סיכום שרשורי עובדות

סיכום שרשורי עובדות ../images/Emo88.gif

גולשי הפורום התבקשו לכתוב עובדות, מגובות במאמרים, לגבי חברי מפלגתם והעשייה שעמדו בראשה או היו שותפים לה. להלן תוצאות שירשור זה: למול עובדות חברי מפלגת קדימה: _______________________________________________________ העם דרש לחימה עיקשת בטרור - ואכן מאז 2002 חלה ירידה במספר קורבנות הטרור! שרון, מופז , דיכטר, עזרא _______________________________________________________ העם דרש בתהליך ההתנתקות תוך רגישות כלפי המפונים - ואכן מאז ההתנתקות חלה ירידה משמעותית במספר תקריות הירי, החיילים שלנו נשלחים למשימות אחרות ולא מסכנים את חייהם בעזה ובקירבתה שרון, מופז, דיכטר, עזרא _______________________________________________________ העם שלנו דרש רב יהודי בארץ ישראל - ואכן בתקופה האחרונה חלה עליית שיא מצד יהודים למדינה! תהליך ההתנתקות "שיחרר" אותנו מהעול הדמוגרפי של הפלסטינאים לבני, סולודקין _______________________________________________________ העם שלנו דורש דמוקרטיה חזקה שמביאה את העולם המערבי לכאן - ואכן המערב קרוב מתמיד בשיתוף הפעולה שלו איתנו. התיירים מציפים את הארץ בשיאים חדשים ובהתמדה! הירשנזון _______________________________________________________ העם שלנו בסך הכל מבקש לחזור הביתה בשלום - מעבר לעשייה הבטחונית שמביאה ירידה משמעותית במספר קורבנות הטרור מספר ההרוגים בתאונות דרכים לשנת 2005 הוא הנמוך ביותר מזה 14 שנים! שטרית _______________________________________________________ http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=345&msgid=70230164 ------------------------------------------------------- הציגו שאר המפלגות עובדות אלו: גלעד ארדן - אפוד זוהר לנהגים גדעון סער - זכה לשבחים מיו"ר הכנסת ראובן ריבלין שציין אותו כאחד הח"כים הבולטים והפעילים במשכן. סער הצליח להעביר 9 הצעות חוק פרטיות. יובל שטייניץ - התנגד באופן עקבי למסירת ציר פילדלפי לידי מצרים נתניהו -בסוף 2004 התברר כי שיעור הצמיחה היה גבוה במידה ניכרת מאשר בשנים עברו וכי שיעור האבטלה ירד. סלבן שלום - התקבלה הצעת ישראל לקבוע יום זכרון בינלאומי לשואה (ב-27 בינואר), ונפתחו יחסים גלויים עם פקיסטן. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=345&msgid=70221549 מלבד הליכוד וקדימה - אף תומכי מפלגה אחרים לא הציגו עובדות מגובות במאמרים וכתבות על חברי המפלגה שהם תומכים בה. אנשים טובים וחכמים, עשו את השיקול שלכם. בחרו את המועמדים הנכונים ביותר לטעמכם. ודרשו, כפי שמגיע לכם - אנשים של עשייה ולא של ססמאות ריקות מתוכן!

um21

New member
אל תציג את שקריך כעובדות.

שקר 1:"בתקופה האחרונה חלה עליית שיא מצד יהודים למדינה". שקר וכזב נתוני הלמ"ס ירידה של 5% במספר העולים אז על איזה שיא אתה מדבר?. קישור:http://www1.cbs.gov.il/reader/cw_usr_view_SHTML?ID=635 שקר 2."ואכן מאז 2002 חלה ירידה במספר קורבנות הטרור". הכרזה בעיתית משהו מול הנתונים. אומנם בשנים 2003-2004 הייתה ירידה מול 2002 אבל עדיין מול 1999-2001 וכמובן מול תקופת השלטון של בנימין נתניהו אנחנו ברמה מאוד גבוהה. אז להגיד שהייתה ירידה כאילו בשנים האחרנות אנחנו בשפל היסטורי זהו שקר מוחלט. שקר 3:"התיירים מציפים את הארץ בשיאים חדשים ובהתמדה" מה לעשות הנתונים של שנת 2005 עדיין לא מתקרבים לשיאים של 2000. http://www1.cbs.gov.il/shnaton56/st23_06.pdf בקיצור אני כותב היקר אתה מקרה מייצג של מפלגת קדימה, מפלגה שבה הקר הפך לנורמה וכל הגיג של הינו נכון נ.ב אני מקווה כי הודעה זו שהציגה אותך ערום וערייה תישאר מעבר לכמה דקות

bhnadav

New member
אתה דמגוג רציני.

אתה עושה פה השוואות שהן לא במקום. תשווה בין איך ששרון קיבל את המדינה (אינתיפאדה איומה) - ואיך נראים הנתונים בסופו של דבר. אולי נלך ונשווה את האינפלציה שהייתה אצל ביבי ב-96 לעומת האינפלציה ב-85?! נראה לך שבמקום לעשות השוואה כזאת?! שרון קיבל את המדינה תחת אינתיפאדה נוראה ופיגועים רצחניים בכל רחבי הארץ, ברמות של כל יום פיגוע (למי שזוכר את חג הפסח הנוראי, דאז). המצב כיום הוא הרבה יותר טוב מבחינה בטחונית. אמנם גם היום יש תקריות התרעות ופיגוע פעם במספר חודשים - אבל אם נהיה הוגנים (וזה לא עניין של דעה פוליטית בכלל) - המצב היום הוא הרבה יותר טוב מבחינה בטחונית. אולי שכחתם את התקופות שאנשים שכחו ליסוע באוטובוסים, לשבת בבתי קפה בתל אביב או ללכת לקניונים. היום - עם כל הכבוד - זה לא קיים. ואני מעריך את שרון, מופז, דיכטר ומערכת הביטחון כולה על שהצליחו להביא אותנו למצב הזה. מעבר לזה, דמגוגיות בגרוש - לא אצלנו.

um21

New member
הצחקת אותי

השנים הרצחניות ביותר היו 2001-2004 כולן בתקופת אריאל שרון. הקרדיט שאתה נותן למופז,שרון ודיכטר הוא מופרז ואני אסביר לך את זה דרך משל. רופא אחד רצה להראות כמה הוא גדול הוא לקח אדם בריא והזריק לו את כל הנגיפים והמחלות ושבר לו את 4 הגפים. שנתיים אחרי, כאשר אותו אדם פתח את העניים הרופא אמר אתם רואים איזה רופא מוכשר אני לפני שנתיים הבן אדם היה גמור. רופאים אחרים אמרו לו אבל לפני שלוש שנים הבחור היה בריא לפני שהתחלת להתעסק איתו אז ד"ר נדב אמר מה אתם עושים דמגוגיה אני רופא גדול אין מקום להשוואה. הבנת את הנמשל או אולי נחכה עד שתגיע לכיתה י' כדי שנסביר לך אותו?

um21

New member
איזה השמצות?

כתבתי לך משל נחמד. ולהגיד שאתה בכיתה ט' זוהי לא השמצה זוהי האמת. אתה צריך להתחיל להבדיל בין השמצות ועובדות קפיש?

bhnadav

New member
זה לא מה שכתבת ../images/Emo13.gif

"הבנת את הנמשל או אולי נחכה עד שתגיע לכיתה י' כדי שנסביר לך אותו?". ואגב - אני בכיתה י'.

מדובר על שנים של אינתיפאדה!

אם המושכות היו בידיו של נתניהו, המצב, לדעתי, היה הרבה יותר גרוע ונמשך הרבה יותר זמן. הוא הרי הוכיח כמה הוא לא עומד בלחצים וכמה הוא פחדן, אני מאמין שבתקופה הזו אם הוא היה צריך להגיע להחלטות - הוא היה מאבד את עצמו לדעת.

um21

New member
ראה מנהרת הכותל.

הפלשתינאים ניסו להתחיל את אינתיפאדת אל-אקצה (האינתיפאדה השנייה) כאשר ביבי בעזרת אהוד אולמרט פתח את מנהרת הכותל. אבל אצל ביבי בניגוד לברק ושרון הסיפור נגמר תוך פחות משבוע למה? כי ביבי הגיב במהירות וביעילות ודאג שעראפת ושאר כנופית טוניס תבין שאם המהומות יימשכו עם עפים חזרה הביתה.

סליחה???

שוב השטות הזו. ב1996, בעקבות מהומות מנהרת הכותל, הזעיק ביל קלינטון את נתניהו וערפאת לוושינגטון לפסגה מיוחדת, יחד עם מלך ירדן דאז. בפגישה הזו הוחלט על הפסקת אש, וכמו כן - הוחלט עקרונית על מסירת חברון. נתניהו, כרגיל, לא עמד בלחץ, לא ידע איך לפעול, טס לוושינגטון והתקפל.

אה, והנה הקישור...

"נשיא ארצות הברית דאז, ביל קלינטון מיהר לקרוא לנתניהו ולערפאת לפסגה בוושינגטון, בהשתתפותו של חוסיין מלך ירדן. הפסגה הביאה להפסקת האלימות וסללה את הדרך לחתימת "הסכם חברון" בינואר 1997. בהסכם התחייבה ממשלת נתניהו לסגת מרוב שטחה של העיר חברון, למעט אזור מערת המכפלה ואזורים סמוכים שבהם קיימים בתים המאוכלסים במתנחלים יהודים. הנסיגה בוצעה עוד באותו חודש, אולם לאחר מכן נכנסו היחסים עם הפלסטינים לקפאון עמוק והתחדשו רק בועידת וואי בסוף 1998." מהומות מנהרת הכותל

um21

New member
פשוט לא נכון.

קודם נגמרו המהומות רק אחר כך הייתה הפיסגה כי קלינטון פחד שהולכים להעיף את החבר שלו מפה.

עובדתית,

נתניהו התחבר עם ערפאת. הוא אפילו הסביר שהוא "מצא בו חבר". לעומת שרון, שהוא היחיד שהיה לו את האומץ לבודד את ערפאת ולהגדירו כ"לא רלוונטי".

מסירת חברון,

היתה החלטת ישנה של ממשלת פרס. אם כבר עובדות. הביצוע אולי הואץ בעקבות אותה פסגה. אולי. לא "הוחלט עקרונית". תזכיר לי אולי, כמה יהודים פונו אז מבתיהם בחברון? אני מקווה שאתה יודע לספור עד אפס. מאיפה אתה מביא את "העובדות" שלך? מי המקור שלך? אמנון "שומר האתרוג" אברמוביץ?

bhnadav

New member
../images/Emo45.gif

אם הייתי צורך לבחור מי יהיה ראש הממשלה בתקופה הנוראה שעברנו, אין לי ספק שהייתי בוחר באריאל שרון ולא בביבי נתניהו, ומדובר לא רק בי - אלא ברוב המכריע של הציבור. מזכיר לי משהו שכתבה סימה קדמון במוסף לשבת של "ידיעות אחרונות" (23/12), לפני מה שקרה לשרון: "הכל מגיע לשאלה: אם היו מודיעים שבעוד 24 שעות איראן משגרת טיל על ישראל, את מי היינו רוצים לראות יושב על כיסא ראש הממשלה ומקבל את ההחלטות. וברור שמה שהציבור רוצה היום זה אדם כמו שרון."

רציתי להזכיר לך,

הסיכוי שלשרון תהיה איזשהי מילה בקדימה, קרובה מאוד לסיכוי שהוא יעמוד בראש הליכוד. סיכוי אפס. להזכירך, בראש קדימה עומד עכשיו אולמרט. השאלה היא ביבי או אולמרט. לא ביבי או שרון. מבין המתמודדים, ביבי הוא היחידי שקיבל החלטות מהסוג הזה. אתה עדיין חי בהכחשה ששרון יתעורר או יחזור לפוליטיקה? לפני מספר ימים היה פה שרשור על ההבדל בין אופטימיות לאשליה מסוכנת. נכנסת לקטגוריה של אשליה מסוכנת ... אם סימה קדמון היתה שואלת את אותה שאלה היום, כל אחד היה מגיע למסקנה שמבין המתמודדים היום על ראשות הממשלה, ביבי הוא היחידי שיכול לקבל החלטה ולקחת אחריות על אותה החלטה. מתי אולמרט לקח אחריות על משהו שהוא עשה? מעולם לא !

bhnadav

New member
הבנת הנקרא.

אני לא דיברתי פה מהבחינה ששרון יחזור. הדיון כאן היה בנוגע לתקופתו של אריאל שרון, ואני הגבתי בהתאם. ומהבחינה של לשאול את השאלה הזו היום - אני בטוח ב-100% שביבי לא היה זוכה ברוב, אם הייתה נשאלת שאלה כזו.

למעלה