סיכומהופעה^^

בהופעה היה איזה אחד שמתחילת ההופעה

מתחנן ליובל שיקדיש לו שיר..ואז אחרי שהוא שיגע אותו יובל הקדיש לו שיר :p האיש הזה קשור לפורום? :O

דווקא אני רוצה שיבעט בי../images/Emo99.gif

סתם לא חחחח.....ראיתי מה עשו ברישמי עם העריכה של התמונה של הרגל של יובל חחחח אני עושה מזה חולצה ובא איתה הופעה הבאה XD

פרקשון

New member
חחחחח תאמין לי גם בלי החולצה תסתדר

אחרי איך שהוא קילל אתמול הבעיטה לא רחוקה

גוטשה

New member
חחחח מדברים על פוזל

בתחילת ההופעה צעקו לו את זה והוא פתח עיניים ככה והעיניים שלו גם ככה ענקיות בלי שהוא יפתח אותן. חחח ובכמה שירים האחרונים אז בן הגיע איכשהו לשורה ראשונה לידי ויובל היה לגמרי מטורף ככה אז, ואני ובן התחלנו לדבר עם הידיים כמה שהוא מטומטם :) ובמרלין מונרו אז הוא אמר משהו מממממש דפוק והוא פזל אליי קצת (הייתי מתחתיו) ועשיתי לו פרצוף כזה של WTF?!?!?! חחח ואז הוא התפוצץ מצחוק :) וזה היה מצחיק.

גמני עשיתי לו את הפרצוף הזה

הוא כזה פזל בצורה שלי מי אתה לעזאזאל?! ואיפה הגרופיות הכוסיות הקטינות שהיו פה לפניך?

Red Spirit

New member
גדול!!!!

האיש זה לא אני...! זה חבר קרוב....הוא משגע כפייתי,עוד מההופעה בכפר סבא יובל סימן אותו... רגע השיא היה אתמול בהופעה כשיובל עצר הכל,ודיבר איתו פנים אל פנים והתחנן בפניו שיפסיק לשגע אותו....:) יובל פשוט התחנן הוא אמר לבחור שהוא מפריע לו,והוא אמר שהוא יקדיש לו את השיר שהוא רוצה רק בתנאי שהוא לא יפריע יותר...והם עשו עסקה!

אוי חברים חברים ראיתי כמה מכם מחוצ

לבארבי. למי שלא מבין, יצאתי למוסד אתמול, המוסד זה מועדון רוק לגילאי 18+ (חיילים בעיקר) שנמצא ממש מול הבארבי. נסענו שם וחיפשנו חנייה וראיתי כמה פרצופים מוכרים בחוצ שם, אבל לא היה לי זמן לומר שלום
בכל אופן, לאידעת מה איתכם, יצאתי עם שתיים מחברותי הטובות ביותר, היה מעולה, רקדנו, השתוללנו, שתינו (הרבה
) היה מצחיק לחלוטין. מסיבת סקס במוסד
מופעי דראג
בנות שמתנשקות על הבמה, בנים ובנות מתנשקים ומתמזמזים בכל מקום (אני אחת מהם
) היה לי פאקינג כיף
כ"כ הייתי צריכה את המסיבה הזו, היה אחד הטובים, אין ספק בכלל. שמחה שנהנתם לכם בהופעה, אני נהנתי לי במסיבה
הנגאובר מטורף לכולם.. נמש

סבבה. אבל הגעתי מאוחר לשם..

ראיתי אנשים מחוצ לבארבי וזה. והלכנו ישר למוסד לראות אנשים מוכרים, להכנס ולהתקמבן כמה שיותר מהר

yardenbm

New member
אני חולקת

הייתה הופעה גרועה אז ככה פיטר רוט אחלה הזוג מפגרים שעלו אחריו קטע מיותר. היה בלחץ אנשים. יובל היה שיכור כבר מלפני ההופעה. לא היה שום חלק שאספיס הגיע לקידמת הבמה...
. ההופעה הייתה ממש קצרה. ליובל היו בלחץ יציאות. הקטע שהוא חושב שהוא מאגניב שהוא נותן לכולם לרדת עליו זה לא מאגניב בכלל והעניין דיי חרוש. דרך אגב בקשר למה שהוא אמר בטיילת חברים שלי ראו אותו שם מי יביא לו שיפוד אם כבר לאספיס. ליובל אין בכלל אינטרקום בבית טיפש. בקיצור יחסית להופעות אחרות שהייתי הופעה לא משו. מסחור לא מסחור אין יותר את הויברציות שיש בהופעות אחרות. אבל לא יודעת זאת הופעה שהייתי בא אחרי הרבה זמן שלא הייתי בהופעה. נ.ב. פול ילדים קטנים. הייתה אחת שהתחילה לרקוד כמו במועדון. כש יובל ישב עם מישו מאחור אז עמדנו שם מעליו ושתי ילדות באו אליו בהתרגשות כמו זוג טפשות "היי יובל" זה היה ממש עצוב. כל הקטע של שייגעצ שהם כאלה שווים לקהל לא מתלהבים שהם יושבים לפני ההופעות בקהל

ואני ממש לא הבנתי מדוע צועקים ליובל

שהוא התמסחר ושהלהקה התמסחרה.. כאילו..מה ממוסחר בהם?! על מה הטיעון הזה בכלל מתבסס? הם כל כך לא ממוסחרים.. למה הם אומרים את זה?

למעלה