ג גוטשה New member 29/5/05 #50 חחחחחח אני רוצה לשכב איתך יהומו מזדיין?!?! חחח הבנאדם מודע לזה שאתה הומופוב?!
פ פרקשון New member 29/5/05 #53 חחח אני חושב שלא בסך הכל ביקשתי ממנו לשקר ולכתוב שהוא אוהב אותי הוא התבטא בצורה אחרת קצת
I invAsion New member 30/5/05 #68 עדיף לא להיות הומופוב. ../images/Emo103.gif זה כמו גזענות. ואתה לא רוצה להיות גזען.. בקשר לאם עדיף להיות הומו? אני לא יכול להגיד לך אם כן או לא. כל אחד עם מה שטוב לא. לי טוב עם בנות, אבל אם למישהו אחר טוב עם בנים זה לא עושה אותו פחות טוב ממני.
עדיף לא להיות הומופוב. ../images/Emo103.gif זה כמו גזענות. ואתה לא רוצה להיות גזען.. בקשר לאם עדיף להיות הומו? אני לא יכול להגיד לך אם כן או לא. כל אחד עם מה שטוב לא. לי טוב עם בנות, אבל אם למישהו אחר טוב עם בנים זה לא עושה אותו פחות טוב ממני.
I invAsion New member 31/5/05 #71 ../images/Emo3.gif ../images/Emo103.gif לא הלכתי היום לבית ספר, אז לא יצא לי להעביר ביקורת.. ופתאום מצאתי את ההודעה שלך. אני לא חושב שאתה הומופוב או גזען, בכל מקרה
../images/Emo3.gif ../images/Emo103.gif לא הלכתי היום לבית ספר, אז לא יצא לי להעביר ביקורת.. ופתאום מצאתי את ההודעה שלך. אני לא חושב שאתה הומופוב או גזען, בכל מקרה
Y yardenbm New member 30/5/05 #69 זה נובע מפחד כביכול אבל בראסמי הומופוב זה מישו ששונא הומיים ולא מקבל אותם
D double O S New member 31/5/05 #73 לא;[../images/Emo96.gif פוביה זה פחד כמו שקלסטרופוביה זה פחד ממקומות סגורים ולא מישו ששונא מקומות פתוחים ולא מקבל אותם;[
לא;[../images/Emo96.gif פוביה זה פחד כמו שקלסטרופוביה זה פחד ממקומות סגורים ולא מישו ששונא מקומות פתוחים ולא מקבל אותם;[