סיכום שרשורי עובדות

bhnadav

New member
זה לא העניין פה.

בהקשר של ביטחון - לפעמים הנתונים הסטטיסטיים לא תואמים את ההרגשה הכללית של הציבור. חשוב להתייחס, לצד הנתונים היבשים, גם לתחושות הציבור. לצער כמה אנשים פה, בנושא זה הסטטיסטיקה והתחושה האישית הולכים ביחד.

um21

New member
חמודי לך תעשה שיעורי בית

ואל תכתוב על דברים שאתה לא מבין תגדל תעשה צבא תלמד באוניברסיטה ואז תלמד אותנו על ההבדל בין סטטיסטיקה לתחושה אישית.

um21

New member
מי שמגוחך זה אתה

התחושה האישית של שרי אירסון היא שהשכר הממוצע הוא 200 אלף ש"ח בחודש אבל סטטיסטית זה לא מסתדר... כך גם אתה שום קשר בינך ובין המציאות אתה לא עובד, לא מפרנס משפחה, לא עושה מילואים אז איך אתה יכול להגיד משהו על הנעשה במדינה?

bhnadav

New member
יש לי עיניים, אוזניים וראש חושב.

לא אמשיך להגיב לך, כי זה יורד לפסים אישיים שאין לי כל כוונה להתייחס אליהם כאן. אם אתה רוצה - אשמח להתכתב איתך במסרים.

JOSEF272

New member
נדב שמתי לב שאתה מסתכסך עם כולם

מה יהיה בכל מקום שאתה מגיב זה או קשקוש אן דמגוג או הכפשות כבד דעות אחרות חבל שאתה מוציא שם רע לקדימה במיוחד ללבני

בני ברק

New member
מה עם נתוני העוני (עובדות)

מה פליטי המפלגות שהתאספו במפלגת קדימה טוענים להגנתם על פי פירסומי התקשורת על נתוני העוני בישראל. כידוע לפי נתוני הביטוח לאומי 730000 ילדים עניים מתוך 1.6 מיליון תושבים עניים!!! אלו עובדות שלא אני כתבתי! אלו עובדות פרי מעשה של אנשי קדימה ואנשי הליכוד (ביבי נתניהו)

דווידו

New member
דבר אחד הבנתי ,אני כותב

מאז עליית שרון לשלטון כל דבר טוב זה אנשי קדימה וכל דבר לא טוכ זה אנשי הליכוד,האומנם?

bhnadav

New member
אולי,

אבל מה שבטוח הוא שתומכי הליכוד לא עושים דבר כדי לתקן את הרושם שנוצר על אנשי הליכוד.

למעלה