סיכום שנת תשס"ז ברוק הישראלי

בעז בנאי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

אחרי החגים הוא מוציא אלבום בכורה, ההופעות שלו מרהיבות, הסינגל שיצא לרדיו "תנופה" מושמע בלי הפסקה
, הוא גם נראה הרבה ב-24, הסינגלים שלו במייספייס מדהימים בעיניי.. להמשיך? אני לא יודעת מה איתכם אבל הוא ללא ספק תגלית השנה שלי

gal1983

New member
אסף אבידן

התגלית מבחינתי - אין ספק , מקווה שיהיה זמר השנה בשנה הבאה :) http://www.myspace.com/findlovenow

../images/Emo45.gif

אין ספק מדובר פה בכשרון ענק. למד שנתיים מעלי בתיכון וזכיתי לשמוע רסיטל שלו כשהוא היה בשמינית. כבר אז נוכחתי לדעת שמדובר באחד שיגיע רחוק. אז הצמיחה לא הייתה קלה ואסף כבר אוטוטו בן 25 אבל הבחור עוד יגיע רחוק. יש לו קול אדיר(שמזכיר לי את רוברט פלאנט סולן לד זפלין) והלהקה שלו יודעת לנגן פשוט מצוין,ממש ברמה של להקה בריטית טובה. הבעיה(או שלא ממש בעיה) שהמוסיקה שאסף יוצר מאוד קשה לעיכול,אני לא צופה להמוני מעריצים בעתיד הקרוב,אלה אם כן אסף והחברה ימתנו קצת את סיגנונם. בכל מקרה דבר אחד בטוח,חוויה להיות בהופעה שלו,אני ממליץ בחום. עוד תוצרת ירושלמית משובחת

MarkDeen

New member
../images/Emo45.gif

אמן גדול שרק לפני חודש בערך גיליתי אותו, ומאז לא מפסיק להנות מהמוזיקה שלו. חבל רק שבשתי ההופעות שלו שהייתי בהן היו בעיות טכניות ובעיות סאונד,אבל השואו שהוא מביא משאיר אותך מסופק למרות הכל. מומלץ בחום!

Eatliz

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

ללא ספק, ה-תגלית. שהאלבום השני יגיע כבר, אינשאללה.

למעלה