סיכום שנת תשס"ז ברוק הישראלי

Once - Blackfield

אחת מיצירות המופת השנה. השיר שפותח את הדיסק החדש של בלאקפילד הוא אחד מהשירים היותר טובים שאוזן ישראלית שמעה(לפחות האוזן שלי) לחן אדיר עם תיפוף פשוט ענק וגיטרות שעושות שמח,והליריקה פשוט מדהימה,סטיבן בשיאו. לא שרד יותר מדי זמן בגלגל"ץ,וגם לא הושמע יותר מדי בתחנות אחרות. אבל מי שאוהב את בלאקפילד\פורקיופיין\אביב גפן יודע איזה פנינה השיר הזה(ובהופעות הוא פי 2 טוב) ללא ספק אחד משירי השנה

נר2

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שיר מדהים. נשמע עוד יותר טוב בLIVE. אי אפשר לנסח את זה טוב יותר ממך.

bleeding guitar

New member
חן קליין + אייל אבן צור - האגם קפוא ../images/Emo168.gif

חן קליין היא יוצרת צעירה שהוציאה השנה את הדיסק הראשון שלה בהפקה מוזיקלית של אייל אבן צור. השיר "האגם קפוא" הפך ללהיט, נטחן קשות בגלגל"צ, יש לו קליפ משודר בערוץ 24, זאת ועוד הם מספיק טובות למועמדות לשיר השנה

bleeding guitar

New member
מופע השנה ../images/Emo168.gif

שרשרו כאן את בחירותכם למופע השנה בלבד ברוק הישראלי בשנה החולפת, נא לרשום את שם המופע בכותרת, אפשר ורצוי לרשום נימוקים בגוף ההודעה

כנסיית השכל.

יש צורך להרחיב? מופע רוק כזה מושקע ומוצלח, לא חושב שלהקה ישראלית עשתה אי פעם.

Tin Doll

New member
../images/Emo45.gif

למרות שלא הייתי בהופעה הגדולה שלהם, אבל ההופעה של ה13(?) נגנים הפתיעה אותי לטובה. אז אני בטוחה שה-40 פי אלף יותר טוב.

bleeding guitar

New member
פורטיסחהקול ../images/Emo168.gif

אחרי השילוב המדהים עם סחרוף רמי פורטיס יוצא להופעות לבד עם הקהל, ומוכיח שהוא גדול גם לבד בלי ה"תאום" המפורסם שלו

משמרת אחרונה - פורטיסחרוף

טוב לצערי מעט מכם בטח ידעו במה מדובר. אז אחרי הסיבוב של על המשמרת של פורטיסחרוף שהיה משהו כמו שנה וחצי\שנתיים פורטיס וסחרוף החליטו להפרד לעת עתה. אז הם חשבו איך להפרד,והחליטו לעשות 2 הופעות אחרונות בהחלט בבארבי בת"א(אמצע אוקטובר ככה) ההופעה הראשונה הייתה 3.5 שעות. ולמחרת ההופעה השנייה והבאמת אחרונה בסבב נמשכה 4.5 שעות בה בוצעו 56 שירים כולל שירים של פורטיסחרוף,ברי לבד,פורטיס לבד,Foreign Affair וMinimal Compact. ההופעה הייתה סוחפת ומלאת אנרגיות מתחילתה עד סופה. לראות אנשים קופצים ומשתוללים באין קץ לילדות ב3.5 לפנות בוקר אחרי 4 שעות הופעה זה מחזה שלא רואים כל יום. זאת אחת ההופעות שללא ספק אקח איתי לכל החיים. קשה להסביר במילים מה הלך שם,רק מי שהיה באמת יודע. אחת ההופעות הגדולות ביותר בחיי ובכלל בכל הזמנים

gal1983

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif זה היה מופע ענק ../images/Emo45.gif אבל אני לא בטוח

שהוא היה בשנה החולפת ולא קצת לפניה ... בכל מקרה היה כל כך ענק שהרושם שהיא השאירה שרד עד לשנה הנוכחית - אם לא היא, אז פורטיסהקול מבחינתי.

נר2

New member
שלום חנוך - יציאה

זה לא מופע חדש. האמת שההופעה כבר רצה כמעט 5 שנים אבל רק השנה יצא לראות אותה, פעמיים והיה מדהים. שלום חנוך במיטבו עדיין מוכיח שהוא מספר 1 - המלך של הרוק הישראלי ואין לו תחליפים. נכון שאין לו סיכוי לזכות מול כל ה"צעירים" אבל לפחות לתת את הכבוד הראוי לו כי הוא נמצא היום במקום שרבים היו רוצים להגיע. ויש גם את המופע החדש "חיות לילה" שעדיין לא יצא לי לראות...

gal1983

New member
כבוד אכן מגיע לו אבל ...

מופע השנה ? לא מגיע לו ... יש מצב להתמודדות על מופע היובל ....

נר2

New member
מסכימה..

אני אסתפק בפרס ישראל לרגל חגיגות יום העצמאות ה60 או פרס מפעל חיים.

sonic_green

New member
מאור כהן ופיטר רוט

מאור כהן חוזר לבמות עם המופע הישן והנודע שלו, עם כל השירים הכי רוקנרול שיש, בועט במוניטורים, עושה מון-ווק ומה לא... אם רוצים לראות באמת מופע... זה ממש מופע, כשפיטר רוט מלווה אותו בבאס ושר כמה שירים מהאלבום שלו ושל מוניקה סקס, תמיר שקולניק על החשמלית מרעיד לנו את התנוכים... קשה לשכוח את ההופעות שנגמרות ב"מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר" האימתני של מאור... מופע קורע מצחוק בנוסף לכל.

bleeding guitar

New member
השיר המאוס של השנה ../images/Emo105.gif../images/Emo168.gif

שרשרו כאן את בחירותכם לשיר המאוס של השנה בלבד בשנה החולפת. כמו תמיד בקטגוריה הזאת אנחנו מרשים גם שירים מחוץ להגדרת הרוק הישראלי. נא לרשום את שם השיר בכותרת, אפשר ורצוי לרשום נימוקים בגוף ההודעה

למעלה