סיכום שנת תשס"ז ברוק הישראלי

היהודים - פורטה

אחרי 6 שנים, היהודים הוציאו דיסק חדש, שכלל בתוכו סינגל מצליח, שני קליפים, הדיסק מכר כמות יפה מאוד, והוא באמת דיסק טוב, עם שירים טובים מאוד! (אני לא טוב בלכתוב דברים כאלה...חח)

מתנות

New member
../images/Emo45.gif אחד האלבומים של חיי.

(כמה חיכיתי...) אלבום משובח, מושקע מכל הבחינות. הסאונד השתפר מאוד, החומרים הרבה יותר שלמים, האווירה הכללית של האלבום מדהימה, שומעים שהאלבום הזה נוצר בכיף, מתוך אהבה אמיתית למוזיקה ולשותפים. וזה אלבום אולפן ראשון עם הגיטריסטים החדשים (שכבר לא כל-כך חדשים, רק יחסית)- דניאל ברכר וגיא באר, ואלבום ראשון עם הקלידן החדש- אדם פרי, והנגנים החדשים מביאים איתם כל-כך הרבה דברים אחרים, שלא היו בלהקה. האלבום הזה פשוט יצירה ממושכת וציפייה שהשתלמה, יש בו שלמות מסוגים חדשים.

bleeding guitar

New member
שיר השנה ../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

שרשרו כאן את בחירותכם לשיר השנה בלבד ברוק הישראלי בשנה החולפת, נא לרשום את שם השיר בכותרת, אפשר ורצוי לרשום נימוקים בגוף ההודעה

תנופה/ בעז בנאי

ואני לא צריכה לתרץ את זה, תספרו את מספר ההשמעות היומיות (
) זה מעיד על כך שמגיע לו.. הוא תפס ממש טוב, ובצדק

bleeding guitar

New member
אינטואיציה שלומי שבן ../images/Emo168.gif

כי היא לא היתה אינטיליגנטית אבל בכללללללללללללללללללללללל

מיליון פעם - מלכת הפקט

בהחלט אחד השירים הטובים של השנה. גם אם אתם לא מתים על הסיגנון זה שיר מדהים שמדביק אותך גם אם אתה לא רוצה. הלחן ממש טוב והליריקה גאונית. בהחלט מגיע להם

מהר מדי - הג'ירפות

ואם כבר שיר מדביק. מי לא מצא את עצמו הולך ברחוב ומזמזם "אתמול....אכלתי אש...שתיתי דם....אכלתי אש...שתיתי דם..." (וחוזר חלילה) אחד השירים היותר טובים של הג'ירפות ובכלל שיצאו השנה לרדיו. לחן חביב שמגיע לשיאו עם הגיטרות במעברים,ליריקה...נו טוב כל אחד והטעם שלו(לדעתי כל ליריקה מבית היוצר של הג'ירפות גובלת בגאונות) אבל גם מי שלא מת על הג'ירפות ועל סיגנונם מוצא את עצמו אוהב את השיר הזה,פשוט ככה. אחד משירי השנה שלי ללא צל של ספק

למעלה