סיכום ששבועי!

keren eckshtein

New member
../images/Emo207.gif אמג תראו איזה חיוך * נמסה * ../images/Emo99.gif

סורי על הצינזור היה כתוב שם איזה שם של איזה שהיא ילדה .

יש לכם הקבצות בערבית?! חחח.. כנסו

לי בכלל יש פטור מערבית XD לזה קוראים-מפגרים עם מסמכים.. חחח סתם סתם.. אני ילדה מאוד משכילה וחכמה :)

אגנסקעXD

New member
כיף לך..../images/Emo181.gif

לנו יש תמורות הכי מעצבנות בתיכון.. שנה שעברה .. מורה אחת הכשילה את הכיתה שעתה בגרות.. העיפו אותה בביטה.. ח.. אצלנו אין הקבצות.. כולם ביחד.. מכיתה י' יש הקבצות.. הכי מבאס.. שיש כאלה שלומדים באשקלון ברונסון[כידעה לי] יש להם ספרדיד או ערבית.. סורי על החפירה..

Rukia nik

New member
נכון שזה מקצוע מתנה?

הוא כזה כיף ומתגמל! אני אוהבת ערבית!

I L O V E MCR

New member
אהאאאא=]../images/Emo129.gif

איך עבר השבוע?נחמד משהו טוב שקרה השבוע:טוקיוווו33> משהו רע שקרה השבוע:סתם.. שיר השבוע של טוקיו הוטל:ואיי נדבקתי לשראי=] שיר השבוע בכללי:האבן הלפ אס-מכ"ר
משהו מצחיק שקרה השבוע:הרבה מהטיול של אתמול חחח בילוי השבוע:הטיול וחתונה לבת דודה ציטוט השבוע:השיר שהמצאתי על הסוס הסטלן שאני רוכבת עליו תמונת השבוע: אני...=[[ עצובעצוב. התחדשות השבוע:3חולצות ו- תוכניות לשבוע הבא :מסתפרת..

animfanatic

New member
הסיכום שלי לי לי

איך עבר השבוע? עבר מהר ובצורה מאוד מאוד רועשת ומשמחת עם הבשורה שהלהקה מגיעה לארץ
משהו טוב שקרה השבוע: טוקיו הוטל מגיעים לארץ והזמנתי כרטיסים להופעה
משהו רע שקרה השבוע: לא קרה טפו טפו
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Ich Bin Nich' Ich
שיר השבוע בכללי: Wir sterben niemals aus משהו מצחיק שקרה השבוע:
בילוי השבוע: חזרה ללימודים...גם כן בילוי...חחח
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: התמונה שלי שזכתה ושבזכותה אני פותחת שירשור בשבוע הבא
התחדשות השבוע: נעליים חדשות
ו- תוכניות לשבוע הבא: לעשות חג עם המשפ' ולחכות לאחרי החג כדי להביא את הכרטיסים

lotem levi

New member
סופשבוע

איך עבר השבוע? בסדר משהו טוב שקרה השבוע: רוני, הילד החדש בכיתה משהו רע שקרה השבוע: המ...אני מעדיפה לא להגיד. שיר השבוע של טוקיו הוטל: - שיר השבוע בכללי: ightwish- amaranth nightwish- wish i had an angel nightwish- nemo nightwish-ghost love score משהו מצחיק שקרה השבוע: הדביקו למישהו מהכיתה שלי על הגב פתק שכתוב עליו "אני הומו" והוא לא שם לב והסתובב עם זה כל היום XD בילוי השבוע: יומולדת של חברה ציטוט השבוע: המורה שלנו לביולוגיה כתבה לנו איזה ספר להביא לשיעור, וה-ר' יצאה לה כמו ו', אז חברה שלי אומרת לזאת שיושבת לידה "איזה ספר צריך להביא?" "אז זאת שלידה "פוקים בהזנה" XD זה אמור להיות פרקים בהזנה..חח היה מזה מצחיק תמונת השבוע: הסולנית לשעבר של נייטויש והסולן של דה ראסמוס, הם יכולים להיות זוג מגניב ממש...חבל שהעיפו אותה מנייטויש.. התחדשות השבוע: אין ו- תוכניות לשבוע הבא : אין

ElinorLahav

New member
מיייסכמת ../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע? מעפן (לימודים ! ) משהו טוב שקרה השבוע: לא זווכרת ....
משהו רע שקרה השבוע:
שיר השבוע של טוקיו הוטל: רדי סט גו .............................................................. שיר השבוע בכללי: גםם
משהו מצחיק שקרה השבוע: אתתמול !( לא אפרט אין לי כוח
) בילוי השבוע: אתמוול אצל חברה (לילה לבן ) ציטוט השבוע: " יאמא " תמונת השבוע: -----> התחדשות השבוע: הכרטיס ! ו- תוכניות לשבוע הבא : לימודים

i panic

New member
עונה 3>

איך עבר השבוע?אמ...רע רע!! הייתי שבת בבית ספר.. משהו טוב שקרה השבוע:אממ...כלום .. משהו רע שקרה השבוע:השבוע הזה!! שיר השבוע של טוקיו הוטל:רדי סט גו... שיר השבוע בכללי:אמ........אחד השירים של הספייסגירל משהו כזהח.חח...הם קרעו אותי. . משהו מצחיק שקרה השבוע:הספייסגריל...מאפיה הם באו ...
בילוי השבוע:אמ..בית ספר.. ציטוט השבוע:"שלום שלום שלום כיתה א'" תמונת השבוע: => התחדשות השבוע:אמ...כלום .. ו- תוכניות לשבוע הבא :אמץ...כלום ..

אגנסקעXD

New member
השבוע עבר... ככה

איך עבר אליך השבוע...: ככה ככה שבוע ראשון ללימודים תמיד מבאס.. משהוא שקרה השבוע: השלמתי אם חברה שלי..[סיפור ארוך] משהוא רעה שקרה השבוע: התחלתי ללמוד שיר השבוע של טוקיו הוטל: מונסון באנגלית [חרשתי עליו] משהוא מצחיק שקרה השבוע: ניקרע לי המיכנס.. בעמצא שיעור מחול בילוי השבוע: חברות... שעמום בפארק תמונת השבוע : מצאתי תתמונה של ביל [חיפשתי מלא זמן] תוכניות לשבוע הבאה: אין לי... חוץ משיעורים .. ח. תהנו.. הוספתי תתמונה שלי.. והוספתי תשין למי שיש יגיב..

SpongBobit

New member
הסיכה שיש לך הג'ינס..היא של יודה לוי?S:

או שאני לא רואה טוב..וזה נכון יש לי משקפייםD:

למעלה