סיכומישן....

GibsoN77

New member
איזההההההההה באסהההההה

אני לא מאמין דווקא שקרה משהו לגיטריסט שלנו יש ת'דבר הזה של העמ''י? בא לי לשבור את כל הקירות החדררררררר

ליעתע

New member
../images/Emo192.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חניכים! אני כל כך אוהבת אותם! משהו רע שקרה לך השבוע: אממ היה דווקא ממש אחלה שיר שלא הפסקת לשמוע: לא בדיוק שמעתי שירים השבוע התחדשות השבוע: מלא בגדים ישנים שממאתי בארון של אחותי:) תוכנית השבוע: לא ראיתי סרט השבוע: היה עכשיו סרט ממש טוב אבל אנלא יודעת איך קוראים לו ספר השבוע: |: מאכל השבוע: פנקייק! בילוי השבוע: קן קן קן קן משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מזיכרות חניכים אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מלאאאא ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: ------ תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

Xx MaayaN xX

New member
סופסוף השבוע הזה עבר!!! ../images/Emo182.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
כסףכסף משהו רע שקרה לך השבוע:
היה משעמם תחתתתתת שיר שלא הפסקת לשמוע:
Bowling For Soup - High School Never Ends התחדשות השבוע:
שומדבר מיוחד... תוכנית השבוע:
סאותפארק סרט השבוע:
--- ספר השבוע:
--- מאכל השבוע:
פסטה בילוי השבוע:
נטע D: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
תל אביב!!!!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
נעם ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע:
לא עולה לי כרגע משהו מעניין......... תמונת השבוע:
>>>> התוכניות שלי לשבוע הבא:
תל אביב אולי..... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
ככהככה

Fucking Noff

New member
"סופ"ש רגוע בגלגלצ" ../images/Emo6.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: גיליתי שערסים זה דבר נחמד! משהו רע שקרה לך השבוע: אממ אין שיר שלא הפסקת לשמוע: לילה לבן- התקווה 6 התחדשות השבוע: מכנסס מגניבב תוכנית השבוע: לא יצא לי לראות טיוי :O סרט השבוע: פריס הילטון מלכת הקולג' חחח ספר השבוע: - מאכל השבוע: מוקפץ תילאנדי! בילוי השבוע: אממ הוא עוד מעט יגיע D: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אממ שירד גשם! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שמעוןןןןןן! ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "יו אורן אתה כזה טיפשש!!!" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: אממ לא תכיננתי כלום ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה בחלה!

טל 182

New member
סיכום שבועי ../images/Emo39.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: שביתה, משמרת ראשונה במד"א. משהו רע שקרה לך השבוע: סתם היה לי קצת מצברוח חרא...קשה להסביר למה שיר שלא הפסקת לשמוע: שבוע מלא צ'ילי פפרס! D: אה וגם שירים ישנים של אוונסנס
התחדשות השבוע: שמלה וג'ינס תוכנית השבוע: מהדורה מוגבלת סרט השבוע: לא זוכרת.. ספר השבוע: עדיין לא סיימתי את אותו ספר של לפני שבועיים :S מאכל השבוע: כלום. בילוי השבוע: ת"א
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אולי עוד משמרת במד"א
, והמשך שביתה! ופיקניק! D: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: המון. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "פניקניק!" תמונת השבוע: גאד ג'רמי כל כך מתוק
התוכניות שלי לשבוע הבא: להתחיל לעשות שיעורים ועוד כל מיני דברים שכבר כתבתי בשורות למעלה.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא משהו..אבל בסדר.

oFka7

New member
WOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

משהו טוב שקרה לך השבוע:
אמא מתחילה לעבוד איפה שאני עובדת משהו רע שקרה לך השבוע:
אמא תהיה הבוסית שלי בעבודה >: שיר שלא הפסקת לשמוע:
wall to wall-chris brown ו-nelly furtado-do it התחדשות השבוע:
קשתות
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
שרק 2 וילדות רעות ספר השבוע:
מאכל השבוע:
בשר? בילוי השבוע:
היום בדיסקוווו[למרות שהיו שירים חרא] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
לא יודעת
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
נוי!!!!!!אני באה אלייך יום ראשון כן? ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע:
"בלבלות" =בלבולים חחח תמונת השבוע:
חחח
התוכניות שלי לשבוע הבא:
עבודה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
סבבה

מסכמת ! ^^ אחרי שנים שלא הייתי פה :(

משהו טוב שקרה לך השבוע: שיחקתי הרבה פוקר O: משהו רע שקרה לך השבוע: עשיתי טעויות .. אבל בסוף הכל יצא לטובה :) שיר שלא הפסקת לשמוע: Mcfly- All about you , איציק שמלי- כמה חסר (^_^) התחדשות השבוע: סוודר O: תוכנית השבוע: מסעדות מסעדות ומסעדות חחח שמנה אני D: סרט השבוע: אממ.. ואז הגיעה פולי ? חחחח
ספר השבוע:
מאכל השבוע: בורגראנץ' ^^ בילוי השבוע: הרבה פוקר, והרבה סרטים D: חחחח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ת"א והפנינג במדצ"ים
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: - :( ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "30 חלקי 3 .. 7 וחצי ! " חחחחחחח תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה טוב ויכל להיות יותר טוב , אבל תמיד יש את שבוע הבא D:

עדי D

New member
מסכמתת.

משהו טוב שקרה לך השבוע:
אממ שביתה ונתנזון וחוגים משהו רע שקרה לך השבוע:
הפגההה הזו. שיר שלא הפסקת לשמוע:
Kanye West - Stronger התחדשות השבוע:
אממ ספר לימוד באנגלית חהחה תוכנית השבוע:
אבודים סרט השבוע:
הצלצול2 ספר השבוע:
מאכל השבוע:
פרגיות בילוי השבוע:
נתנזון וחוגים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
תל אביב וגראנד עם אמא אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
אין מישו מיוחד ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע:
היה קשההה תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:
תל אביב וקניון..ולקבוע שיעור נהיגה 1!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
טובבב.

helush716

New member
what ever tomorrow brings i'll be there

משהו טוב שקרה לך השבוע: יציאות בערב + ועידות של חצי שכבה
+ ת"א
+ שביתה + רז
משהו רע שקרה לך השבוע: האייפוד שוב מת ארגג
, גיליתי כמה דברים לא ממש משמחים על כמה אנשים
שיר שלא הפסקת לשמוע: nelly furtado - do it, והאלבום של סאם
[just can't get enough of it]
התחדשות השבוע: סיכות לתיק של אמילי וסמיפל פלאן, צמיד ממש מגניב של גולגולות[freestyle], שתי חולצות ממש מגניבות, כובע, פאצ'ים
ועגילים
תוכנית השבוע: סאות'פארק וחברים
סרט השבוע: ילדות רעות
ספר השבוע: ממ.. לא קראתי השבוע.. =/ מאכל השבוע: פיצה, ארומה
בילוי השבוע: יציאות בערב + ת"א
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שתימשך השביתה..אפילו אם רק עוד קצת
, אחי חוזר מחו"ל
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אח שלי ורז
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: פאק.. היו מלא בת"א.. לא זוכרת כבר.. תמונת השבוע: לא מעלה לי
התוכניות שלי לשבוע הבא: ממ.. שיעברו הבחילות האלה ואז נראה..
אבל ממ..אין משהו מיוחד
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שבוע מעולה.. [מינוס הבחילות
]

עשיתי לוגו!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני אנסה לשפר אותו כמה שיותר..אבל.. איזה מאגניב!!!!! (סתם כיף לי להתלהב..) העיניין הוא שעלה לי בראש השם מרשמלו וכעיקרון דיי החלטתי שאני הולכת לנסות ולשווק להקה בפרוייקט שלנו במגמה אז השם של הלהקה יהיה מרשמלו- שאם רוצים להיות שנונים אפשר לקורא לזה באנגלית Mr.Smelo.. והרי לכם הלוגו..---> חוות דעת אנשים, חוות דעת.. משהו טוב שקרה לך השבוע: הצטרפתי למגמת גרפיקה.. משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי צריכה לצלם כמה דברים למגמה אז נסעתי למרכז העיר שהוא פשוט הומה אדם והחלטתי לצלם את האנשים שם..אז הם דיי רצו להרוג אותי על זה שאני מצלמת אותם..מפחיד..לפחות יצא לי מזה משהו וקיבלתי על הצילומים 94..אולי יש לי עתיד בתור צלמת.. שיר שלא הפסקת לשמוע: שום שיר..לא יצא לי לשמוע שירים.. התחדשות השבוע: ממ..דיסק של גרין דיי..גרוע לגמרי..מצטערת שקניתי אותו.. תוכנית השבוע: --- סרט השבוע: שום סרט.. ספר השבוע: שאלון 001 של גבי יקואל..סתם פשוט היה לי מבחן במת' השבוע..קל לגמרי..טוב,3 יחידות.. מאכל השבוע: קרונפלקס (?) בילוי השבוע: --- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להתחיל לעבוד ולהרוויח כסף.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שום אדם מיוחד.. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: מרשמלו!!!!! תמונת השבוע: לוגו השבוע..---> התוכניות שלי לשבוע הבא: לא יודעת..נראה כבר.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: דיי טוב..

למעלה