סיכום שנת תשס"ז ברוק הישראלי

bleeding guitar

New member
כל מעריצי סינרגיה מוזמנים להרגע ../images/Emo168.gif

בדקתי בפורום שלכם הבנתי שהמנהלת שלכם קראה לכולם להצביע כי יש לה בעיה עם הפורום שלנו, ההצבעות שלכם נפסלות ממילא.

Tin Doll

New member
ומה עם מעריצי רונה קינן?

לא שיש לי משהו נגדה, אבל תראו איזה הפרש ופתאום מלא אנשים לא מוכרים צצו

bleeding guitar

New member
אין לי בעיה שפורומים אחרים ../images/Emo168.gif

באים להשתתף כדי לעודד את האומנים שלהם, ביחוד שהם עשו משהו השנה (כמו רונה שבהחלט מגיע לה) יש לי בעיה עם זה שאף אחד לא דיבר/הזכיר את סינרגיה לפני ש"המעריצים" בפורום שלהם החליטו בוא נתנפל על פורום רוק ישראלי ונראה להם מה סינרגיה שווה. אין לי מושג מה סינרגיה עשו השנה (את הדיסק שלהם עד כמה שידוע לי הם הוציאו שנה שעברה), ואם מגיע או לא, אבל ההתנהלות של הפורום, ובייחוד העידוד של המנהלת (אם שמת לב לקובץ שצירפתי) היה מספיק בשביל לקבל את ההחלטה הזאת. חוץ מזה שממילא השיקול הסופי של את מי להכניס למצעד ואת מי לא הוא שלנו, ככה שזה פחות חשוב. רק מבחינתי שתגמר המתקפת שנאה הזאת שבאה רק כדי לעשות דווקא. (בטח יצאתי צבועה מוות, נכון? נו מילא)

סליחה? את ממש חצופה.

קודם כל, המנהלת "שלנו" לא קראה לנו להצביע כי יש לה בעיה עם הפורום הזה. ממש ממש לא. משתמשת בשם "רונקיפליצית" קראה לנו להצביע. אני שמחה שאין לך מושג מה סינרגיה עשו השנה, אבל הם עשו וזאת עובדה [הזכייה בעמ"י, אלבום זהב וכו']. אז זה שאת פוסלת את ההצבעות שלנו ממש חכם ובוגר מצידך
. אין לך שום סיבה מוצדקת לעשות את זה חוץ מזה שיש לך בעיות עם מנהלת פורום סינרגיה. חוצמזה, אני אישית כן קוראת בפורום הזה, אז אולי אני לא משתמשת קבועה פה, אבל בכל אופן אני כן נמצאת פה, אז את יכולה לכבד גם אותנו...

bleeding guitar

New member
אין לי כח למתקפות הנגדיות ../images/Emo168.gif

זה לא ממש משנה כלום ממילא. וחבל שהבנת הנקרא לא לימדו אותכם, רשמתי שאין לי בעיה שקוראים בפורומים לבוא ולתמוך אבל מנהלת שמגיבה "אני שונאת אותם תכנסו בהם" נראה לכם שיש לי צורך שתהיה פה בפורום ותצביע? ממש לא. והא כן אין לי שום בעיה עם המנהלת של פורום סינרגיה, לא מכירה אותה ולא מזיז לי מהלאה. גם התגובה הראשונית שם של פותחת ההודעה היתה "הם שונאים שם את סינרגיה בוא נעצבן אותם" ואוו ממש בוגר מצידכם. אף אחד אבל אף אחד לא דיבר על סינרגיה לפני שבאתם, מן הסתם גם לא ידברו אחרי שתלכו. והא כן טקס עמ"י זה לא מדד לכלום, הטקס הכי מטוטמם שיש בארץ, ודווקא מתוך ערוץ המוסיקה היחידי שיש לנו, חבל. שיהיה לכם רק טוב.

לפחות תנסי להסתיר את הסיבה האמיתית.

זה שלא דיברתם על סינרגיה ולמרות זאת רונקי ידעה שאתם שונאים אותם פה זה כבר מראה שהיא כן קוראת פה, ככה שבתור מנהלת זה ממש לא נחמד איך שאת מתייחסת לגולשים שלך. ועוד משהו, אם זה לא בגלל הבעיה שיש לך עם מנהלת פורום סינרגיה, אז זה בגלל שאת שונאת את סינרגיה וזה עוד יותר בוגר מצידך.

bimbush

New member
נו באמת

תראי, סינגרגיה, בלי שום קשר למה שאני או לצורך העניין כל אדם אחר בפורום הזה חושב עליהם, לא עשו שום דבר משמעותי השנה. עובדתית. את האלבום האחרון שלהם הם הוציאו ב2006, מה שכן קרה איתם השנה זה תוצרים נלווים של אותו אלבום משנה שעברה. הזכייה בפרס העמ"י, שוב, בלי שום קשר למה שאני חושבת עליו (למעשה, אני לא חושבת עליו כלום, לא צפיתי בו מימי), היא עוד תוצר נלווה של האלבום משנה שעברה. מדובר על פרס שהם קיבלו על עבודה שהם עשו בשנה שעברה. נראה לי קצת מגוחך לתת להם פרס על פרס שהם קיבלו, לא? גם שילה פרבר, שמוערכת כאן מאוד, לא נכנסה למועמדות, כי היא הוציאה דיסק בשנה שעברה, כך שאת יכולה לראות שאין כאן משהו אישי. יפית, להבא אולי כדאי להגדיר כללים ברורים ולא להכנס לוויכוחים קטנוניים ואיומים במחיקת הודעות. תהיו בריאים כולכם.

bleeding guitar

New member
WELCOME BACK מותק ../images/Emo168.gif

טוב לראות אותך כאן
*ובאמת לא ציפיתי לבעיות מיותרות, אנחנו כבר שנתיים עושים את זה בלי בעיה*

0mroosh

New member
כן, יפית. זה ממש חרא מצדך.

לא נכנס לכאן יותר בחיים. אבל בחיים! לו רק ידעתי שזה בגלל שאת שונאת את סינרגיה. וגם שרית חדד לא זכתה להשתתף, את שונאת גם אותה?

dsol

New member
זהו שאצל רונה באו לתמוך_../images/Emo189.gif

ואצל סינרגיה פשוט באו "לעשות דווקא" את יכולה להיכנס לשני הפורומים ולראות

סינטטית

New member
סליחה?

לא אני קראתי לכולם להצביע. משתמשת אחרת בפורום קראה ואני תמכתי בה, וכן, יש לי בעיה עם הפורום הזה, ולכן תמכתי במה שהיא אמרה. במקום לצטט רק את ההודעה שלי, תראי את ההודעה הראשונה, שזו מישהי שאין לה בעיה עם הפורום הזה, והיא קראה לפורום שלנו להצביע כמו שעשו בכל פורום אחר. אם את מוציאה את סינרגיה במצעד זה סתם כי זה פוגע לך באגו. אני לא רואה סיבה מוצדקת להוציא אותם מהמצעד. בקיצור, שימי קצת את האגו שלך בצד ולפחות תכבדי את האנשים שבפורום הזה.

..

גם אנשים שרק קוראים בפורום הזה ולא מגיבים, הם חלק מהפורום. לא זכור לי שקיבלתי פה צו הרחקה כי התנהגתי לא כראוי, אני חלק מהפורום הזה. אם את רוצה ואם לא, המעט שאת יכולה לעשות זה לנסות להעיף אותי על הדעה שלי, אבל היי- בתור מנהלת את בטח יודעת שלא אני צריכה להגיד לך את זה
. בכל מקרה, גברתי, אשמח אם תוכלי להסביר לי קצת יותר ברור[כנראה יש לי קצת בעיית הבנה
], למה בתור מנהלת החלטת לפסול את סינרגיה מפה? תודה וערב טוב

dsol

New member
ואני דיי בטוח שרשמתי שלמי שיש תלונות_../images/Emo189.gif

יכול לשלוח אותם במסרים ולא על גבי הפורום... ככה "צו הרחקה כי התנהגתי לא כראוי"... את בדרך לשם
ההודעה שלך נשארת רק כדי להבהיר להמשך... שאלות לעמנות וכו' במסרים ! לא על גבי הפורום ! מעכשיו אני פשוט מוחק את ההודעות המיותרות

סינטטית

New member
הבעיה שלי עם הפורום הזה

אני לא אעלה אותה כאן... זה משהו מהעבר הרחוק וגם הלא כלכך רחוק. אם זה כלכך מעניין אני אסביר במסרים.

למעלה