סיכום שבוע דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: לא עידכנתי אתכם, אבל עשיתי שבוע שעבר את כל הבדיקות שהיו לי לכאבי בטן.. אולטראסאונד, גסטרו... הכל יצא תקין תקין תקין, אין לי שום דבר במערכת עיכול, לא בעיות, לא חיידקים, לא אבנים.. כלום.
אז כמובן שזה דבר טוב וחיובי.
מה שאומר בעצם שכל הכאבי בטן מנעו מלחצים שהיו לי (ועדיין יש) אבל לפחות זה שאני יודעת שאין לי כלום בבטן זה ממש שינה הכל, פתאום אני אוכלת מה שאני רוצה ולא סובלת משום כאבים!
רק מראה איך באמת הכל בראש. זה מדהים.
עכשיו עדיין יש לי קצת התקפי חרדה פה ושם אבל אני כבר מתמודדת איתם עם כדורי הרגעה (צמחיים וטבעיים) אז זה עוזר ממש.. לוקחת מידי פעם כמובן, לא קבוע. לא רוצה להפוך את זה להרגל.
אז זהו.. נקווה לתקופה טובה יותר.. ושאני אצליח להסתדר לבד בבית ולא אצטרך לעבור דירה ולחפש שותפים..
דבר פחות טוב שקרה השבוע: שעדיין יש לי התקפי חרדה פה ושם
ציון לפרק השבוע של OUAT: אני אתן לזה 10 בגלל הסוף שמריאן ורובין התאחדו
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
אוקיי אז ככה.. אני ממש מתקדמת עם באפי ואנג'ל.
בבאפי סיימתי אתמול עונה 6 פרק 3. היה ממש מקסים ועצוב מה שהיא אמרה על גן עדן וגיהנום. אני פשוט כל כך מתאהבת בבחורה הזאת ובדמות הזאת! באפי אדירה לגמרי ושרה מישל גלר עושה את התפקיד שלה מעולה!!
האמת כשהחייו אותה ובאפי הייתה קצת בהלם מהדברים, תיארתי לעצמי שזה המצב שבמוות היה לה יותר טוב... כמו שאומרים.. אסור להפריע את מנוחת המתים (במקרים של סיאנס וכאלה)
בכל אופן פרקים מעניינים. אבל אני כן מקווה שהיא קצת תצא מזה ותיהיה יותר שמחה ומאושרת.
בהמשך לזה- אנג'ל. תקשיבו.. כל מי שלא ראה את הסדרה ממש פיספס! זאת סדרה כל כך מעולה ואו אני ממש נהנית ממנה!
אנג'ל אדיר. הוא ממש חמוד ועושה את התפקיד שלו מעולה. קורדי מדהימה!! אין ספק שהיא תוספת מעולה לסדרה.
אני עכשיו בפרקים שפרד איתם.. ומאוהבת באנג'ל חח היא חמודה. וסהר כבר אמר לי שהיא הייתה בוואנס בתפקיד הנזירה/פיה שלירוי היה מאוהב בה.
אז בכל אופן מתקדמת סבבה
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
מה קניתי השבוע:
תוכנית לשבוע הבא: הופעה של ג'סטין טימברלייק, יומולדת לדודה שלי ומליפיסנט במוצ"ש
תמונת השבוע: איןליכוח.
שאלת השבוע- האפיפיור מגיע לביקור בישראל בימים הקרובים, האם הייתם רוצים לפגוש אותו או כל מנהיג דתי אחר? אם כן, מה תגידו לו?
שאלת השבוע שנוגעת לעד עצם היום הזה- פגרה ארוכה לפנינו, האם הייתם רוצים לעשות צפייה חוזרת בעונות הקודמות ולקשקש עליהן? או שיש לכם רעיונות מוצלחים יותר כדי להעביר את הזמן כאן בפורום עד תחילת העונה הרביעית?
1. התשובה הבוגרת: לא. הם לא מעניינים אותי.
התשובה הלא בוגרת: כן, הייתי אומרת להם שאלוהים לא קיים, מנשקת בחורה מולם, חושפת את החלק העליון שלי, ובורחת
2. בעיקרון אני רוצה לצפות בוואנס שוב, אבל יש לי כל כך הרבה סדרי עדיפויות אחרים לטלויזיה שלא נראה לי שזה יצא לפועל כל כך..
לדעתי אפשר לעשות סיפור בהמשכים... זה תמיד נחמד
אולי שמישהו יכתוב פאנפיק קצר משלו, משו קליל.. והשאר יגיבו יעני איך זה היה בתור פרק
אממ אפשר לקחת תמונות מפרקים ולעשות זיהוי פרק
אפשר לקחת כל מיני אתגרים שהדמויות התמודדו איתם בסדרה ואיך אנחנו בעצמם היינו מתמודדים איתם גם. (לדוגמא דיון שכבר חשבתי לעשות.. כולנו שפטנו את אמה שהתעסקה עם העבר והחזירה את מריאן, אבל השאלה האמיתית היא.... האם אנחנו גם היינו מסוגלים להשאיר אישה למוות שלה וללכת כאילו זה כלום? או שהיינו פועלים בדיוק כמו אמה למרות הכל?...)
וזה בנתיים מה שעולה לי לראש