סיכום ששבועי!

SNIF2

New member
מאיפה הציטוט הזה?

סירטון ?כתבה? ואם יש לך שלחי לי:):):)

כתבה ואני תיכף אחפש אותה ואשלח

לך..פשוט סגרתי אותה ואני לא זוכרת איפה היא

SpongBobit

New member
גם את נמסה מהידיים האלה ?../images/Emo99.gif

חשבתי שאני היחידה
אני כ"כ אוהבת ידיים של בנים עם קצת שערות שחורות עליהם,אב לא יד שעירה
גרררר....

אהה כןן../images/Emo99.gif

שלא תביני לא נכון ידיים מתולתלות לא עושות לי את זה אבל עם קצת שיערות ככה כמו של ביל (ובמיוחד של ביל) כן!!!
מאוד...

3has3

New member
../images/Emo69.gif מסכמת ^^

איך עבר השבוע? לא משו
משהו טוב שקרה השבוע: אממ פגשתי את כולם כולם D:
משהו רע שקרה השבוע: בית ספר, ההופעה וכל השיט שקשור אליה.
שיר השבוע של טוקיו הוטל: רידן DDD: *סנפ, אני עושה קולות רקע, נכון?
*
שיר השבוע בכללי: טיים טו דאנס של פאניק ועוד כמה
משהו מצחיק שקרה השבוע: אממ היו המון D: והשיחה שלי עם ספיר DDD: רבע שעה XDDD
בילוי השבוע: חברה
ציטוט השבוע: אממ אני לא זוכרת >< היה הרבה D: כמו זה שגוסטב אילם XDDDDDDDDDDD נכון, ספיר? XDD
תמונת השבוע:
התחדשות השבוע: אמממ, לא שידוע לי על משהו
ו- תוכניות לשבוע הבא
: רופא שיניים, חברות ולא יודעת XD

3has3

New member
עאעאעא התחדשות!~ נזכרתי שקניתי

ואנס DDD: שדפקו לי את הרגל XDDD אני עם פלסטרים בכל מקום

chikogirl

New member
מסכמת=]]

איך עבר השבוע?אמממ באמצעע כזההה(ואני בבאסה כי אני בקושי יכולה להיות בפורום כי אני בפנימיה =//) משהו טוב שקרה השבוע:קניתי 2 סיכות של טוקיו מזה יפותתתת אחת של בילל ואחת של כולם=]] משהו רע שקרה השבוע: היה לי חראא שלל מצבב רוחחח שיר השבוע של טוקיו הוטל:=]] שיר השבוע בכללי:=] משהו מצחיק שקרה השבוע:לא זוכרתתת בילוי השבוע:על האש כל הקבוצה בפנימיה חח=]] ציטוט השבוע:=] תמונת השבוע: אין=/// התחדשות השבוע: 2 סיכות אמ... ומשו שרשמתי כבר אבל בטעות רשמתי את זה במקום לא טוב אז נרשום עוד פעם חחח קעקוע=]]]]] ו- תוכניות לשבוע הבא : אממ לחזורר לפנימיה=// ולצאת לחופש אחרי זה ולסיים את הקעקוע ב"ה=]]]]

chikogirl

New member
אמ...

אנלא יודעת עד כמה את מכירה את הקניון של כפר סבא אבל היריד הזה תמיד בקומה הכי למטה של הקניון ליד המדרגות הנעותתת שמההה לידד המזרקהה הזאת אם את מכירה חחח וכבר תראי זה דוכן כזה אם מלא שטיות צמידים שרשרות הכל פריקי כזה תראי ישרר ושםם יש מלא סיכותת ותזכריי זה רק ימי שישי שלא תלכי סתם=]] מקווה שהבנתתת

chikogirl

New member
אממ ב...

בדיוקקק היום כמו כל יום שישי יש בכפר סבא בקניון ירדים ענקיים כאלה ושם יש מלאאא =]] אז קניתייי והמוכר אמר לי הוא הולך להביא עוד כי מלא מלא רוציםםם=]]]]]

McLeaFLY

New member
יאיי סיכומיישן

איך עבר השבוע?אחלה משהו טוב שקרה השבוע:ההופעה של ט"ה!!!! משהו רע שקרה השבוע:בצפר :/ שיר השבוע של טוקיו הוטל:sacred שיר השבוע בכללי:evanescence-my immortal משהו מצחיק שקרה השבוע:היום בבצפר עם נטלי XDDD ושחכתי לקחת את אחותי מהבצפר (היא בכתה א) וההורים שלי עבדו והיו עסוקים בשיט שלהם אז המורה התחילה להתקשר לאבא שליXD ובגלל זה אסור לי לצאת היום :// בילוי השבוע:שופינג עם רוזה XD ציטוט השבוע:נגמרו לי ^^ תמונת השבוע: -->ביל עם טמפון :D התחדשות השבוע:לא ניראלי שיש בנתיים ו- תוכניות לשבוע הבא :מחר סופרלנד ויום רביעי אילת D:

../images/Emo191.gif וויפי עוד תמונה שלי P:

כי חברות שלי היו פה וזה... הצטלמנו מלא![197320, פוסתמונות בבלוג שלי:] איך עבר השבוע? אחלה ! משהו טוב שקרה השבוע: המוןדברים :] משהו רע שקרה השבוע: התחילו הלימודים וזה... שיר השבוע של טוקיו הוטל: Rette mich שיר השבוע בכללי: Be somebody- 3 doors down are you ready- 3 days grace משהו מצחיק שקרה השבוע: אני וחברים שלי הכנסנו את יותם לארגז ענק XDD בילוי השבוע: ההפסקות בלימודים XDD כל כך מצחיק ! ציטוט השבוע: אין :| תמונת השבוע: -> לא להקיא ! התחדשות השבוע: שני מכנסונים :] ו- תוכניות לשבוע הבא : לימודים :|

שליייי :) ../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif

איך עבר השבוע? ברוך השם..מצוין משהו טוב שקרה השבוע: טוב?! חלום שהתגשם-ההופעה של טוקיו,אה.. והופעה של שלמה ארצי בקיסריה.. :) משהו רע שקרה השבוע: אני לא מצליחה להשיג VIP!! :( וגם.. עליתי מספר במשקפיים :( :( :( שיר השבוע של טוקיו הוטל: LIB DIE SEKUNDE שיר השבוע בכללי: שלמה ארצי-איסלנד משהו מצחיק שקרה השבוע: אחותי חושבת שהיא מדונה :] בילוי השבוע: הופעה של שלמה ארצי בקיסריה XD ציטוט השבוע: "מה קרה לכן? אנשים היו משתחווים כשהייתי נכנס לבצפר.. הייתי מיתוס" XDDDDD תמונת השבוע:----> בתיאבון נשמותי :) XD התחדשות השבוע: יומן ומשקפיים חדשות..:) ו- תוכניות לשבוע הבא: ווואא בעזרת השם עד השבוע הבא.. דברו איתי על עכשיו :)

florgirl20

New member
סיכום!!../images/Emo124.gif../images/Emo76.gif

איך עבר השבוע? שבוע אחלה!! D: משהו טוב שקרה השבוע: טוקיוו ב-א-י-םםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! משהו רע שקרה השבוע: התחיל הבצ'פר!!! \: שיר השבוע של טוקיו הוטל: איש בין נישט איש . נו אין לי כח לכתוב בגרמנית >< שיר השבוע בכללי: High School Musical - Breaking Free משהו מצחיק שקרה השבוע: לא זוכרת. בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
התחדשות השבוע:
ו- תוכניות לשבוע הבא : בצ'פר -.-" ראש השנה D:

למעלה