאת ובדמות הזאת! באפי אדירה לגמרי ושרה מישל גלר עושה את התפקיד שלה מעולה!!
האמת כשהחייו אותה ובאפי הייתה קצת בהלם מהדברים, תיארתי לעצמי שזה המצב שבמוות היה לה יותר טוב... כמו שאומרים.. אסור להפריע את מנוחת המתים (במקרים של סיאנס וכאלה)
בכל אופן פרקים מעניינים. אבל אני כן מקווה שהיא קצת תצא מזה ותיהיה יותר שמחה ומאושרת.

בהמשך לזה- אנג'ל. תקשיבו.. כל מי שלא ראה את הסדרה ממש פיספס! זאת סדרה כל כך מעולה ואו אני ממש נהנית ממנה!
אנג'ל אדיר. הוא ממש חמוד ועושה את התפקיד שלו מעולה. קורדי מדהימה!! אין ספק שהיא תוספת מעולה לסדרה.
אני עכשיו בפרקים שפרד איתם.. ומאוהבת באנג'ל חח היא חמודה. וסהר כבר אמר לי שהיא הייתה בוואנס בתפקיד הנזירה/פיה שלירוי היה מאוהב בה.
אז בכל אופן מתקדמת סבבה

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
מה קניתי השבוע:
תוכנית לשבוע הבא: הופעה של ג'סטין טימברלייק, יומולדת לדודה שלי ומליפיסנט במוצ"ש

תמונת השבוע: איןליכוח.

שאלת השבוע- האפיפיור מגיע לביקור בישראל בימים הקרובים, האם הייתם רוצים לפגוש אותו או כל מנהיג דתי אחר? אם כן, מה תגידו לו?
שאלת השבוע שנוגעת לעד עצם היום הזה- פגרה ארוכה לפנינו, האם הייתם רוצים לעשות צפייה חוזרת בעונות הקודמות ולקשקש עליהן? או שיש לכם רעיונות מוצלחים יותר כדי להעביר את הזמן כאן בפורום עד תחילת העונה הרביעית?

1. התשובה הבוגרת: לא. הם לא מעניינים אותי.
התשובה הלא בוגרת: כן, הייתי אומרת להם שאלוהים לא קיים, מנשקת בחורה מולם, חושפת את החלק העליון שלי, ובורחת

2. בעיקרון אני רוצה לצפות בוואנס שוב, אבל יש לי כל כך הרבה סדרי עדיפויות אחרים לטלויזיה שלא נראה לי שזה יצא לפועל כל כך..

לדעתי אפשר לעשות סיפור בהמשכים... זה תמיד נחמד :)
אולי שמישהו יכתוב פאנפיק קצר משלו, משו קליל.. והשאר יגיבו יעני איך זה היה בתור פרק
אממ אפשר לקחת תמונות מפרקים ולעשות זיהוי פרק
אפשר לקחת כל מיני אתגרים שהדמויות התמודדו איתם בסדרה ואיך אנחנו בעצמם היינו מתמודדים איתם גם. (לדוגמא דיון שכבר חשבתי לעשות.. כולנו שפטנו את אמה שהתעסקה עם העבר והחזירה את מריאן, אבל השאלה האמיתית היא.... האם אנחנו גם היינו מסוגלים להשאיר אישה למוות שלה וללכת כאילו זה כלום? או שהיינו פועלים בדיוק כמו אמה למרות הכל?...)
וזה בנתיים מה שעולה לי לראש :)

Shiri from the block

Active member
חשבתי על עוד משהו דיבוב תמונות!
לעלות כל מיני תמונות ולדובב אותם.. גם יכול להיות נחמד

Rachel47

New member
אני שמחה לשמוע

שרפואית הכל בסדר עם הבטן
מדהים איך הכל בראש הא? אני לומדת ביולוגיה והכל מאוד ברור ועדיין זה מדהים איך המחשבה והפסיכולוגיה כן משפיעה כל כך הרבה על גוף שהוא כביכול על הנייר בריא

התקפי חרדה- לא נעים, חברה טובה עברה את זה ואני הייתי חלק מהתהליך בתוך תומכת (זה התחיל בצבא)
היא עשתה טיפול..אממ..התנהגותי? אני לא בדיוק מעורה בפרטים עצמם היה לזה שם מפוצץ. בכל מקרה זה טיפול של כמה מפגשים שיותר נותן לך כלים להתמודד עם ההתקף כשהוא כבר מופיע
מעבר לכך שזה הופך את כל העניין ליותר נסבל (כמה שאפשר) זה גם נורא משפיע על הלחץ מפני הדבר הזה.
אני זוכרת שאחד המלכודים שהיו לחברה שלי זה שהיא ידעה שיש לה את ההתקפים ולא באמת יודעים מתי הם יגיעו אז החיים שלה הושפעו מהפחד של מתי זה יתפוס אותה
לעבור את הטיפול הזה עזר גם בקטע שהיא פשוט כבר לא פחדה מהם
ובצורה מרשימה התדירות שלהם פשוט ירדה פלאים! (אם בגלל זה או לא..לא ברור עד היום)

בכל מקרה כן זה לא נעים אבל יהיה בסדר, אל תפחדי ואל תתני לזה להפריע לך לחיות

ג'סטייןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!

וזהו..

Shiri from the block

Active member
לא הגבתי לך! "אחד המלכודים שהיו לחברה שלי זה שהיא ידעה שיש לה את ההתקפים ולא באמת יודעים מתי הם יגיעו אז החיים שלה הושפעו מהפחד של מתי זה יתפוס אותה" זה בדיוק הבעיה שלי.
למשל במוצ"ש יצאתי עם חברה, וכבר לפני זה חששתי מה יקרה אם אני אקבל איזה התקף... ואז גם תיארתי לעצמי שאני אשתה כי לא לקחתי כדור הרגעה יום-יומיים לפני.. ואז חששתי מה יקרה אם אני אשתה ואיך זה ישפיע עלי..
ובסוף עם כל החששות האלה באמת אחרי כוס וחצי של קוקטייל התחלתי להרגיש לא טוב

וחזרתי לבית ב-1 בלילה כולי רועדת ולקחתי רסקיו ודיברתי עם אחי שהרגיע אותי

קיצר זה בהחלט בעייתי.. אני מפחדת ללכת לאירועים גדולים כבר בגלל זה, זה לא כיף.
לכן בהופעה של ג'סטין לדוגמא במקום להיות שם מ2-3 בצהריים לתפוס מקום טוב אני אגיע רק ב-5-6 כי אני לא מסוגלת עם המחשבה של להיות בחוץ כל כך הרבה זמן הרחק משירותים או מקום לשבת בשקט להירגע.. אז אני כבר מעדיפה להיות מאחורה ולקוות שאני אצליח לראות בכלל משהו

Rachel47

New member
קודם כל שתדעי

בקשר לג'סטין
אני וחברה החלטנו בצורה מודעת לכוון לעמוד יותר מאחורה כי וואלה אין לי כוח שידחפו וירביצו לי, מה שקורה כשרצים קדימה (אני לא הייתי במיליון הופעות אבל היא הייתה בכל הופעה שבאה אי פעם לארץ..מדונה למשל..וזו החוויה שלה משם אז וואלה..לא ב*&% שלי..)
אז גמני אגיע בערך בשעה הזו ואני לא עומדת להלחם על מקום
אנחנו נהיה במקום ענק עם מלא אנשים וג'סטין על הבמה..וזו תהיה חוויה עוצמתית..בטוח! ולא צריך לעמוד על הגדר בשביל זה

ובקשר לפחד
נורא קל להגיד "אז פשוט אל תחשבי על זה ואל תפחדי וזה לא יבוא"
אבל ברור שבפועל זה הרבה יותר קשה לביצוע..
אני כן רוצה שתשתדלי להוציא לעצמך את זה מהראש..פשוט לחשוב כמה שפחות ולתכנן כמה שפחות
אבל בתכלס זה לא מבטיח שומדבר בכל מקרה בגלל האופי בלתי צפוי של העניין
כתבתי על הטיפול שחברה שלי עברה כי אני באמת חושבת שאת צריכה לפחות להתעניין בדברים כאלה..לא משהו תרופתי אלא יותר משהו שייתן לך כלים להתמודד עם הבעיה
אם לא להעלים אותה..לפחות להפוך אותה לשולית עד בלתי מורגשת

Shiri from the block

Active member
איזו חמודה
האם זה אומר שאנחנו מזדקנים כשאין לנו כוח יותר להתמודד עם ילדים שנדחפים לנו בהופעות?

אני הייתי על הגדר בהופעות של גאגא, ריהאנה (ב2009) מדונה ב2 הפעמים שהיא הייתה בארץ בשנים האחרונות, וכל אחד מהם היה סיוט!!! לעמוד שעות על הרגליים, כמעט להתעלף בלי מים
זה היה נורא.
באמת כבר אין לי כוח לעבור את זה יותר לכן אמרתי שאם יהיו עוד הופעות בארץ אני אלך רק לVIP, אבל לג'סטין בסוף לא הסתדר לי לקנות כרטיס לגולדן אז קניתי לדשא... וכן.. אני אהיה מאחורה עם חברות שלי..
זה פארק עצום אז אני מקווה שבאמת נצליח לראות משהו :)

בקשר לפחד... גם אח שלי אמר לי בדיוק מה שאמרת לי עכשיו.
ברור לי שככל שאני חושבת על זה יותר רק גורם לזה להגיע.. אבל יש פעמים שזה בלתי נמנע.
אני יושבת לבד בבית, מחכה לחברה שלי שתאסוף אותי ואז אני עם המחשבות שלי... אז דברים עולים.. לא מצליחה להימנע מזה תמיד.

אין ספק שאני צריכה טיפול כלשהו, כי בנוסף למה שכתבתי לכם אתמול עלה עוד משהו שעכשיו הכניס אותי לדיכאון אפילו יותר רציני

אז מצבי לא משהו בואי נגיד את זה ככה... נראה מה יהיה...

בכל אופן תודה על העזרה

Rachel47

New member
זה לגמרי אומר את זה

אבל אני תמיד הייתי ילדה בת 6 עם בגרות של בת 35 בתוך בחורה בת 20...פשוט מנסים לשלוט באיזה אירוע להשתמש באיזה גיל מביניהם

בקשר לגולדן
זה מחירים מטורפים שגם אין לי כרגע וגם לא הייתי חושבת להוציא
ואת עוד באמת הולכת למלא הופעות
אני לגמרי בוררת אותן...
ג'סטין היא ההופעה הראשונה שלי מאז בלאק אייד פיז שגם בה בסוף קיבלתי כרטיס חינם אבל לא תכננתי אפילו ויאייפי

אני חושבת שאם ביונסה באה אני ממש ממש ממש ארצה גולדן רינג
כי היא באמת גם חלום ילדות וגם כל דבר שהיא הוציאה מאז היה נהדר בעיניי...לעומת אמנים שלפעמים לא בא לך על הדיסק החדש שלהם ואין מה לעשות רוב ההופעה היא מהחדש
בג'סטין היה לי מזל..אהבתי את הדיסקים הקודמים ולא ממש שמעתי את החדש ואז לפני איזה חודשיים אמרתי טוב אני חייבת לעבור על השירים שיהיו לא באים ככה סתם ומסתבר שאני ממש אוהבת את החומר החדש שלו..אבל זה לא היה מובן מאליו והכרטיס היה מלכתחילה כי הוא מסמל את הילדות ואת אנסינק...

וכן זה מין מעגל קסמים כזה של לחשוב על הלחץ ואז להכנס ללחץ מהמחשבות עצמן ואז להלחץ מהלחץ וכן הלאה

והקטע שבגלל שכל הדברים האלה הם מבפנים ונפשיים וכמו שאמרנו לא תלויים בביולוגיה או באיזה כדור פלא שמפסיק את זה אז זה עוד יותר לא נחמד ובלתי צפוי
אני ממליצה שתקחי זמן עם עצמך ותחשבי על הצעדים הבאים, שבטח יכילו טיפול כלשהו..אל תקפצי על כל דבר תבדקי האם זה מתאים לך, בתחום הנפש כל אחד הוא אחר ואינדיווידואל אבל אני מאמינה שאת תמצאי את המתכון הטוב ביותר בשבילך להתמודד עם זה

ובינתיים- הסחות דעת? תמצאי משהו שעושה לך רגוע,..מוזיקה טובה למשל...סרט שאת מאוד אוהבת..סרטון יוטיוב שקורע אותך כל פעם
וכשהמחשבות מתחילות לעלות, או שאת באמת מחכה למשהו ויש לך "זמן לחשוב" פשוט תסיחי את דעתך..זה לא יעזור בכל סיטואציה אבל אולי לפחות בחלקן..מתי שאפשר..
זו עצתי המאוד לא מלומדת

ויהיה בסדר בטוח! אני מאמינה בזה!

למעלה