סיכום ששבועי!

סנפ XD

New member
סיכום ששבועי! ../images/Emo214.gif../images/Emo11.gif

וואו אני בכלל לא בפורום :( הלימודים וזה ))): מצטערת
איך עבר השבוע?
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
שיר השבוע בכללי:
משהו מצחיק שקרה השבוע:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
התחדשות השבוע: ו- תוכניות לשבוע הבא
:

Leb Die Sekunde

New member
אני ראושנה?:O

מעתיקה מהקומונה משו טוב שקרה לך השבוע: ההופעה של טוקיו!@$$^&&^$%# ^#@ ^!!! משו רע שקרה לך השבוע: חשבתי שלא יהיה לי כרטיס ולא הלכתי לחווה ונשכו את פרנסיס:O:O שיר השבוע של ט"ה: Ubers Ende Der Welt באקוסטי.. עכשיו אני שומעת שיר השבוע בכללי: תמונת השבוע (לצרף) --> -> ספר/עיתון-סרט/סדרה השבוע: על טבעי! איזה פרק חזקקק למי שראה ואממ קיילXY חזרתי לראות והפסקתי עם שתי סדרות אחרות האא? *גאה!* אדם השבוע: ביל3> ואישתי=] בעצם לא.. ביל3>> והילדה שמעריצה את ג'רארבעעע תכנון לשבוע הבא:ללכת לסופר ולקנות בריסטולים צבוענים וללכת לחווה! למרות שמחר נראלי אני ילך ציטוט/משפט השבוע:לא נראלי היה מוסיפההה משו מצחיק?
לא היה שבוע שקט לכולם ושבת שלוםםם

Leb Die Sekunde

New member
אעאע כן אני ראשונה יאיי פעם ראשונהXD

וגם פה שחכתי את שיר השבוע בכללי|חבול אז זה The Kill של 30 שניות אין לי כח לרשום באנגלית יש לי שגיאות. ואיילינ סוי ג'ו של אנריקה בספרדית הורדתי את האלבום שלו 33>> שוב העתקתיXD למי יש כח לכתוב עוד פעם מילה במילה

dirty look

New member
מוחעחעחע

איך עבר השבוע? בסדר משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה!!! משהו רע שקרה השבוע: הלימודים -_-" שיר השבוע של טוקיו הוטל: סייקרדד שיר השבוע בכללי: משו של אלסנהXD משהו מצחיק שקרה השבוע: בשיעורXD בילוי השבוע: לאדעת ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: הוא כזה בובי!!! הוא הרג אותי
התחדשות השבוע: אין (בנתיים!) ו- תוכניות לשבוע הבא : לקנות כרטיס!!!

dirty look

New member
בטרנד בירושלים^^

אבל טכנית חברה שלי קנתה לי כי לא יכולתי להגיע לשם XD

גמאני רוצהה!! :O ../images/Emo192.gif

*הולכת להגיד לאמא שלי שמחר נוסעים לירושליים*

dirty look

New member
XDD

יש שם גם חולצות!!! היא סיפרה לי שיש שם טונה של סיכות וגם חולצות^^

SpongBobit

New member
הייתי שם לפני שבוע ולא היה!

איזה באסה/: ואין שם חולצות שלהם,אם את מדברת על מרכז העיר..

מסכמת את השבוע..

איך עבר השבוע?מעוולה משהו טוב שקרה השבוע:טוקיו באים לארררץD: משהו רע שקרה השבוע:שחוזרים לבית ספר שיר השבוע של טוקיו הוטל:אני חורשת כל יום על השירים:מונסון,שראי,רידן, יש עוד שכחתיP: שיר השבוע בכללי:טוקיו הוטל משהו מצחיק שקרה השבוע:עף על המורה שלי פרפר באמצע השיעור חח זה עשה לי ת'שנה. בילוי השבוע:צילומים לקליפ של הגיימבויז [הייתי שם]. ציטוט השבוע: "אל תקח ללב,תיקח לראות הלב הוא לא מחסן,אבל גם הראות הם לא מחסן,אז תיקח לביצים שם לפחות יש לך 2 מחסניםD: תמונת השבוע: ===>אני וחברה שלי [זה היה באותו היום של הצילומים לקליפ] התחדשות השבוע:3 זוגות נעליים ו- תוכניות לשבוע הבא :לימודים,לימודים,לימודים...:S לקנות כרטיס להופעה של ט"ה

שלי

איך עבר השבוע? חביב+++
משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה של טוקיו יססס!!!
משהו רע שקרה השבוע: אין-פשוט אין!
שיר השבוע של טוקיו הוטל: leb die sekunde
שיר השבוע בכללי: Lafee- heul doch
משהו מצחיק שקרה השבוע:
אין ממש
בילוי השבוע: ממ כמה שזה עצוב..המחשב..
ציטוט השבוע: אואו יש כ"כ הרבה אני חושבת ש "טום: לפעמים התשתי את שתי הבחורות- הצלמות, "הייתי עושה את זה איתן"(צוחק) ביל(קוטע אותו): כן, כן, מספיק כבר עם "הייתי עושה את זה איתם" שלך!."
תמונת השבוע: ראר=> אם מישהו טורח לקרוא סתכלו מקרוב איזה ידיים!1 ^נמסה^
התחדשות השבוע: החתימה שלי לק שקוף ומכנס גלישה חדשש
ו- תוכניות לשבוע הבא: להכריח את בנדוד שלי לקנות לי את החולצה של כריסטיאן אאודינגר ולהכריח אנשים לקנות כרטיסים להופעה של טוקיו!

למעלה