סיכומהופעה^^

סיכומהופעה^^

היה מוי שולט...הגענו ממש מוקדם יעני אפחד לא היה...בלה בלה בלה פגשתי את עידן וכמה מהחברים שלו נכנסנו אני רז ועידן בחינם (רשימת מוזמנים) הגענו היו שולחנות בחוץ יעני הופעה די קלה...התחלנו פיטר רוט עולה ממש תותח, אחריו עולים גדי הצבי ומשו כפיים הם היו שרוטים לגמרי חחחחח צרחו לתוך המקרופון ובלה בלה בלה...שייגעצ עולים הפלייסליסט: משקאות ערוץ הילדים לב מפלסטיק חמישה רבעים(
) אינטרקום שחק את המשחק נורית עושה ביד משה מקנא
קשה לי לחשוב פקיד אפרורי אבא עו"ד ניו יור רפיח
(עוד שניה בכיתי בשיר הזה) מרלין אז ככה היו פוגואים מטורפים שאיכשו אחרי נורית הגעתי ממש מתחת ליובל שהוא כל הזמן פזל אלי חחחח הוא לא היה שיכור עם יציאות מפגרות זה מהש עשה את ההופעה ממש כיפית בשבילי..בסוף השגתי את הפליילסט של יובל
חזרתי עם סימנים כחולים היה מדהים, בחוץ פגשנו את כולם עשיתי שיכנועים רבים לנסות להביא אותם לפורום, קיבלתי מכולם חתימות על הפייליבט, יובל הרג אותי מצחוק, אמרתי לו בוא לתפוז הוא עושה לי תפוז זה חראאאאאא רק הייד פארק, בנזונה...אחרי שהוא נכנס לאוטו והוא ברמזור אני עושה לו זין אז הוא אומר בוא הנה אז באתי הוא סגר לי את החלון על הפרצוף צעקתי לו תפוז שליטה, הוא אמר תפוז זבל..חזרתי למדרכה שלא ידרסו אותי עשיתי לו תנועה מגונה עם האגן הוא עשה תנוע מגונה עם האצבע, צעקתי לו יובל אוכל בתחת חחחחח וכל הזמן הזה מצלמים אותי אין הרג אותי מצחוק הוא פשוט קינג
היה ממש ענק חחחח עידן כל הזמן הזה היה איתי...וראה אין יובל ענק יוווו הופעה הבאה שיראה מה אני אעשה לו, כל ההופעה צעקתי לו הומו וזה וכל הזמן הסתכל עלי חחח......נכון שלא השגתי את המטרה בזה שהוא ירד מהבמה וירביץ לי אבל לא משנה חחחחח היה טוב ממש תודה לשייגעצ שעשו לי את התקופה הזאת שיחררו הכל מהראש שלי תודה לעידן שנסחב איתי ולרז וכמובן לאביגיל שבלעדיה לא הייתי בבית עכשיו^^ מחר אני מעלה את התמונה של הפלייליסט

גוטשה

New member
גדי הצב וראובן כפיים!

היה מדהים, אין לי מילים. חוץ מהשנייה של החוסר שיווי משקל של יובל המניאק שבעט בבתאל. אבל הוא מקסים, אין לי מה להגיד. לילה טוב.

גוטשה

New member
לאלא!

זה היה שולת תודו כבר שנהניתם! אבל היה ממש מסריח עם הדבר הכחול הזה שהם עשו ><

פרקשון

New member
"אני רוצה לשכב איתך יא הומו מזדיין"

"אמא שלך כלבה" זה בערך מה שיובל בחר להגיד לי הערב תקנאו!! הופעה גדולה באמת המון פוגואוים ממש מעט אנשים הגיעו....שליש מהתכולה הרגילה אני מעריך..או חצי... מה שהפך את ההופעה למדהימה עוד יותר ראיתי את רז, בן, אביגיל וחברים של בן שמכירים חברים ישנים שלי... יובל אמר שאנחנו הקהל האמיתי ולמרות רוק עצמאות וכמה שזה עלה..באנו! יש לי פלייליסט ממש יפה עם ציור של אבי ועוד חתימות של כל השאר אה וגם שחר אבן צור היה שם דיברתי איתו קצת ירדתי עליו קצת אתם יודעים שלא הוא כתב את השיר "180" של מוניקה סקס?!??! והוא קרע אותי בהורדת ידיים וכאב לי אז הוא נתן לי נשיקה על היד..איכס ומי יכול להסביר לי מה היו קשורים שני המפגרים עם המסיכות על הפנים?!?! לא הבנתי מה המטרה שלהם גדי הצבי וראובן כפיים עלק טיפשים כאלה טוב היו קצ מצחיקים אחרי הכל כל כך הייתי צריך את ההופעה הזאת!להוציא את כל העצבים שלי על אנשים אחרי ההופעה מישהו הביא לי חצי בירה חינם ומצאתי רבע בקבוק מים וקיבלתי גם חצי כוס קולה כאילו לא הייתי צמא כבר..ובחינם כיף לי לילה טוב וחלומות נעימים היה לי כיף לראות אתכם..את מי שראיתי

איכס שחר אבן צור

נתן לך נשיקה על היד
חחחח המקור נותן לכפיל נשיקה.. פששש.. סחתיין עליך

פרקשון

New member
חחח../images/Emo6.gif

התווכחנו מי ההעתק של מי אמרתי לו שהוא וואנבי אני! והוא אומר שזה להיפך כי הוא גדול יותר זה פייר זה?

היית צריך להגיד לו

שהוא עשה ניתוח פלסטי כדי להראות כמוך, והיה לו איזה כובע דבילי כזה, נראה כמו הילדים האלה בקייטנות

פרקשון

New member
חחחח פעם הבאה

אבל ירדתי על הכובע שלו אמרתי לו שלפני שבועיים קניתי את האלבום שלו ואת פצעים ונשיקות הוא אומר לי "למה אתה לא מוריד מהקאזה?" אז אמרתי לו שכדי שיהיה לו כסף ולא יבוא עם כובעים מהשוק והוא אמר שזה כובע של fender שעלה לו 500 שקל כי הוא הזמין אותו מחו"ל טחון

Shahar A

New member
מה עם תומר מאיו? :)

חח היה אחלה הופעה :) בן טמבל!! כנראה שאם לא היו לי כרטיסים חינם לא הייתי בא.. כי כמעט אפחד מהחברים שלי לא רצה לבוא!! נראה לי שגם אני עד התקליט ה-3 (חוץ מההופעה בפטיפון) אקח הפסקה. חוץ מזה היה מגניב... כולם חתמו לי.. ואפילו יובל חתם לי בשם הצלם רוזי. איך קוראים לך פרקשון? עידן ברשן?! למה יש לי חבר קוראים לו עידן ברקן וכולם קוראים לו פרקש :) אז זה די דומה...

פרקשון

New member
חחחח יופי תפרסם את הפרטים שלי

מי אתה מהחברים של בן? זה שלומד אצל שיקו?

מכול ההופעה הזאתי, כמה משפטים

הראשון שבהם - יובל הזה פשוט שיכור תחת. בכללי, לא רק כשהוא שותה בירה.. אז בקיצור היה ממש כיף, שייגעצ יודעים לתת הופעה ולגרום לכולם להנות כמו שצריך, וזה מה שחשוב..העיקר שלכולם כיף.

למעלה