סיכום שרשורי עובדות

um21

New member
אבל כאן נכנס כבר

הקטע של הדעה האישית ו"אני כותב" דיבר על עובדות. אז עובדתית הכי הרבה טרור היה תחת שלטון שרון. עובדתית הכי הרבה תיירים היו בשנת 2000 בשלטון ברק. עובדתית העלייה הכי גדולה הייתה בתחית שנות ה-90. אז ש"אני כותב" לא יביא "עובדות" על שיאים בתיירות בעלייה ובשקט הביטחוני כאילו אריאל שרון הפך אותנו לשוויץ.

JOSEF272

New member
גם פה אתה אומר דמגוג???

אין לך אוצר מילים אחר חוץ מדמגוג די כבר לגבי תוכן העינינים שלך לך בין 96 ל99 בתקופת שלטונו של נתניהו אז מספר הפיגועים היה פחות ממספר האצבעות בי אחת זאת עובדה לא דמגוגיה

bhnadav

New member
כשיש דמגוגים בשטח, זה המצב.

אם לא טוב לך "פה" - אתה מוזמן להתעופף לך למקום שבו אין דמגוגיה.

אתה עושה מעצמך צחוק? ../images/Emo6.gif

הקישור בנוגע לעולים שנתת - מתיחס לשנת 2004!
הירידה ב5% מתייסחת לחצי השנה הראשונה של 2005!
אתה חייב לדייק בשנה.. ולהתיחס לתמונה המלאה, קשקשן
תיכף תכתוב ש ב2 בנובמבר השנה, ביחס לשנים עברו - יש ירידה של 400% בעלייה ביחס ל2 בנובמבר 1999 ! או אולי תכתוב ש ב18 לאפריל 2005, היה פיגוע, וביחס ל18 לאפריל 1857, מספר קורבנות הטרור עלה ב 950%! זו בדיוק הדמגוגיה שאתה מסוגל לה - אין לך אמת או תוכן אחרים להביא.. אין לך עובדות לפרסם - רק שקרים, הכפשות ועיוות עובדות, צר לי, ידידי - אתה משיג את ההיפך ממה שאתה מבקש :)

um21

New member
אתה בור רציני אה?

במחצית הראשונה של 2005 הייתה ירידה בעלייה -עובדה. נתונים מלאים ל-2005 אין עדיין ושהיה אשמח אם תציג לינק. ההשוואות שאתה עושה הן כאלה: בשנת 2005 הייתה ירידה בטרור לעומת 2001- יופי לנו כל השנים הנ"ל היו תחת שלטון שרון. על מנת לבצע השוואה הולכים אחורה זה יודע כל אדם שעושה סטטיסטיקות. להצביע על שיא כאשר כל השנים הנסקרות הן תחת שלטון של אותו אדם זוהי הדמגוגיה. חוץ מזה אני הבאתי לינקים ואני בניגוד אלייך מכיר אישית את אלו שפרשו לקדימה מהליכוד ואני יודע באיזה "פיגורות" מדובר. אז אל תבלבל את עצמך עם עובדות. תצביע לקדימה(אם בכלל יש לך זכות בחירה) וניפגש שנה הבאה שמרבית חבריה יתחננו לחזור לליכוד(אותם יקבלו, אבל הפעילים הקטנים כמוך נראה איפה יהיו)

לקלל במקום לשוחח? ../images/Emo140.gif יפה לך..

רק חבל שאתה מעוות את הנתונים - לא כתוב שם שבשנת 2005 היתה ירידה ביחס ל2001 - כתוב שמאז 2001 - קיימת ירידה בטרור.. והירידה נמשכת עם כל שנה :) מדובר לא רק בשרון - שר הבטחון, ראש השב"כ, שר לבטחון פנים - כולם חברי קדימה :) מתאים למתלהם כמוך לתקוף אותי אישית - כאשר אין לו תוכן ממשי להביא :) לא אבזבז את זמני על פרחח אינטרנט שכמוך, אשר במקום להגיב לגופו של עניין מגיב לגופו של אדם.

um21

New member
בפעם האחרונה שבדקתי

בור זו לא הייתה קללה בכל מקרה אני מאחל לך שתרוויח כמוני ותהיה במצב כלכלי כמו שלי. וכן גם יש תגובות לגופו של אדם כי גם זה חלק מהפוליטיקה

../images/Emo140.gif יהירות והתנשאות תפורות עליך..

בול! לא משנה כמה אני מרוויח.. אני לא מודד אנשים לפי השכר שלהם. אתה פשוט מבחיל

בני ברק

New member
העובדות מדברות בשם עצמם

כל אזרח ואזרח שחי במדינה רואה את הדרדרות המצב בזמן כהונתו של מר אריאל שרון כראש הממשלה, ואכן כל העובדות מראות על מגמה של הידרדרות נוראה. למשל-העוני! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3008373,00.html מספר העניים בישראל גדל ב-2003 ב-105 אלף איש. הביטוח הלאומי, שפירסם היום את דו"ח העוני השנתי, מעריך כי בשנת 2004 ימשיך מספר העניים לגדול והוא יגיע בסוף השנה ל-1.5 מיליון ישראלים; ההסתדרות: נוסחת נתניהו היא שמי שלא עובד עני ומי שכן עובד עני גם כן עוד דוגמה? ביטחון! אריאל שרון הבטיח לנו שלום וביטחון בבחירות האחרונות, זוכרים? אני שואל את חברי הפורום-האם קאסם אחד נורה על העיר שדרות או כל ישוב בקו הירוק לפני כהונתו של אריאל שרון? למישהו זכור על פגיעת קאסם בתוך הקו הירוק?אפילו בשדה פתוח...לא! לא נורתה יריה אחת מהשטחים לעבר הקו הירוק בזמן אהוד ברק או בנימין נתניהו! זה עובדה מציאותית! להמשיך עם העובדות?!?

אשרת

New member
../images/Emo13.gif

עכשיו אתה גם פה. אכן, לא היו קאסמים בתקופתם של ברק ונתינהו. במקום זאת - אוטובוסים התפוצצו בתדירויות גבוהות מאוד. עכשיו, אתה יודע שאותי אי אפשר להאשים באהדה יתרה ל'קדימה'- מה יותר עדיף - קסמים אשר כמעט ולא הרגו איש, ובקושי גורמים נזקים או פיגועים שבהם נרצחים לא מעט אנשים? ואגב ,אל תהיה תמים--> אי אפשר להשיג בטחון ב-100%. אז יהיה מבחינתך חכם להוריד את צף הציפיות שלך בנושא הזה.

אשרת

New member
אל תקלל אותי.

אני לא אשת קדימה... ועשה לי טובה בבקשה, אל תביא לי קישור לאנציקלופדיה שכל אחד יכול לכתוב שם מה שהוא רוצה מבלי שיבדקו זאת בכלל.

um21

New member
טוב אז אולי תביאי את קישור

שיראה לי שבתקופת שרון היו פחות פיגועים מתקופת רבין פרס נתניהו וברק

שוב, זה עניין של תקופה.

להזכירך, האינתיפאדה השנייה התחילה בשלהי תקופת ממשלת ברק ואז שרון עלה לשלטון. אתה לא יכול להשוות בין התקופות. שוב, נתניהו לא ידע להתמודד עם דברים שכן קרו בתקופתו, ואם חס וחלילה הייתה האינתיפאדה בתקופתו - לא היינו נמצאים עכשיו במקום טוב.

בני ברק

New member
אני בכל מקום

אבל אין כמו פורום שינוי (פורום...לא המפלגה
) מנהל הפורום התרברב בהודעה שלו כמתיימר לקחת את הקרדיט בצימצום העוני הפשע המלחמה התאונות בדרכים לאריאל שרון ולשות' לכן אם הוא כבר ניכס את כל זה לאנשי קדימה אז ראוי שיראה גם את הצד השני... אני מסכים איתך שאין ביטחון ב100 אחוז אבל עם אריאל שרון היינו ללא שום ביטחון ב100 אחוז...

אשרת

New member
תגובה

הגידול בעוני הוא טעות אופטית לחלוטין, במיוחד אם תחשוב שהסיבה היחידה שיש עכשיו "יותר" עניים זה הקיצוץ בקצבאות, מה שהוריד אלפי משפחות מתחת לקו (שכל הזמן משתנה) העוני. מיותר לציין מי הם בעיקר(!!) אותם משפחות, נכון?
אז אמנם הוא לא הכי דייק בדבריו, אבל הוא גם לא הטעה לחלוטין. תאונות הדרכים ,מה לעשות --> ירדו. כל המציל נפש אחד, הציל עולם ומלואו. מבחינתי יש הורג אחד פחות, זה שווה את זה. ומה לעשות שהתאונות באמת ירדו תחת שלטונו של שרון? שנמציא את ההיסטוריה מחדש? לגבי הבטחון - שטויות. אישית, הרבה יותר בטוח לי לעלות לאוטובוסים או להכנס למקומות הומי אדם בתקופו של שרון מאשר בתקופתם של נתינהו, ברק, פרס ורבין.

um21

New member
אישית זה לא עובדה

שיא הטרור תחת שלטון שרון. לגבי העוני את צודקת אבל כולם יודעים מי הציל את הכלכלה. ההישג היחידי האמיתי של ממשלת שרון הוא הוצאת המשק מהמיתון ואחראי לו לא אחר מאשר בנימין נתניהו המועמד הכי מתאים לראשות הממשלה מול אהוד אולמרט שאפילו לאחיו יוסי לא דאג ומול הקמוניסט.

אשרת

New member
,תגובה

אני לא קהל היעד לא שלך ולא של קדימה, לכן אין לי שום עניין לעוות פה את המציאות לטובת אחד מכם. אבל --- עם כל הכבוד לנתינהו, הוא בסך הכל ביצע את המדיניות הכלכלית של הממשלה שבראשותה עמד שרון, לכן זהו גם ההשג של השרון. אני לא אמרתי שתחושה אישית היא עובדה. תחושה אישית, זאת תחושה אישית. נקודה. אתה עדין לא הבאת לי מקור אמין (לפחות יותר אמין מויקפידה- סתם לידע, לאחרונה נתבע זה שהמציא את ויקפדיה , על הוצאת דיבה. ) שבתקופת שרון היה שיא של טרור.

בני ברק

New member
המנהל ביקש עובדות

את מדברת על תחושה אישית שלך, מנהל הפורום חוזר שוב ושוב על עובדות תוך שהוא מביא לינקים רבים מאתר -YNET. מאחר ואת מדברת על תחושה אישית שלך,קשה להתווכח איתך אבל כשמנהל הפורום מתעקש על עובדה ולינק בהחלט יש מקום לוויכוח...כידוע לך YNET מבית ידיעות אחרונות כתב המון מחדלים שקרו בזמן כהונתו של אריאל שרון.

למעלה