סיכומישן....

סיכומישן....../images/Emo113.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: בילוי השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ד"א מסיק זה דבר נוראי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

einatit4

New member
../images/Emo183.gifמסכמת../images/Emo199.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: שביתה
משהו רע שקרה לך השבוע: דרסו את סבא שלי. שיר שלא הפסקת לשמוע:
התחדשות השבוע:
תוכנית השבוע: לא היה נמלטים
סרט השבוע: אלפא דוג.
וראיתי גם "לשנוא את אליסון אשלי".. ספר השבוע: "נעלמים" מאכל השבוע: אייסקפה דיאט של ארומה
בילוי השבוע: יום רביעי עם אמא
וגם יום חמישי, בקיבוץ. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שום דבר מיוחד אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ^^ ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: שביתי
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חביב

Lukas8

New member
אומייגוד הוא בסדר???

וואו אם את צחקת ולא הבנתי יצאתי ממש טיפשה. אבל אני מקווה שצחקת.

מסכמשת..../images/Emo113.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חג מעלות משהו רע שקרה לך השבוע: מסיק!!!! שונאת את הקבוצה שלי והקבוצה מתחתי!!!! שיר שלא הפסקת לשמוע: כל הדיסק של התקווה 6 התחדשות השבוע: חולצה כחולה של אפק והגעתי להבנה שהקבוצה שלי והקבוצה מתחתי הם ילדים חראות!!!!! תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: החלות שהביאו לנו למסיק בילוי השבוע: חג מעלות משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: תל אביב עם כולם!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יש המוני המונים ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: אני ציירתי התוכניות שלי לשבוע הבא:לישון ותל אביב ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: התחיל מעולה נגמר נוראי

n e t a 6 9

New member
מסכמת גם....

משהו טוב שקרה לך השבוע:גיליתי שיר גאוני!! משהו רע שקרה לך השבוע:ראיתי את נאצה ואיצי (מורים..),ואין לנו שביתה!! שיר שלא הפסקת לשמוע:השיר הגאוני שגיליתי.. באמת שפה גיליתי אותו-אמברלה קאבר של ונילה סקיי!!!! התחדשות השבוע: כלום.. =[ תוכנית השבוע: עוד מעט יש עדי אשכנזי!!!!! סרט השבוע:"סיפור אהבה בלתי נשכח" זה גאוני! ספר השבוע: "צוללים קדימה" גם כן יהודית הזאת..! מאכל השבוע:לא יודעת... בילוי השבוע:בצפר =[[[[ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לחרוש על אמברלה-ונילה סקיי!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: גפילטעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: גפילטע: "אמברלה.. אלה..אלה..אה..אה..אה..." תמונת השבוע: בקליפ של ונילה סקיי ששופכים עליו מים ושהוא עושה שם עם הדבר הזה בשיער... התוכניות שלי לשבוע הבא:לצערי בצפרר ונראה לי חפירותת על ונילה סקיי!!!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:"אמברלה.. אלה..אלה..אה..אה..אה..." חפרתי על אמברלה של ונילה סקיי כמו שאני חופרת על השיר עצמווו =]]]]

Lukas8

New member
=]

משהו טוב שקרה לך השבוע: ת"א עם זיגוטה- היה כלכךכלכך מגניב!! משהו רע שקרה לך השבוע: איחרנו בשעה לשיעור הראשון בקורס מד"א
שיר שלא הפסקת לשמוע: לא היה אחד ספציפי... התחדשות השבוע: מצנפת (= ולק... תוכנית השבוע: לא ראיתי סרט השבוע: טיטאניק ספר השבוע: האוהל האדום מאכל השבוע: ההמבורגר במוזס והמזרק שוקולד אח"כ
בילוי השבוע: ת"א עם זיגוטה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ליסוע מחר לחג מעלות של ת"א, ושבוע הבא חג מעלות שלנו. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: זיו יציאת השבוע: אחרי שאכלנו כל הקבוצה במוזס שהיינו בת"א, קנינו כולנו (10 אנשים נדמה לי...) מזרקי שוקולד וביקשנו מעוברי אורח תמימים לצלם אותנו.... תמונת השבוע: עם המצנפת המאגניבה שקניתי... התוכניות שלי לשבוע הבא:לעבוד כל הזמן על חג מעלות ולהמשיך את הקורס של מד"א... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה

Lukas8

New member
נוע"ל!!! ../images/Emo65.gif

קן שוהם, מחוז ירושלים. את בקן פ"ת נכון? איזה מחוז זה?

ליעתע

New member
קן הדר גנים חח

בפ"ת יש 3 קנים מועדון וסניף מחדשים
מחוז שרון!! הייתי אתמול במזיכרות חניכים עם מישו משוהם.. נראה לי. לא זוכרת><

Lukas8

New member
אופסי ../images/Emo9.gif

אני ממש מצטערת הייתי בטוחה שיש רק אחד.. ואוו 3 קנים מועדון וסניף? אתם ממש מעצמה!!! אממ משוהם נסעו ליאור ותום... מי'... השמות מוכרים לך?

ליעתע

New member
לא אני לא טובה בשמות חחחחא

אבל אחת משוהם נראה לי העבירה ביחד עם עוד קומנרית ממחוז ירושלים את הפעולות לחוג שלי. מישהי מהנשיאות חניכים

הופעהההה

משהו טוב שקרה לך השבוע: שביתה ממשיכה? משהו רע שקרה לך השבוע: כמעט הלכתי מכות עם שישיסטיות שיר שלא הפסקת לשמוע: The Pretender - Foo Fighters התחדשות השבוע: החלפתי עגיל בהליקס תוכנית השבוע: שנות ה70 סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: אגדיר! בילוי השבוע: מרכז? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הופעה הופעה הופעה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: גדעון כפרה עליו :] ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "אוי תודה על ההוספה" תמונת השבוע: http://a381.ac-images.myspacecdn.com/images01/69/l_1d9e33d9753be2f91d0c98cbf69ae894.jpg התוכניות שלי לשבוע הבא: הופעהה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדרררר

tal iero

New member
סיכום..!!

משהו טוב שקרה לך השבוע: ---- משהו רע שקרה לך השבוע: ---- שיר שלא הפסקת לשמוע: avenged sevenfold - critical acclaim התחדשות השבוע: ניראלי שאין......... תוכנית השבוע: פרמדיק!!!!! ו bmx בדרכים..חח איזה שרוטים הם סרט השבוע: אין... חרשתי על אמ.טי.וי2 כדי לראות את הקליפ החדש של אוונג'ד ולא שמו אותו בכלל...... ספר השבוע: ---- מאכל השבוע: ---- בילוי השבוע: ---- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: זה לא יקרה בשבוע הבא ואולי גם ל בחודש הבא אבל תל אביב אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נטעעעעע!!!!!!! חחח ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אין משו מיוחד.. חוץ מזה שאני ועדן הולכות להשמיד את יובל וגם את הפלאפון שלה!! [או לפחות למחוק משם את "סו פאר" ] תמונת השבוע: אין לי כוח לשים התוכניות שלי לשבוע הבא: בצפר......................=[ אין אצלנו שביתה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: רגיל=/

n e t a 6 9

New member
טללל אין מה לעשות-אני לא הולכת בשבוע של בצפר

לת"א!!!! ונראה לי כבר לא נילך גם בחנוכההה-הורדת את החשק!!!! קרצייה..=]

tal iero

New member
חח.. אני הורגת אותך אם לא נלך בחנוכה!../images/Emo46.gif../images/Emo190.gif

tal iero

New member
אני רוצה בחנוכה........

אבל רק אם לא נלך לפני זה...... אני מעדיפה לפני זה אבל את לא רוצה ><

ברלץ

New member
סיכומשייין

משהו טוב שקרה לך השבוע:אחותי נהייתה קצינה משהו רע שקרה לך השבוע: לא מצאתי לי חבר שיר שלא הפסקת לשמוע:חרשתי על כולם התחדשות השבוע: אין תוכנית השבוע:אין סרט השבוע:אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: אין בילוי השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: למצוא חבר אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: החבר שיהיה לי ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: ררררררררררררר... תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: למצוא חבר וטיול פתי"'ש ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חחחררראאאאאאא!

למעלה